Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

Gratis Geleide Meditaties • Audio

101 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

Gratis Geleide Meditaties bij elke Nieuwe en Volle Maan

Bij Next Level Smart geloven we in de transformerende kracht van geleide meditaties, geïnspireerd door de wijsheid van de kosmos. Daarom zijn we verheugd om onze community iets speciaals aan te bieden: Gratis Geleide Meditaties die de energie van de Nieuwe en Volle Maan benutten om diverse thema's voor persoonlijke groei en spirituele evolutie te verkennen. Deze meeslepende audio-ervaringen, beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify, Deezer en YouTube, kunnen op elk moment worden beluisterd, ongeacht de huidige maanfase.

Wat je kunt verwachten

Onze geleide meditaties zijn geïnspireerd op de rijke symboliek en energieën die geassocieerd worden met verschillende maanfasen en astrologische tekens. Elke meditatie verkent een uniek thema, zoals innerlijke genezing, zelfontdekking of het ontketenen van creativiteit. Hoewel deze thema's zijn geïnspireerd door de kenmerken van specifieke maanfasen, kunnen de meditaties zelf op elk moment worden beluisterd. Zo leidt onze Healing Energy Meditatie, geïnspireerd door de energie van de Volle Maan in Maagd, je door een krachtige oefening in zelfgenezing. Je kunt naar deze meditatie terugkeren wanneer je je geroepen voelt om verbinding te maken met je innerlijke wereld en prioriteit te geven aan zelfzorg, ongeacht de huidige maanfase.

Onze meditaties bevatten vaak visualisaties, ademhalingstechnieken en andere mindfulness-technieken om je te helpen verbinding te maken met de energie van een thema en je eigen innerlijke wijsheid. Je wordt begeleid om te werken met de unieke kwaliteiten van elk astrologisch teken en maanhuis, of Nakshatra, om je persoonlijke groei en genezing te katalyseren.

De Kracht van Vedische Wijsheid

Onze geleide meditaties zijn geworteld in de oude wijsheid van de Vedische astrologie, een traditie die duizenden jaren geleden in India is ontstaan. Vedische astrologie biedt een diepgaand begrip van de kosmische dans en zijn invloed op ons leven. Door af te stemmen op de unieke energieën van elke Nieuwe en Volle Maan, zoals begrepen door de lens van de Vedische astrologie, kunnen we diepere inzichten in onszelf krijgen en de uitdagingen van het leven met meer gemak en gratie navigeren.

Dompel jezelf onder in Maanwijsheid

Om het meeste uit deze geleide meditaties te halen, raden we aan een rustige, comfortabele ruimte te vinden waar je zonder onderbrekingen kunt luisteren. Gebruik een koptelefoon of oordopjes voor een optimale meeslepende ervaring. Je kunt een dagboek bij de hand houden om inzichten of intenties die tijdens je oefening naar voren komen, op te schrijven. Of je nu nieuw bent in meditatie of een ervaren beoefenaar, deze audioreizen bieden een krachtige manier om verbinding te maken met de wijsheid van de kosmos en je eigen innerlijke leiding. Elke Nieuwe en Volle Maan biedt een mogelijkheid om los te laten wat je niet meer dient, nieuwe intenties te stellen en je af te stemmen op de stroom van universele energieën.

Blijf verbonden - Next Level Nieuwsbrief

Als je regelmatige updates wilt ontvangen over onze Nieuwe en Volle Maan meditaties, samen met updates over nieuwe producten en onze blogposts, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Als abonnee ben je de eerste die op de hoogte wordt gebracht wanneer er nieuwe meditaties beschikbaar zijn en krijg je toegang tot exclusieve inhoud die is ontworpen om je te ondersteunen op je spirituele reis.

Spotify Playlist

Klaar om erin te duiken? Volg ons op Spotify om op de hoogte te blijven.Bekijk hier onze onze collectie van geleide meditaties. Klik op de afbeelding of de titel om de volledige versie te beluisteren.

 
Geplaatst in: Lifestyle