Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

DE STERKSTE PSYCHEDELISCHE PADDENSTOEL - COPELANDIA CYANESCENS

9448 Weergaven 4 Vind-ik-leuk
 

copelandia cyanescens

 

Copelandia Cyanescens, ook bekend als Hawaiian Copelandia, staat bekend om zijn potentie, levendige visuals en energieke psychedelische ervaring. Dankzij de andere verhouding tussen psilocybine en psilocine zal de trip anders zijn dan die van andere magic mushrooms. In deze blog leer je alles over de potentie en werking van deze kleine maar krachtige paddenstoel!

 

Waar groeit de Copelandia Cyanescens?

Men denkt dat deze paddenstoel begin 1800 op de Hawaïiaanse eilanden is geïntroduceerd, vanwaar hij zijn bijnaam Hawaiian Copelandia kreeg, hoewel de paddenstoel of haar sporen oorspronkelijk uit Azië zijn meegebracht. Copelandia-paddenstoelen gedijen in tropische of subtropische gebieden en groeien meestal op vruchtbare graslanden. Hij kan ook groeien op dor gras en mos en is te vinden in meerdere regio's over de hele wereld. De Copelandia Cyanescens verspreidt zich net als andere paddenstoelen door middel van haar sporen.

 

Wat is er bijzonder aan de Copelandia-paddenstoel?

Van de minstens 180 bekende soorten hallucinogene paddenstoelen is de Copelandia Cyanescens tot nu toe de krachtigste van allemaal. Deze magic mushroom zou ongeveer 4-5 keer meer hallucinogene bestanddelen bevatten dan de andere, meer gebruikte paddenstoel, psilocybe cubensis. Wat interessant is aan de Copelandia-paddenstoel is niet alleen zijn ongelooflijke kracht en potentie, maar ook de manier waarop hij in het lichaam wordt opgenomen, wat resulteert in een ander soort trip, die sneller en soepeler op gang komt.

 

Omdat psilocybine door je lichaam moet worden afgebroken en omgezet in psilocine, kan het bij de gewone Psilocybe Cubensis langer duren voor je trip op gang komt en kan de ervaring in golven komen omdat hij meer psilocybine dan psilocine bevat. Copelandia Cyanescens bevat echter minder psilocybine en meer psilocine, wat betekent dat het lichaam minder werk hoeft te verrichten om de moleculen om te zetten, en dat je de trip eerder, soepeler en met meer energie kunt beginnen.

 

Dosering van Copelandia Cyanescens Paddenstoel

Al worden Copelandia-paddenstoelen tijdens de groei iets korter en slanker dan andere magic mushrooms, moet hun potentie niet onderschat worden. Gezien het feit dat ze minstens 4 keer sterker zijn dan de Psilocybe Cubensis, moet je ook de dosering aanpassen en een kleinere hoeveelheid gebruiken om hetzelfde effect te bereiken. Als 3 gram gedroogde Psilocybe Cubensis paddenstoelen kan zorgen voor een "normale" trip, zul je deze hoeveelheid 4-5 keer moeten verminderen. Sommige mensen melden dat zelfs 1 gram van deze krachtige paddenstoel al te veel is, terwijl anderen zeggen dat 1,5-2 gram een optimale dosis zou zijn. Begin klein, experimenteer met de dosering, en blijf veilig! Ook al kun je paddo's niet overdoseren, er zijn toch risico's aan verbonden. Wees je bewust van je geestelijke gezondheid, mindset, en de omgeving waarin je paddo's neemt. Idealiter heb je een vriend of een professionele tripsitter bij je voor meer comfort en veiligheid.

 

Kweek je eigen Copelandia Cyanescens

copelandia cyanescens

Copelandia Cyanescens growkits waren niet verkrijgbaar totdat mycoloog Jimmy Kroonenburg de paddenstoel isoleerde en een soort creëerde die nu gewoon thuis gekweekt kan worden. Het kweken van magic mushrooms met een kweekset vraagt wat aandacht, en het kweken van Copelandia Cyanescens vergt nog iets meer zorg. Copelandia’s zijn gevoeliger voor schimmel en andere schadelijke bacteriën dan andere paddenstoelen, en daarom is het belangrijk om te zorgen voor schone en optimale kweekomstandigheden. Maar als je eenmaal je eigen oogst in handen hebt, zul je zeker zien dat het de moeite waard is geweest. Veel mensen melden dat het kweken van hun eigen paddo's hen in staat stelt zich op een dieper niveau met het medicijn te verbinden en een diepgaandere reis te ervaren dan wanneer ze de paddo's van iemand anders zouden krijgen. Tijdens het kweken kan het mooi zijn om na te denken over je intentie voor de komende reis, deze intentie dan in de paddenstoelen te leggen en ze daarna te gebruiken.

 

Waar kun je een Copelandia Cyanescens kweekset kopen?

Ben je er klaar voor om de uitdaging aan te gaan en je eigen Copelandia Cyanescens te kweken? Bij Next Level verkopen we Copelandia Cyanescens kweeksets. Je kunt zo weinig of zo veel kweken als je wilt met onze growkits! Eenmaal gekocht, kun je onze growkit-instructies nauwkeurig volgen door hier te klikken. Koop je Copelandia Cyanescens kweekset hieronder online!

 
Geplaatst in: Psychedelics, Magic Mushrooms