Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Effect

Sterkte (1-5)

Type

Paddo Grow Kits

bottom

Paddo Grow Kits kopen: je eigen portie magie

Het is verbazingwekkend hoe zo'n klein stukje natuur zo'n grote impact kan hebben op het leven van een mens. Magische paddestoelen, ook wel bekend als psilocybine paddestoelen, hebben een rijke geschiedenis van gebruik in spirituele en sjamanistische rituelen over de hele wereld. Ze staan bekend om hun vermogen om intense visionaire ervaringen, diepe introspectie en een gevoel van verbondenheid met het universum op te wekken.

Onze zorgvuldig samengestelde selectie Magic Mushroom Grow kits biedt een breed scala aan opties voor zowel ervaren psychonauten als nieuwsgierige beginners.

bottom
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Cubensis Golden Teacher · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De paddo Golden Teacher Paddo is niet voor niets de meest gewilde soort en neemt jou mee naar ongekende dimensies. Wil jij op reis naar een spirituele plek vol wijsheid? Dan is deze Cubensis kweekset dé Grow kit voor jou!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Psilocybe McKennaii is een zeer sterke Magic Mushroom die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke, magische wereld belandt! De Psilocybe McKennai is een van de sterkste paddo's die je kunt nemen. 

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 
Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Copelandia Hawaiian Mushroom Grow kit

Prijs € 53,72
Niet op voorraad

De Copelandia-paddenstoel (Panaeolus Cyanescens) is een speciale soort Magic Mushroom. Hoewel deze klein oogt, bevat de Copelandia-Paddo zeer grote hoeveelheden psilocybine en psilocine. Het is de op één na sterkste paddo ter wereld! Kweek ze zelf met onze growkit. De inhoud van de growkit is 1200cc. 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De B+ paddenstoelen zijn één van onze meest geliefde soorten! Ze kunnen tot wel 30 cm hoog worden en zijn zeer gewild vanwege het feit dat misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere magic mushrooms. 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Cambodian · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

Kweek je eigen Cambodjaanse Paddo’s. Deze Cambodjaanse Paddo-Growkit is zeer geschikt voor beginners en zorgt voor een grote oogst. Je kunt een unieke, visuele reis verwachten van deze paddo. Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Happy Growing!

 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

Kweek je eigen Mexicaanse Paddo’s (Stropharia Cubensis) met onze Mexican Growkit. Deze Mexican Magic Mushrooms zijn ideaal voor mensen die voor het eerst een paddotrip willen beleven, hoewel de sterkte van deze paddenstoelen niet onderschat moet worden. Mexicaanse paddo’s geven je een energieke en fantastische trip en laten je de zonnige kant van het leven zien. Een uniek, visueel spektakel. Happy Growing!

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Ecuador · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Ecuador Magic Mushroom is een unieke paddenstoelensoort, ontdekt op grote hoogte in de Ecuadoriaanse bergen. Veel kwekers kiezen voor deze Ecuadoriaanse magische paddenstoel omdat het een gemakkelijk te kweken paddo is die goed kan omgaan met verschillende groeiomstandigheden. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Mazatapec (Psilocybe Mayiescens) is een bijzondere Mexicaanse paddenstoelensoort. Als je op zoek bent naar een spirituele trip, is dit de juiste paddo voor jou! Met deze magic mushroom maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis. De Mazatepec staat bovendien bekend als een gemakkelijk te kweken paddo.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Thai · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Psilocybe Cubensis Thai is de perfecte paddo voor een feestje! Als er nog geen feestje is, dan komt die er wel door deze Thaise krachtpatser. De Cubensis Thai wordt veel gebruikt tijdens Full Moon parties in Thailand. De Magic Mushroom zorgt voor een grote hoeveelheid energie en geweldige visuals. Het is erg makkelijk om deze soort te groeien en hij geeft tevens een grote oogst. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Colombian · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

De Colombiaanse magic mushroom (Psilocybe Colombiescens) zorgt voor een sterkere trip dan bijvoorbeeld de Mexican en de Thai. De Colombian-paddo geeft een intense beleving van de wereld om je heen, waarbij je vele nieuwe inzichten kunt verwachten. Daarnaast word je door de Colombian paddo naar hogere sferen gebracht! Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Spray Bottle

Prijs € 2,89

Eenvoudige spuitfles om de binnenkant van de plastic zak van de Grow Kit te besproeien. Gemaakt van stevig plastic met een spuitmondje. Je ontvangt een willekeurige kleur.

Paddo Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Magic Mushroom Grow Kits hebben tijdens de kweek een kamertemperatuur tussen 18-28°C nodig. Paddo's kunnen perfect groeien tussen 20-24°C graden. Men meldt dat een constante temperatuur van 24°C de optimale temperatuur is voor de paddo's om te groeien. Tijdens koude dagen kun je een verwarmingsmat gebruiken om de kamertemperatuur constant te houden. 

Psilocybin Test Kit

Prijs € 14,83

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester

Paddokweeksets voor beginners tot gevorderden 

Van de klassieke Psilocybe Cubensis variëteiten zoals Golden Teacher en B+ tot de krachtige Copelandia Hawaiian, onze growkits maken het gemakkelijk om thuis je eigen magische paddestoelen te kweken.

Word deel van het groeiproces en ontwikkel een diepere waardering voor de wonderen van de natuur terwijl je je eigen magische paddestoelen kweekt. Ervaar de voldoening van het oogsten van je eigen paddenstoelen, wetende dat je de reis vanaf het begin tot het einde hebt begeleid.

Zoek je daarbij eveneens opties om direct te kunnen trippen? Dan bieden wij ook Magic Truffels aan. 

Ontdek de voordelen van het bestellen van een grow kit bij Next Level:

1. Duidelijke handleiding:
- Stap-voor-stap begeleiding bij het kweekproces
- Geschikt voor zowel beginnende als ervaren kwekers
2. Persoonlijke verbondenheid met psychedelica:
- Wist je dat het idee van Next Level geboren is tijdens een psychedelische trip?
- Onze passie voor psychedelica vertaalt zich in hoogwaardige producten.
- We streven ernaar om de beste kwaliteit en service te leveren
3. Discrete en snelle verzending:
- Onopvallende verpakking voor jouw privacy
- Snelle verwerking en verzending van je bestelling
- Track & trace-code om je bestelling te volgen

Kies voor Next Level en ervaar het gemak, de expertise en de toewijding die we in elke grow kit stoppen. Begin vandaag nog met het ontdekken van jouw eigen magische wereld!

Mocht je nog vragen hebben over onze grow kits, neem dan gerust contact met ons op: chat met ons via Whatsapp of vul ons online contactformulier gemakkelijk in.

Anderen bekeken ook:

Home | Magic truffels Shambhala | Rapé

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

Laatste berichten