Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Gratis Geleide Meditaties • Audio

210 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

Gratis Geleide Meditaties bij elke Nieuwe en Volle Maan

Bij Next Level Smart geloven we in de transformerende kracht van geleide meditaties, geïnspireerd door de wijsheid van de kosmos. Daarom vinden we het heel fijn om onze community iets speciaals aan te kunnen bieden: gratis geleide meditaties die de energie van de nieuwe en volle maan benutten om diverse thema's voor persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling te verkennen. Deze inspirerende audio-meditaties, beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify, Deezer en YouTube, kunnen op elk moment worden beluisterd, ongeacht de huidige maanfase.

Wat kun je verwachten?

Onze geleide meditaties zijn geïnspireerd op de rijke symboliek en energieën die geassocieerd worden met verschillende maanfasen en astrologische tekens. Elke meditatie verkent een uniek thema, zoals innerlijke healing, zelfontdekking of het stimuleren van creativiteit. Hoewel deze thema's zijn geïnspireerd door de kenmerken van specifieke maanfasen, kunnen de meditaties zelf op elk gewenst moment worden beluisterd. Zo leidt onze Healing Energy Meditatie, geïnspireerd door de energie van de volle maan in Maagd, je door een krachtige oefening in self-healing. Je kunt altijd naar deze meditatie terugkeren wanneer je je geroepen voelt om verbinding te maken met je innerlijke wereld en prioriteit te geven aan zelfzorg, ongeacht de huidige maanfase.

Onze meditaties bevatten vaak visualisaties, ademhalingstechnieken en andere mindfulness-oefeningen om je te helpen afstemmen op de energie van een thema en je eigen innerlijke wijsheid. Je wordt begeleid om te werken met de unieke kwaliteiten van elk astrologisch teken en maanhuis (Nakshatra) om je persoonlijke groei en genezing te stimuleren.

De kracht van Vedische wijsheid

Onze geleide meditaties zijn geworteld in de oude wijsheid van de Vedische astrologie, een traditie die duizenden jaren geleden in India is ontstaan. Vedische astrologie biedt een diepgaand inzicht in de kosmische dans en zijn invloed op ons leven. Door af te stemmen op de unieke energieën van elke nieuwe en volle maan, zoals gezien door de lens van de Vedische astrologie, kunnen we onszelf beter leren kennen en de uitdagingen van het leven met meer vrede en ontspanning aan.

Dompel jezelf onder in maanwijsheid

Om het meeste uit deze geleide meditaties te halen, raden we aan een rustige, comfortabele ruimte te vinden waar je ongestoord kunt luisteren. Gebruik een koptelefoon of oordopjes voor een optimale meditatieve ervaring. Je kunt een dagboek bij de hand houden om inzichten of intenties die tijdens je oefening naar boven komen, op te schrijven. Of je nu nieuw bent in meditatie of een ervaren beoefenaar, deze audioreizen bieden een krachtige manier om verbinding te maken met de wijsheid van de kosmos en je eigen innerlijke kompas. Elke nieuwe en volle maan biedt een kans om los te laten wat je niet meer dient, nieuwe intenties te zetten en je af te stemmen op de stroom van universele energieën.

Blijf verbonden - Next Level Nieuwsbrief

Als je regelmatig updates wilt ontvangen over onze nieuwe en volle maan meditaties, samen met nieuws over nieuwe producten en onze blogposts, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Als abonnee ben je de eerste die hoort wanneer er nieuwe meditaties beschikbaar zijn en krijg je toegang tot exclusieve content die is ontworpen om je te ondersteunen op je spirituele reis.

Spotify Playlist

Klaar om erin te duiken? Volg ons op Spotify om op de hoogte te blijven. Bekijk hier onze collectie geleide meditaties. Klik op de afbeelding of titel om de volledige versie te beluisteren.

 
Geplaatst in: Lifestyle