Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Copelandia Grow Kits

bottom

Koop een Hawaïaanse paddokweekset als je wilt kennismaken met de effecten van een kersverse Copelandia paddo. Deze paddenstoel wordt weliswaar niet zo groot, maar is daarentegen wel de op een na sterkste magische paddo ter wereld.

Meteen aan de slag met onze Hawaïaanse paddo kweekset

De magische werking komt vooral doordat de Copelandia veel psilocybine en psilocine bevat. Psilocybine wordt in je lichaam afgebroken tot psilocine. Deze stof imiteert in je brein het effect van serotonine, dat je stemming beïnvloedt. De psilocine in een Copelandia zorgt er verder voor dat je de wereld om je heen op een andere manier beleeft. Koop je een Hawaïaanse paddo kweekset bij Next Level? Dan ontvang je per post een plastic bakje met paddenstoelsporen waar je meteen mee aan de slag kunt. Omdat het kant-en-klare set is, hoef je alleen maar water toe te voegen om het groeiproces op gang te brengen.

Ontdek paddo’s direct van de bron

Iedere Hawaïaanse paddokweekset die onze smartshop te koop aanbiedt is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, zodat je snel groeiresultaten ziet. We verzenden onze kweeksets altijd in een discrete verpakking en orders van € 25,- of meer zijn verzendkostenvrij. Wil je eerst meer info voordat je een kweekset bij ons koopt? Bel ons dan via 038 20 01 004 of blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Anderen bekeken ook:

Magic truffels België | Truffelkweekset | Kratompoeder

bottom
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Copelandia Hawaiian Mushroom Grow kit

Prijs  53,72

De Copelandia-paddenstoel (Panaeolus Cyanescens) is een speciale soort Magic Mushroom. Hoewel deze klein oogt, bevat de Copelandia-Paddo zeer grote hoeveelheden psilocybine en psilocine. Het is de op één na sterkste magische paddo ter wereld! Dit is de kleine variant van 550cc. 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Special
Sterkste paddo verkrijgbaar
Sterkte (1-5)
✨✨✨✨✨

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

 • Gebruik je de Valeriaanwortel verkeerd?
  Gebruik je de Valeriaanwortel verkeerd?

  Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk één of twee keer in je leven Valeriaanwortel geprobeerd voor slaap of angst, om er vervolgens achter te komen dat het helemaal geen merkbare verlichting biedt. Dat was tenminste mijn ervaring. Ik wist...

  Read more ...
 • Hoe vermijd je een slechte paddenstoelentrip?
  Hoe vermijd je een slechte paddenstoelentrip?

  Bijna elke serieuze psychonaut weet dat slechte trips af en toe kunnen voorkomen, of je nu nieuw bent met een psychedelische ervaring of al ontelbare keren getript hebt. Slechte paddo trips kunnen moeilijk te doorstaan zijn en het kan voelen alsof...

  Read more ...