Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Copelandia Grow Kits

bottom

Koop een Hawaïaanse paddokweekset als je wilt kennismaken met de effecten van een kersverse Copelandia paddo. Deze paddenstoel wordt weliswaar niet zo groot, maar is daarentegen wel de op een na sterkste magische paddo ter wereld.

bottom
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Premium Copelandia Hawaiian Paddo Grow Kit -...

Prijs € 53,72

Verken de diepgaande krachten van de Copelandia (Panaeolus Cyanescens) met onze premium grow kit. Deze speciale magic mushroom, bekend als de op één na sterkste paddo ter wereld, biedt een intense en diepgaande psychedelische ervaring. Ondanks zijn kleine formaat bevat de Copelandia zeer hoge concentraties psilocybine en psilocine. Onze gebruiksvriendelijke 1200cc growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek van deze unieke en potente paddo. Bereid je voor op een buitengewone reis met de Copelandia Hawaiian.

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Grow Kit Instructies

Voordat je aan de slag gaat met de Copelandia Growkit, is het wijs enige voorbereidingen te treffen. Bekijk onze twee Growguide-video's hieronder met duidelijke stap-voor-stapinstructies voor je eigen grow. Lees ook hier aandachtig onze Growguide en volg stap voor stap de aanwijzingen voor de beste resultaten!

Ga meteen aan de slag met onze Hawaïaanse paddokweekset

De magische werking komt vooral doordat de Copelandia veel psilocybine en psilocine bevat. Psilocybine wordt in je lichaam afgebroken tot psilocine. Deze stof imiteert in je brein het effect van serotonine, dat je stemming beïnvloedt. De psilocine in een Copelandia zorgt er verder voor dat je de wereld om je heen op een andere manier beleeft. Koop je een Hawaïaanse paddo kweekset bij Next Level? Dan ontvang je per post een plastic bakje met paddenstoelsporen waar je meteen mee aan de slag kunt. Omdat het een kant-en-klare set is, hoef je alleen maar water toe te voegen om het groeiproces op gang te brengen. Dat maakt onze Copelandia Hawaïaanse paddokweekset ideaal om te bestellen als je graag op een toegankelijke manier zelf wilt kweken. Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk. Bekijk daarom ook onze andere gebruiksvriendelijke en potente opties. Zo leveren wij onze paddo’s en Magic truffel in België en Nederland. Wil jij het allemaal ontdekken? Dan is het mogelijk om magic truffels te kopen én ook tegelijkertijd voor je Copelandia Hawaïaanse paddokweekset te gaan.

Ontdek paddo’s direct van de bron door een kit voor Copelandia te bestellen

Iedere Hawaïaanse Copelandia paddokweekset die bij ons te bestellen is, is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, zodat je snel groeiresultaten ziet. We verzenden onze kweeksets altijd in een discrete verpakking en orders van € 25,- of meer zijn verzendkostenvrij. Wil je eerst meer info voordat je een kweekset bij ons koopt? Bel ons dan via 038 20 01 004 of blijf op de hoogte door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Probeer je graag andere middelen uit? Overweeg dan ook eens ons stimulerende kratompoeder. Deze is nu samen met je paddokweekset voor Hawaïaanse Copelandia te bestellen via onze smartshop.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo