Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Bulk Truffels

bottom

Bulk Magic Truffels: Perfect voor Truffel Ceremonies en meer

Op zoek naar magic truffels in grote hoeveelheden? Bij Next Level Smartshop bieden we hoogwaardige magic truffels aan in bulk van 250 gram. Onze bulk truffels zijn ideaal voor grotere groepen, speciale gelegenheden en truffel ceremonies.

bottom
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Next Level Bulk Truffels | 250 gram

Prijs € 107,44

Wij bieden de fijnste kwaliteit truffels aan in bulkaantallen van 250 gram. Onze bulktruffels worden vers gekweekt en geoogst en het duurt minimaal 7 werkdagen om ze te verzenden nadat je je bestelling hebt geplaatst. Wij vragen je vriendelijk om bulktruffelbestellingen te plaatsen vóór donderdag 12 uur 's middags om levering de volgende week te garanderen.

Waarom Bulk Magic Truffels Kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou kiezen voor het kopen van magic truffels in bulk:

1. Truffel Ceremonies: Bulk truffels zijn perfect voor truffel ceremonies, waarbij een grotere groep samen de psychedelische ervaring ondergaat onder begeleiding van een ervaren ceremonieleider.

2. Groepsretraites: Als je een psychedelische groepsretraite organiseert, bieden bulk truffels een handige en voordelige manier om iedereen van de benodigde dosis te voorzien.

3. Kostenbesparing: Het kopen van magic truffels in bulk is voordeliger dan het kopen van kleinere hoeveelheden.

Onze Bulk Magic Truffels

Wij bieden een selectie van de fijnste kwaliteit magic truffels aan in bulk van 250 gram. Kies uit populaire variëteiten als Psilocybe AtlantisTampanensisMexicanaUtopiaNirvana, and Shambhala. Al onze bulk truffels worden vers gekweekt en geoogst op bestelling, om optimale potentie en versheid te garanderen.

Bestel tijdig je bulk magic truffels, want vanwege het verse karakter duurt het minimaal 7 werkdagen om ze te verzenden na je bestelling. Voor levering de volgende week, plaats je bestelling vóór donderdag 12 uur 's middags.

Houd er rekening mee dat magic truffels bederfelijke producten zijn en daarom niet geretourneerd kunnen worden. Bestel de hoeveelheid die je nodig hebt en bewaar ze volgens de instructies voor optimale houdbaarheid.

Begin vandaag nog met het plannen van je truffel ceremonie of groepsretraite. Bestel je bulk magic truffels gemakkelijk online bij Next Level Smartshop en ervaar de kracht van psilocybine in groepsverband.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo