Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Blog categories

Product Guides

Met onze Product Guides informeren wij jou hoe je het om kan gaan met onze producten. Verwacht achterliggende informatie, gebruiksaanwijzing en meer. Veel lees plezier!

 • Paddo's vs Magische Truffels | Wat je moet weten
  Paddo's vs Magische Truffels | Wat je moet weten
  742 Views Liked

  Hoewel paddo's en truffels dezelfde psychoactieve ingrediënten bevatten en in veel opzichten op elkaar lijken, zijn er veel belangrijke verschillen die het waard zijn om te leren kennen voordat je ze koopt of consumeert. In dit artikel lees je alles over de legaliteit en herkomst van paddo's en truffels, hun effecten, potentie, veiligheid en dosering. Na het lezen hiervan weet je alles over de verschillen tussen magische paddestoelen en truffels, dus lees gauw verder!

  Read More
 • Alles over onze Rapé
  Alles over onze Rapé
  39693 Views Liked

  De uitspraak voor Rapé is 'ha-peh' De naam Rapé komt van het Spaanse woord 'raspar' en betekent schaven of raspen. Het verwijst naar de productiemethode van de heilige amazone Rapé. Sinds de heilige geneeskrachtige planten hun weg naar het westen hebben gevonden, is Rapé ook populairder geworden. Sinds dat moment heeft het westen de mogelijkheid om op een ceremoniële manier opnieuw verbinding te maken met dit medicijn.

  Read More
 • Copelandia Grow Kit Guide
  Copelandia Grow Kit Guide
  22109 Views Liked

  Het kweken van Copelandia Paddo's is heel anders dan de methode die je gewend bent met een typische Cubensis kweekset! Wij begrijpen dat je een professionele paddo kweker bent. We willen dat je de best mogelijke handen en voeten hebt. Lees dus goed de onderstaande instructies om een maximaal resultaat te bereiken!

  Read More
 • HET VERSCHIL TUSSEN RAW CACAO EN CHOCOLADE (EN WAT CACAO EEN SUPERFOOD MAAKT)!
  HET VERSCHIL TUSSEN RAW CACAO EN CHOCOLADE (EN WAT CACAO EEN SUPERFOOD MAAKT)!
  11948 Views Liked

  Laten we eerlijk zijn, voor velen van ons is er niets verleidelijkers dan een reep chocola. Er zijn maar weinig mensen die niet van chocola houden en de verleiding kunnen weerstaan. Maar veel mensen zijn ook op zoek naar een gezondere levensstijl. Hierdoor laten we steeds vaker melk- of witte chocolade liggen en gaan op zoek naar goede alternatieven. Tegenwoordig wordt cacao gezien als Superfood. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen cacao en chocolade (in het Engels cocoa...

  Read More
 • Kratom Recepten - hoe maak je het zo lekker mogelijk?
  Kratom Recepten - hoe maak je het zo lekker mogelijk?
  15353 Views Liked

  Kratom staat niet bekend vanwege haar lekkere smaak. Je neemt het dus ook niet om je smaakpupillen een fijne sensatie te geven. Maar met deze Kratom recepten, zal de smaak een stuk beter zijn! 

  Read More
 • Het kweken van onze Paddo Grow Kits
  Het kweken van onze Paddo Grow Kits
  33347 Views Liked

  Hoe kweek je Magic Mushrooms nou met onze Magic Mushroom Growkits? Gebruik onze instructies en laat the flushes maar komen!

  Read More
 • Rouleren van Kratom en waarom het belangrijk is
  Rouleren van Kratom en waarom het belangrijk is
  18081 Views Liked

  Een veel voorkomend misverstand die veel beginners maken wanneer ze Kratom gaan gebruiken, is dat ze maar één soort kopen en steeds opnieuw gebruiken. In eerste instantie werkt het goed, maar uiteindelijk zal je zien dat de effecten zwakker worden. Kratom rouleren zorgt ervoor dat je tolerantie laag houdt! Hoe je dat doet, lees je hier.

  Read More
 • Microdoseren met Truffels
  Microdoseren met Truffels
  13335 Views Liked

  Als je een microdosage Magic truffels neemt, ervaar je zeer subtiele effecten. Het komt niet in de buurt van de psychedelische effecten van een normale dosage Magic Truffels. Hallucineren is dan ook niet het doel als je microdose. In het algemeen is het effect van microdoseren  het verbeteren van iemands welzijn en prestaties op een subtiele manier. Dit zonder negatieve gevolgen. Je zult normaal kunnen functioneren in je dagelijkse leven, maar merkt misschien dat dingen die je wel voelt,...

  Read More
 • MAGISCHE TRUFFELS GIDS - HOE EET JE ZE EN WAT ZIJN DE EFFECTEN?
  MAGISCHE TRUFFELS GIDS - HOE EET JE ZE EN WAT ZIJN DE EFFECTEN?
  72347 Views Liked

  Ondanks de naam, is een magic truffel eigenlijk geen truffel en ook geen paddo. Magic truffels zijn sclerotia, een schimmel die tussen de zwamdraden onder de grond door groeit, ook wel mycelium genoemd.  Net als paddo’s bevatten truffels psilocybine, de stof die ervoor zorgt dat je gaat trippen.

  Read More
 • Hoe kweek je Wietzaden?
  Hoe kweek je Wietzaden?
  3546 Views Liked

  Voordat je wietzaadjes koopt, is het belangrijk om te weten waar je aan begint. Een marihuana plant zal niet ouder zijn dan één jaar worden. Professionele kweek is ten strengste verboden en wordt zwaar bestraft! 

  Read More
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)