Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Effect

Paddo Accessoires

bottom

Koop Accessoires voor Magische Paddenstoelen

Verhoog je kweekervaring met onze hoogwaardige accessoires voor magische paddenstoelen. In onze winkel bieden we alles wat je nodig hebt om een optimale groei en opbrengst uit je kweeksets te halen.

Van sterilisatiehulpmiddelen en vochtigheidstenten tot verwarmingsmatten en nauwkeurige meetinstrumenten, onze accessoires zijn ontworpen om elke stap van het kweekproces te ondersteunen. We begrijpen het belang van een steriele en gecontroleerde omgeving, en onze producten zijn geselecteerd om je te helpen de beste resultaten te bereiken.

Of je nu een beginner bent of een ervaren kweker, onze accessoires helpen je de perfecte omstandigheden te creëren voor het kweken van magische paddenstoelen. Ga met ons mee op ontdekkingstocht in de fascinerende wereld van Psilocybe Cubensis en andere variëteiten met de juiste hulpmiddelen binnen handbereik.

Ook interessant:

Magische Truffels | Copelandia Kweeksets | Cubensis Paddo Kweeksets

bottom
Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Optimaliseer je paddenstoelenteelt met onze Verwarmingsmat voor Paddenstoelen Kweeksets. Ideaal voor het handhaven van de perfecte temperatuur van 20-24°C, zelfs tijdens koude dagen. Verkrijgbaar in medium (1200cc) en large (2100cc) formaten voor verschillende kweeksetgroottes.

Trip Stopper - 1 persoon

Prijs € 2,06

De Mushroom Stopper helpt een bad trip te minimaliseren. Het zal de effecten niet compleet stoppen, maar het geeft je het gevoel goed voorbereid te zijn op je trip. Inhoud: 2 dextro tabletten en 2 Valeriaan capsules

Spray Bottle

Prijs € 2,89

Eenvoudige spuitfles om de binnenkant van de plastic zak van de Grow Kit te besproeien. Gemaakt van stevig plastic met een spuitmondje. Je ontvangt een willekeurige kleur.

Psilocybin Test Kit

Prijs € 14,83

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo