Meditatie

bottom

Hier vindt je de producten die een positieve bijdrage kunnen leveren aan je meditaties. Zoals meditatiekussens, meditatiedoeken en Mala gebedskettingen.

Producten Meditatie is een gebruikelijk proces van het trainen van je geest om je gedachten te focussen en te heroriënteren. U kunt het gebruiken om het bewustzijn van uzelf en uw omgeving te vergroten. Veel mensen zien het als een manier om stress te verminderen en concentratie te ontwikkelen. Mensen gebruiken de praktijk ook om andere nuttige gewoontes en gevoelens te ontwikkelen, zoals een positief humeur en een positieve blik, zelfdiscipline, gezonde slaappatronen en zelfs een verhoogde pijntolerantie.

De voordelen van meditatie: - Vermindering van stress, controles angst, Bevordert emotionele gezondheid, verbetert het zelfbewustzijn, verlengt de aandachtsspanne, kan verminderen leeftijd-gerelateerde geheugenverlies, kan het genereren van vriendelijkheid, kan helpen bij het bestrijden van verslavingen, verbetert de slaap en helpt de controle van pijn.

bottom
Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters

Meditatie Kussen Flower of Life - Paars / Zwart

Prijs  24,75

Een prachtig meditatiekussen met de Bloem des Levens. Dit kussen wordt gebruikt om het lichaam in een comfortabele zittende positie te ondersteunen tijdens het mediteren. Het kan helpen bij het minimaliseren van afleiding en het helpt bij het behouden van een comfortabele houding voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo