Filteren op

Effect

Sterkte

Type

Paddenstoelkweekset

bottom

Waarom zou je een paddenstoelkweekset willen kopen als je ook gewoon allerlei kant-en-klare paddoproducten bij Next Level kunt kopen? Net als bij groente en fruit geldt ook voor paddo’s dat verse oogst altijd het lekkerst is. Alleen dat is al een reden om ze zelf te kweken. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om een paddenstoelenkweekset te kopen om met eigen ogen te zien hoe de paddenstoelen elke dag weer een beetje groter worden.

Altijd een complete paddenstoelkweekset

Elke paddenstoelkweekset die je bij ons kunt kopen bevat alle noodzakelijke onderdelen om van het groeiproces een succes te maken. Uiteindelijk is het alleen nog maar een kwestie van regelmatig water geven, zodat de sporen van de paddenstoelen in het plastic bakje beginnen te groeien. Wil je extra snel resultaten zien? Besluit dan om zowel een verwarmingsmat als een paddenstoelenkweekset te kopen. De combinatie van vocht en warmte zorgt er namelijk voor dat de paddenstoelen zich beter en sneller ontwikkelen, zodat je ze ook eerder kunt oogsten.

Profiteer van discrete verzending door bij ons je paddenstoelenkweekset te kopen

In onze smartshop kun je voor verschillende soorten paddo’s een paddenstoelkweekset kopen. In ons assortiment kom je onder meer sets tegen voor de Cubensis paddo en de Copelandia. Via ons een paddenstoelenkweekset kopen, betekent dat we deze altijd in een stevige, discrete verpakking verzenden. Bestel je voor € 25,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Uiteraard zijn al onze zendingen voorzien van een track & trace-code, zodat je precies ziet waar je bestelling is. Wil je voor je aankoop eerst nog wat extra informatie krijgen? Bel ons dan gewoon even via 038 20 01 004 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Anderen bekeken ook:

Kratom bestellen | Magic truffels Atlantis kopen | Magic mushrooms

bottom
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De McKennaii is een zéér sterke Magic Mushroom, die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke sprookjeswereld belandt! Want een sterkere trip onder de Growkits bestaat er namelijk niet! 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Paddo Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs  11,16

Magic Mushroom Grow Kits hebben tijdens de kweek een kamertemperatuur tussen 18-28°C nodig. Paddo's kunnen perfect groeien tussen 20-24°C graden. Men meldt dat een constante temperatuur van 24°C de optimale temperatuur is voor de paddo's om te groeien. Tijdens koude dagen kun je een verwarmingsmat gebruiken om de kamertemperatuur constant te houden. 

Cubensis Cambodian · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

Kweek je eigen Cambodjaanse Paddo’s. De Cambodjaanse paddo Growkit is zeer geschikt voor beginners. De Cambodjaanse Magic Mushrooms groeien iets langzamer, maar hebben dan wel weer hele grote flushes. Een visueel en uniek spektakel is de beste omschrijving voor deze Cambodjaan. Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Happy Growing!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Prijs  32,64

De B+ Paddo’s behoren tot één van de favorieten! Niet alleen omdat deze jongens wél 30 centimeter hoog kunnen worden. Ook zijn deze jongens zéér gewild, omdat dat de misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere Magic Mushrooms! Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

Kweek je eigen Mexican Paddo’s oftewel de 'Stropharia Cubensis' met de NLNaturals Mexican Growkit. De Mexicaanse mushrooms zijn ideaal voor mensen die voor het eerst een paddotrip willen beleven. Mexican paddo’s geven je een energieke en fantastische trip. De Mexican paddo’s nemen je mee naar de zonnige kant van het leven. Een visueel en uniek spektakel. Happy Growing!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Golden Teacher; beter bekend als de Psilocyne Aurumescens. Deze paddo is zéér zeker een paradepaardje en neemt jou mee naar ‘ongekende dimensies’. Wil jij op reis naar één plek vol wijsheid en spiritualiteit? Dan is de Golden Teacher dé geschikte Growkit voor jou! Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Mazatapec oftewel de Psilocybe Mayiescens is een Mexicaanse Growkit. Voor diegene die houdt van een spirituele trip, dan is dit de juiste paddo voor jou! Met deze magic mushroom maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis. Tevens één makkelijk kweekbare paddo! Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Thai · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Psilocybe Cubensis Thai is de perfecte paddo voor een feestje! Als er nog geen feestje is, dan komt die er wel door deze Thaise knaller. De Cubensis Thai wordt veel gebruikt tijdens Full Moon party's in Thailand. De Magic Mushroom zorgt voor een grote hoeveelheid energie en geweldige visuals. Het is erg makkelijk om deze soort te laten groeien en hij geeft tevens een grote oogst. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Cubensis Ecuador · Easy Paddo Grow kit

Prijs  23,55

De Ecuador Magic Mushroom Strain vindt zijn oorsprong uit een paddenstoel, die ontdekt is op 1000 meter hoogte in de bergen van Ecuador. Veel beginnende kwekers kiezen voor deze Growkit vanwege zijn reputatie als vergevingsgezind en gemakkelijk te groeiende Paddo. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit · 1200cc

Prijs  53,72

De Copelandia Cyanescens Grow Kit is eindelijk beschikbaar in een grotere 1200cc kweekset. Hoewel de stengels van deze paddo vrij dun zijn, produceert de Copelandia zeer grote hoeveelheden krachtige Magic Mushrooms. Hoe sterk? Wel 4 tot 5 keer sterker dan de reguliere Cubensis paddo's! 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Special
Sterkste paddo verkrijgbaar
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Copelandia Hawaiian Paddo Grow kit - 550cc

Prijs  37,19
Niet op voorraad

De Copelandia-paddenstoel (Panaeolus Cyanescens) is een speciale soort Magic Mushroom. Hoewel deze klein oogt, bevat de Copelandia-Paddo zeer grote hoeveelheden psilocybine en psilocine. Het is de op één na sterkste magische paddo ter wereld! Dit is de kleine variant van 550cc. 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Special
Sterkste paddo verkrijgbaar
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

 • How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process
  How is Raw Cacao Made? – 6 Step Process

  Ever wondered what it actually takes to produce raw cacao? If chocolate’s your thing, you’ll want to read on. We share everything from the growth of the cacao bean to the finished product ready to be enjoyed and indulged in! There are many steps...

  Read more ...
 • The Mysterious Power of Blue Lotus Flower
  The Mysterious Power of Blue Lotus Flower

  As long as human history goes, our relationship with plant medicines has been closely tied together. In the vast and mysterious world of plants we have sought and found something deeper, a way of life, a pathway to expand our consciousness, as...

  Read more ...