Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Categorieën

Thema

Sagrada Madre - Wierook

bottom
bottom
Item 1-35 van 35 in totaal item(s)

Actieve filters

Purple Hindu Kush - Cannabis Wierook

Normale prijs € 6,82 Prijs € 5,80

Ervaar de charme van onze Purple Hindu Kush Cannabiswierook, waarbij het aansteken ervan een evenwichtige mix van aardse en zoete aroma's vrijgeeft met tonen van kersen en amandelen. Dankzij de vakkundige samenstelling door Sagrada Madre met uitsluitend natuurlijke componenten, geniet je van een lichte rookervaring die rust en ontspanning bevordert.

  • Aanbieding!
  • -15%
  • Nieuw
  • -15%

Lemon Haze - Cannabis Wierook

Normale prijs € 6,82 Prijs € 5,80

Onze Lemon Haze Cannabiswierook vangt de essentie van Lemon Haze in een licht en zuiver aroma, met zoetige, kruidige, en aardse tonen en subtiele hints van citrus, cannabis en groene thee. Dit zorgt voor een verfijnde geurervaring die niet alleen de ruimte vult met aangename aroma's, maar ook de creativiteit stimuleert en een gevoel van energie en sereniteit brengt.

  • Aanbieding!
  • -15%
  • Nieuw
  • -15%

Wierook - Maha Massala

Prijs € 8,68

De Maha Masala wierookblend is een bijzondere samenwerking tussen de kracht van de aarde en kosmische dynamiek, waarin de energie en magie van diverse planten en bloemen zijn gevat. Terwijl de rook van de Maha Masala wierook zich door jouw omgeving verspreidt, onthult het de magische eigenschappen van elk element, waardoor een ervaring ontstaat die zowel verrijkend als rustgevend is.

Kenmerken van de wierook: Spiritualiteit, Plezier, Positieve energie en Kracht.

7 Chakra Smudgebombs

Prijs € 5,17

Ontdek onze 7 Chakra Smudge Bombs: een zorgvuldig samengestelde set ontworpen voor een zeven dagen durende ervaring en genezing van je chakra's. Elke chakra bomb is doordrenkt met zijn eigen unieke geur, kleur en ingrediënten die zijn afgestemd op, en ondersteuning bieden aan, een specifieke chakra. Van de aardende rode Wortelchakra met kamfer voor veiligheid, tot de transcendentale violette Kruinchakra, geaccentueerd door rozen en wierook om spiritualiteit te stimuleren - voor elke chakra bevat deze unieke set een smudge bomb.

Wierook eigenschappen: 7 Chakra's, Bewustzijn, Genezing en Reiniging.

7 Chakra Wierook

Prijs € 10,33

De 7 Chakra Reinigingsset bevat een bijzondere verzameling van zeven chakra-wieroken, ontworpen om elk energiechakra te reinigen, te versterken en te beschermen. Elke wierookstok heeft een eigen kleurcode en bevat een unieke mix van bloemen, kruiden en harsen die allemaal zijn afgestemd op het reinigen van een specifiek chakra. Elke geur heeft een harmonie aan zachte aroma's, variërend van fruitig en bloemig tot kruidig, allemaal subtiel doordrenkt met tonen van bos, hars en warme houttinten.

Kenmerken van de wierook: 7 Chakra's, Bewustzijn, Genezing en Reiniging.

Natuurlijke Wierook Sandalwood Frankincense

Prijs € 4,92

Ervaar de verheffende energie van Sandelhout & Frankincense (Olibanum) met de handgemaakte wierookstokjes van Sagrada Madre, gemaakt met natuurlijke Olibanumhars en Sandelhoutolie uit India. Iedere verpakking bevat 8 extra lange stokjes met elk een brandtijd van 1 uur.

Kenmerken van de wierook: Trekt Positieve Energie Aan, Zuiverend, Beschermend.

Wierook - Dragon's Blood

Prijs € 0,62

De Vuur-wierook uit de Elements-collectie weet te betoveren met zijn opwindende geur van o.a. Drakenbloed, een extract van de Croton Lechleri-boom, ontworpen om innerlijke kracht te stimuleren en bescherming te bieden. Deze biodynamische wierook wordt gekenmerkt door een kruidige en bloemige geur met verfrissende citrus- en houtachtige ondertonen, speciaal afgestemd op de vuursterrenbeelden - Ram, Leeuw en Boogschutter, om hun natuurlijke eigenschappen van passie, moed en intensiteit te versterken.

Kenmerken van de wierook: Passie, Moed, Kracht en Bescherming.

Thema
Bescherming
Healing
Ondersteuning
Zuiverend

Palo Santo met Frankincense

Prijs € 4,55

Verhef je leefruimte met de serene en zuiverende aura van onze Frankincense & Palo Santo Harmony Wierook.

Thema
Aantrekkingskracht
Balans
Healing
Zuiverend

Natuurlijke Wierook Frankincense - Sagrada Madre

Prijs € 4,92

Ervaar de zuiverende kracht van Frankincense (Olibanum) met de handgemaakte Frankincense-wierook van Sagrada Madre, gemaakt van natuurlijke Olibanumhars uit Afrika. Elke verpakking bevat 8 extra lange stokjes met een brandtijd van een uur per stuk.

Kenmerken van de wierook: Zuiverend, Beschermend, Reinigend.

Zuiverende houtskoolschijven

Prijs € 3,97

Ontdek de veelzijdigheid van onze Zuiverende Houtskool Schijven. Een set van 24 stuks biedt eindeloze mogelijkheden in combinatie met Sagrada Madre producten. Experimenteer met de verschillende Sagrada Madre wierookpoeders, geurparels, kruiden, bloemen en harsen.

Smudgestick XL - Energetische Reiniging

Prijs € 6,82

Reinig je omgeving met onze speciaal vervaardigde smudge stick, ontworpen voor de energetische zuivering van mensen en ruimtes. Deze zorgvuldig handgerolde bundel combineert de beschermende en reinigende eigenschappen van biologische salie, ceder, laurierblad, eucalyptus en Jarilla, waardoor een perfecte balans ontstaat die zowel negatieve energie elimineert als positiviteit uitnodigt.

Wierook kwaliteiten: Zuiverend, Reinigend, Harmoniserend

Set van 5 Smudge Sticks - Herbs and Sacred Woods

Prijs € 18,80
Niet op voorraad

Deze diverse set biedt een scala aan kenmerken, van het tot stand brengen van verbinding en het bevorderen van creativiteit tot het aanmoedigen van spirituele groei. Of je nu nieuw bent met smudgen of een ervaren beoefenaar, deze veelzijdige set belooft een verrijkende toevoeging te zijn aan je holistische rituelen.

Wierook kwaliteiten: Bescherming, Verbinding, Zuivering, Gronding, Reiniging.

Smudge Stick - Copal

Prijs € 17,77

Maak kennis met een ambachtelijk vervaardigde, zuiverende en beschermende wierook smudge stick, gemaakt met copalhars, laurierbladeren, eucalyptus en ceder. Deze krachtige wierookstok geeft een warme, kruidige, aardse en subtiel zoete geur af. De combinatie van natuurlijke ingrediënten vormt een krachtig instrument om de helderheid te verbeteren, de creativiteit te stimuleren en ruimtes te zuiveren van ongewenste energieën.

Wierook eigenschappen: Zuiverend, Helderheid, en Creativiteit

Thema
Bescherming
Overvloed

Smudge Stick - White Yagra

Prijs € 17,77

De Zuiverende & Beschermende White Yagra smudge stick is een handgerolde mix van laurierbladeren, eucalyptus en ceder, gewikkeld in authentieke Peruaanse copal. Dit biedt een krachtige wierookbundel die negatieve energieën verdrijft en een spirituele verbinding bevordert.

Wierook eigenschappen: Beschermend, Zuiverend, Overvloed, en Geluk

Smudge Stick - Mirre en Palo Santo

Prijs € 17,77

De Sagrada Madre Palo Santo & Myrrh Smudge Stick is een harmonieuze mix van met de hand gerolde laurierbladeren, eucalyptus en ceder, strak omwikkeld met palo santo en mirre. Dit geeft een krachtige combinatie voor reiniging, bescherming en harmonie, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor rituelen gericht op wedergeboorte, veiligheid en het aantrekken van positieve energie.

Eigenschappen van de wierook: Wedergeboorte, Ondersteunend, Opbeurend en Zuiverend

Thema
Ondersteuning
Opbeurend
Wedergeboorte
Zuiverend

Yagra Wierook - Kamille en Olibanum

Prijs € 4,92

Deze unieke drie-eenheid van ingrediënten revitaliseert energie, stimuleert overvloed en enthousiasme en opent wegen naar geluk en succes. Bekend om zijn aantrekkingskracht op overvloed, welvaart en nieuwe kansen in het leven, straalt Yagra zijn krachtige invloed van materieel succes, evolutie en spirituele balans uit door zijn rook.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Geluk

Thema
Geluk
Overvloed
Rijkdom
Spiritualiteit

Yagra Wierook - Orchid and Laurel

Prijs € 4,92

Indiase Yagra wierook, een prachtige mix gehuld in een hars die vaak wordt gebruikt in hindoeïstische tempels, verspreidt een zachte, verleidelijke geur met citrustinten. Yagra, erkend om zijn vermogen om welvaart, rijkdom op te roepen en nieuwe levenspaden te onthullen, verspreidt een rook die symbolisch is voor materieel succes, evolutie en spirituele rust.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Ondersteuning

Thema
Ondersteuning
Overvloed
Rijkdom
Spiritualiteit

Yagra Wierook - Viool en Lavendel

Prijs € 4,92

Yagra heeft de opmerkelijke mogelijkheid om overvloed, voorspoed en rijkdom aan te trekken, terwijl het nieuwe wegen opent in het leven. Geniet van het zachte en subtiel geurende aroma van citrus dat de lucht vult en sereniteit en rust uitnodigt.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Verbinding

Thema
Connectie
Overvloed
Rijkdom
Spiritualiteit

Yagra Wierook - Vanille en Rozen

Prijs € 4,92

Laat je betoveren door de aantrekkingskracht van geld en voorspoed met de natuurlijke Indiase Yagra wierook, gehuld in een hars die vaak wordt gebruikt in hindoeïstische tempels. De zachte geur van rozen, met subtiele hints van citrus, blijft hangen in de lucht en roept een gevoel van passie en liefdevolle ontmoetingen op.

Kenmerken van de wierook: Overvloed, Spiritualiteit, Voorspoed en Liefde

Thema
Liefde
Overvloed
Rijkdom
Spiritualiteit

Pure Energy Wierook - Healing

Prijs € 6,57

Laat deze wierookblend een heilzame bondgenoot zijn op jouw reis naar holistisch welzijn, waarbij het emotionele genezing bevordert en een toevluchtsoord van steun en bescherming biedt. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten fungeert deze wierook als een zachte gids, die troost en kracht biedt terwijl je de transformerende reis naar genezing en heelheid doorloopt.

Kenmerken van de wierook: Zuiverend, Genezend, Beschermend en Ondersteunend.

Pure Energy Wierook - Revitaliserend

Prijs € 6,57

Ervaar de stroom van nieuw leven en positieve energie, terwijl de Pure Energy-wierook je geest, lichaam en ziel revitaliseert. Telkens wanneer je aan een nieuwe week begint, steek dan deze wierook aan en laat het je vervullen met nieuwe energie, positiviteit en geluksgevoelens.

Kenmerken van de wierook: Vitaliserend, Zuiverend, Herlevend, Opbeurend en Geluk bevorderend.

Thema
Energiek
Geluk
Opbeurend
Zuiverend

Pure Energy Wierook - Wedergeboorte

Prijs € 6,57

De Rebirth blend, verrijkt met wierook, copal, citroengras, laurierblad en citronella, creëert ruimte voor nieuwe creatieve kracht en spirituele groei. Met zijn diepgaande reinigende eigenschappen zuivert deze wierook zowel ruimtes als individuen, waarbij negatieve energieën worden losgelaten en innerlijke balans wordt bevorderd.

Eigenschappen van de wierook: Wedergeboorte, Genezing, Spiritualiteit en Verbondenheid.

Thema
Connectie
Healing
Spiritualiteit
Wedergeboorte

Pure Energy Wierook - Harmonie

Prijs € 6,57

Ervaar de harmoniserende kracht van de Clean Energy wierook, zorgvuldig samengesteld met een mix van goudsbloem, rozemarijn, sinaasappelschil, olibanum, cederhout en natuurlijke bindmiddelen. Deze blend creëert een gevoel van rust en innerlijke vrede, en biedt troost zelfs in de meest stressvolle situaties.

Eigenschappen van de wierook: Opbeurend, Harmoniserend, Balancerend en Energiegevend.

Thema
Balans
Energiek
Harmonie
Opbeurend

Wierookpoeder - 7 Krachten

Prijs € 6,57

Ervaar de zuivering met dit Zeven Krachten-Wierookpoeder van Sagrada Madre. Samengesteld uit een krachtige combinatie van Storax, Kamfer, Benzoë, Olibanum, Mirre, Rozemarijn en Wijnruit, vult deze betoverende fusie jouw ruimte met een symfonie van geuren.

Eigenschappen: geluk, succes, innerlijke vrede, gezondheid, wijsheid en goddelijke bescherming.

Thema
Geluk
Goddelijke bescherming
Innerlijke Vrede
Succes
Wijsheid

Wierookpoeder - Kamfer en Laurier

Prijs € 6,57

Exclusieve wierookmix van kamfer en laurierbladeren. Een frisse en opbeurende geur die de geest verruimt, inspiratie bevordert en openheid en expansie stimuleert om nieuwe plannen en projecten uit te voeren. Plaats het mengsel op een wierookschaal en steek het aan met een lucifer.

Eigenschappen: Verheffend, Creativiteit, Voorspoed, en Helderheid

Thema
Creativiteit
Helderheid
Opbeurend
Rijkdom

Wierook met Zuivere Copal

Prijs € 5,17

Ervaar de buitengewone synergie van Copal en Palo Santo, een heilige combinatie die diepgaande zuivering en genezende effecten biedt. Dit heilige duo trekt zowel materiëel als spiritueel geluk aan, en roept een harmonieuze verbinding op tussen het aardse en het goddelijke.

Eigenschappen van de wierook: Beschermend, Zuiverend, Bewustzijn, Helend, Creativiteit, en Helderheid

Thema
Bescherming
Bewustzijn
Creativiteit
Healing
Helderheid
Zuiverend

Palo Santo met Rozen

Prijs € 4,55

Onthul de diepgaande eenheid van liefde en compassie door de fusie van Palo Santo, het zuiverende heilige hout, en het tijdloze symbool van liefde: rozen. In deze opmerkelijke blend omhult de delicate geur van gedroogde rozenblaadjes de zintuigen, waardoor de lucht wordt doordrenkt met een betoverende aura van romantiek en poëzie. Deze wierookstokjes van Sagrada Madre, gemaakt van niets anders dan pure ingrediënten en natuurlijke bindmiddelen, laten je genieten van de authentieke en pure geur.

Thema
Aantrekkingskracht
Balans
Healing
Liefde
Zuiverend

Palo Santo Met Sandelhout

Prijs € 4,55

Deze combinatie van twee heilige bomen, Palo Santo en Sandelhout, zorgt voor een transformerende resonantie met de spirituele zoeker, nodigt helderheid, ontspanning, zuivering uit en vernieuwt het positieve perspectief op de levensreis. De geur, zowel delicaat als diepgaand, straalt golven van zoetheid, zachtheid en warmte uit, vergezeld van gefluister van oosterse kruiden die de diepten van je zintuigen roeren.

Wierook eigenschappen: Zuiverend, Kalmerend, Spiritueel, Helend, Grondend

Thema
Aarding
Healing
Kalmte
Spiritualiteit
Zuiverend

Palo Santo met Champa Wierook

Prijs € 4,55

Ervaar de harmonieuze blend van Palo Santo en Champa met deze wierookstokjes van Sagrada Madre. Deze voortreffelijke wierook combineert het warme, rustgevende aroma van Palo Santo met de verfrissende geur van Champa-bloemen, waardoor een meditatieve sfeer ontstaat.

Wierook eigenschappen: Liefde, Aantrekkingskracht, Balans, en Heling.

Thema
Balans
Cleansing
Harmonie
Liefde
Zuiverend

Palo Santo - Heilig Hout Wierook

Prijs € 4,55

Ontdek de kracht van Palo Santo met de pure Palo Santo wierookstokjes van Sagrada Madre en vervul je omgeving met een serene en harmonieuze sfeer. Deze wierook bestaat uit niets anders dan Palo Santo en natuurlijke bindmiddelen, zodat je kunt genieten van de authentieke geur en helende eigenschappen van dit heilige "heilige hout".

Wierook eigenschappen: Verhelderend, Verjongend, Harmoniserend, Ondersteunend en Beschermend

Thema
Balans
Bescherming
Healing
Ondersteuning
Zuiverend

Wierookpoeder - Sandelhout

Prijs € 6,57

Ervaar de sereniteit van sandelhout met deze unieke poederblend. Vervaardigd om te reinigen en te verheffen, klaart zijn essentie negatieve energie en roept succes op. Uitstralend met een frisse geur, verhoogt sandelhout de vibraties, terwijl zijn essentie innovatie inspireert. Plaats het op een schaaltje, steek het aan en ervaar zijn transformerende kracht.

Thema
Bewustzijn
Connectie
Rijkdom
Zuiverend

Heilige rookkit: Zuivering

Prijs € 7,02

Maak kennis met de "heilige rookset" - ervaar de boeiende geuren die de lucht vullen en omarm de revitaliserende essentie van salie, de helende eigenschappen van copalhars, en de uitnodigende geur van jasmijn. Deze combinatie creëert een betoverende sfeer die je toestaat om je over te geven aan de gewenste zuivering.

Wierook kwaliteiten: Zuivering, Genezing, Revitalisatie.

Wierook Parels - Coco

Prijs € 5,74

Ontdek de Hindoe wierookparels, een handgemaakte blend samengesteld uit traditionele Indiase houtsoorten, bloemen en harsen, prachtig gevormd tot kleine parels. Dit spiritueel opbeurende product is ontworpen om je vibratie te verhogen, je omgevingservaring te versterken en je bewustzijn te vergroten, zodat je in staat bent om je universele energie aan te boren.

Wierook kwaliteiten: Balancerend, Harmoniserend, Spiritueel.

Wierook Parels - Queen of the Night

Prijs € 5,74

Deze parels staan in de aromatherapie bekend om hun stimulerende eigenschappen; de Koningin van de Nacht wordt gezien als een krachtig afrodisiacum, een bron van energie en fysieke kracht en een stimulator van vreugde, die in staat is om geluk aan te trekken en zorgen te verdrijven. In essentie dienen onze aromatische parels niet alleen als een langdurige geur, maar ook als een katalysator voor positieve gedachten, innovatieve ideeën en spirituele openheid.

Wierookeigenschappen: Vrouwelijk, Vreugde, Spiritualiteit, Innovatie.

Natuurlijke Wierook Kamille, Calendula &...

Prijs € 7,40

Ervaar de harmoniserende kracht van onze handgemaakte wierook van Sagrada Madre, gecreëerd met een combinatie van natuurlijke kamille, calendula en Frankincense. Elk doosje bevat 9 extra lange en dikke wierookstokjes met een brandduur van 50 minuten.

Kenmerken van de wierook: Harmoniserend, Vibratieverhogend, Innerlijke kracht versterkend.

Wierook - Dragon's Blood
Snel bekijken

Wierook - Dragon's Blood

Thema: Bescherming, Healing, Ondersteuning, Zuiverend
Prijs € 0,62
Smudge Stick - Copal
Snel bekijken

Smudge Stick - Copal

Thema: Bescherming, Overvloed
Prijs € 17,77
Smudge Stick - Mirre en...
Snel bekijken

Smudge Stick - Mirre en Palo Santo

Thema: Ondersteuning, Opbeurend, Wedergeboorte, Zuiverend
Prijs € 17,77
Wierookpoeder - 7 Krachten
Snel bekijken

Wierookpoeder - 7 Krachten

Thema: Geluk, Goddelijke bescherming, Innerlijke Vrede, Succes, Wijsheid
Prijs € 6,57
Wierook met Zuivere Copal
Snel bekijken

Wierook met Zuivere Copal

Thema: Bescherming, Bewustzijn, Creativiteit, Healing, Helderheid, Zuiverend
Prijs € 5,17
Palo Santo met Rozen
Snel bekijken

Palo Santo met Rozen

Thema: Aantrekkingskracht, Balans, Healing, Liefde, Zuiverend
Prijs € 4,55
Palo Santo Met Sandelhout
Snel bekijken

Palo Santo Met Sandelhout

Thema: Aarding, Healing, Kalmte, Spiritualiteit, Zuiverend
Prijs € 4,55
Wierookpoeder - Sandelhout
Snel bekijken

Wierookpoeder - Sandelhout

Thema: Bewustzijn, Connectie, Rijkdom , Zuiverend
Prijs € 6,57

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

Laatste berichten