Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Op natuurlijke wijze je libido verhogen | Valentijnsdag Special

2075 Weergaven 1 Vind-ik-leuk
 

Romantische dinertafel met 2 glazen wijn en kaarsen

 

Valentijnsdag is dé dag om liefde en intimiteit met je partner te vieren. Voor sommigen kunnen dingen als dagelijkse stress en verantwoordelijkheden helaas leiden tot een verminderd libido. Maar met een beetje extra hulp kun je hier gelukkig iets aan doen! Er zijn natuurlijke oplossingen die jou of je partner kunnen helpen om in de stemming te komen. In deze blogpost delen we onze top 3 natuurlijke libidoversterkers en verschillende voedingsmiddelen om je te helpen je liefdesleven een boost te geven en er een Valentijnsdag van te maken om nooit te vergeten!

 

Top 5 natuurlijke libidoversterkers

Twee minnaars die op bed liggen die een intiem ogenblik hebben terwijl het houden van handen strak

1.  King Active - voor mannen

Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je slaapkamerprestaties te verbeteren, kijk dan eens naar King Active. Dit krachtige supplement is ontworpen om de controle over en de vitaliteit van de erectie te verbeteren, wat een verhoogd gevoel van verlangen tot resultaat heeft. De verbeterde doorbloeding die je ervaart door het gebruik van King Active kan je erectie stimuleren voor langdurig genot.

King Active is een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten, waaronder kruiden en plantenextracten, die een veilige en effectieve manier bieden om je libido te stimuleren en je plezier te vergroten. Naast de fysieke voordelen kan King Active ook je geestelijke gezondheid verbeteren door je zelfvertrouwen en algehele 'feel good'-factor te vergroten. Neem dit supplement 30-60 minuten voor de seks, en merk hoe het je flow en uithoudingsvermogen verbetert, je libido en de intensiteit van orgasmes verhoogt, en langere, meer bevredigende seks stimuleert.

 

2.  Libido Power - voor mannen en vrouwen

Zoek je iets om je gevoelens voor elkaar en je libido te vergroten? Dan kan Libido Power jouw supplement zijn! Libido Power is een volledig uit natuurlijke stoffen samengestelde potentiepil die zonder recept verkrijgbaar is en geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Libido Power zorgt voor krachtige erecties voor mannen en voor een aangename sensatie die de beleving van seks intensiveert en de sensaties van beide partners versterkt.

Om Libido Power te gebruiken neem je gewoon 1 of 2 tabletten in met een ruime hoeveelheid water, ongeveer 45 minuten voor de seks.

 Een koppel speelt speels op het bed in een lichte slaapkamer

 

3. Libido Jelly - voor mannen en vrouwen

Heb je een snelwerkende natuurlijke libidoversterker nodig? Wij hebben precies wat je nodig hebt! Dankzij de vloeibare substantie wordt Libido Jelly snel door je lichaam opgenomen voel je het effect al binnen een paar minuten. De jelly heeft een fijne citroensmaak, is gemakkelijk te gebruiken en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Libido Jelly kan ook gebruikt worden om langer door te gaan en mogelijk meerdere orgasmes te beleven. Het bevordert op natuurlijke wijze de doorbloeding van de geslachtsdelen, waardoor het het perfecte middel is om in te nemen om sneller dan normaal een erectie te ervaren. Bovendien zijn de ingrediënten geheel natuurlijk en veilig, waardoor je het zonder zorgen kunt gebruiken.

 

4. Agent Provocateur - Vrouwelijke libidobooster

Een krachtige, geheel natuurlijke vrouwelijke libidobooster Agent Provocateur is een zorgvuldig ontworpen, volledig natuurlijke libidobooster voor vrouwen, samengesteld om seksueel genot en verlangen te stimuleren. Deze krachtige formule van 12 natuurlijke ingrediënten is gemaakt om je energieniveaus en libido te verhogen, hormonale balans te bevorderen, je doorbloeding te verbeteren, je stemming te stimuleren en stressniveaus te verlagen. Herontdek je sensualiteit en ontketen je innerlijke verlangens met behulp van deze effectieve blend van uitsluitend plantaardige stoffen, vitaminen en mineralen. Perfect voor vrouwen die een natuurlijke, veilige manier zoeken om het libido te verhogen en hun passie opnieuw aan te wakkeren. Met Agent Provocateur kun je de kracht van de natuur ervaren en je gevoelens en verlangens een boost geven.

 

5. Gold Rush - voor mannen en vrouwen

Gold Rush geeft je een korte roes die je seksuele ervaring intenser maakt. Het effect is vrijwel onmiddellijk voelbaar en houdt drie tot maximaal vijf minuten aan. Gold Rush is een van de bekendste en meest gebruikte leather cleaners en aroma's. Deze formule is geschikt voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Er is slechts een kleine hoeveelheid nodig om je zintuigen te stimuleren en te prikkelen.

 

Libido verhogen door eten en drinken

Naast libidoproducten zijn er nog andere natuurlijke manieren om je libido te verhogen. Het consumeren van bepaalde voedingsmiddelen kan ook helpen! Lees hieronder welke.

 Een koppel dat in een restaurant eet en lacht

1. Oesters

Je hebt misschien wel gehoord dat oesters een van de meest lustopwekkende voedingsmiddelen zijn. De reden daarvoor is de grote hoeveelheid zink die in oesters zit: in één portie zit veel meer dan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Van zink is bekend dat het de doorbloeding verhoogt en dus helpt om bloed naar de geslachtsdelen te transporteren en de opwinding te verhogen. Dus als je van zeevruchten houdt, kan dit zeker een goede zijn om te proberen!

 

2. Rode wijn

Hoewel overmatige consumptie van rode wijn het tegenovergestelde effect kan veroorzaken en juist kan leiden tot impotentie, kan af en toe een glas of twee helpen om het libido te verhogen en leiden tot een hoger seksueel verlangen en opwinding bij vrouwen, volgens een onderzoek dat in 2009 in Toscane werd uitgevoerd. Ook is hier uiteraard genoeg anekdotisch bewijs over, dus het is het proberen waard! 

 

3. Vijgen

Als je helemaal onweerstaanbaar wilt zijn voor je partner, dan kunnen vijgen iets voor jou zijn. Ze versterken van nature de productie van feromonen: hormonen die verantwoordelijk zijn voor de aantrekkingskracht tussen seksuele partners. Ze staan er ook om bekend dat ze de vruchtbaarheid en het seksleven in het algemeen stimuleren, dus als je de volgende keer vijgen in de supermarkt ziet liggen, neem er dan zeker een paar mee.

 

4. Watermeloen

Deze sappige vrucht zit boordevol essentiële voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor een gezond seksleven. Het helpt de bloedvaten te ontspannen op dezelfde manier als Viagra, maar doet dat op een natuurlijke en subtielere manier. Voor een goed libido is het belangrijk een voedzaam dieet te volgen en waar nodig supplementen te gebruiken.

 

Er is iets voor iedereen

Als je je libido wilt stimuleren, zijn er genoeg volledig natuurlijke oplossingen die je kunt proberen, hetzij via veranderingen in de voeding, hetzij via natuurlijke libidoversterkers. We hopen dat deze blogpost je wat inspiratie heeft gegeven over natuurlijke hulpmiddelen voor een onvergetelijke Valentijnsdag! N.B. Als je een medische indicatie hebt of medicatie gebruikt, raadpleeg dan je arts voordat je een nieuw product of supplement gebruikt. .

 

We wensen je een hele fijne Valentijnsdag!

 
Geplaatst in: Nieuws