Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Over Ons

Next Level is ontstaan in Augustus 2013 door de 2 oprichters na een bijzondere Ayahuasca ceremonie. Hierin kwam duidelijk binnen dat Next Level daadwerkelijk een fysieke vorm zal aannemen. De dag na de ceremonie stond alles in een stroomversnelling. Het juiste pand waar het wachten op was, kwam de dag erna vrij. September 2013 was het zover, Next Level is geboren!

Next Level Lifestyle Store

Onze visie voor de winkel is vanaf het begin al glashelder: een winkel met een bijzondere bezoekerservaring die tevens functioneert als ontmoetingsplek voor iedereen in de regio Zwolle die leeft vanuit een subcultuur of specifieke levensovertuiging die niet helemaal strookt met de norm. Een kleine vrijhaven voor muzikanten, kunstenaars en vrijdenkers om te verbinden, te delen en om gewoon te hangen. Wij zijn ook gezegend met deze mooie mensen die wij mogen ontmoeten via de winkel.

Next Level is door de vraag van de klant uitgegroeid tot de winkel van nu. Wij luisteren altijd naar de behoefte van de klant en spelen daar waar mogelijk is, op in. De winkel is een ware museum  waar kunstenaars zich hebben uitgeleefd in de aankleding en is het in het weekend een platform voor dj’s/producers om hun kunsten te tonen. Langzamerhand zijn veel van deze artiesten goede vrienden geworden van de winkel. Ook voelt de winkel voor veel klanten als een tweede thuis. Zo heeft iedereen een stukje bijgedragen aan hetgeen wat Next Level nu is en vormen wij met zijn allen de Next Level Community.

Openingstijden Next Level Zwolle:
Maandag     13:00 - 20:00
Dinsdag      13:00 - 20:00 
Woensdag   13:00 - 20:00
Donderdag  13:00 - 20:00 
Vrijdag        13:00 - 20:00
Zaterdag     13:00 - 20:00

Neem een kijkje in de wondere wereld van de Next Level Lifestyle Store!

Webshop Next Level

Om ons bereik van Zwolle en omgeving te vergroten naar internationale proporties, is de webshop van Next Level sinds November 2016 een feit. Voorop staat het contact met de klant: persoonlijk contact via chat, telefoon en e-mail. Wij weten wat voor mooie ervaringen klanten kunnen hebben met onze producten en wij staan daarom ook alleen achter producten met de hoogste kwaliteit. 

NLNaturals Groothandel
NLNaturals is gestart door behoefte van de Next Level community voor nieuwe natuurlijke producten. NLNaturals de natuurlijke lijn van G-Force Jungle Powder op de markt. Een natuurlijk product te verkrijgen als snuff en in capsules. Zowel de Euphoric en Energy zijn energizers en stemmingverhogend. Daarnaast komen er meer en meer producten in het Wholesale assortiment

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Gegevens Next Level Webshop

NLNaturals B.V.
Telfordstraat 35A 8013 RL Zwolle
Telefoon: 038 2001004
KVK: 77748301
BTW: NL861124601B01
support@nextlevelsmart.nl

Bankgegevens

Tav: NLNaturals
IBAN: NL51INGB0008958604
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Information Next Level Lifestyle Store

Next Level
Steenstraat 22 8011 TV Zwolle
Telefoon: 038 737 0224