Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Sterkte (1-5)

Effect

Cubensis Paddo Grow Kits

bottom

Koop Cubensis Magische Paddenstoelen Kweeksets

Deze opmerkelijke paddenstoelen hebben wereldwijd de harten en geesten van mensen veroverd en bieden toegang tot diepgaande ervaringen en persoonlijke groei. In onze winkel delen we deze fascinatie voor Psilocybe Cubensis en zetten we ons in om de hoogste kwaliteit kweeksets voor magische paddenstoelen te leveren.

Wij zien het kweken van Psilocybe Cubensis niet alleen als een hobby, maar als een manier om verbinding te maken met de natuur, de diepten van je eigen geest te verkennen en persoonlijke groei en heling te bevorderen. We zijn trots om deel uit te maken van jouw reis en zetten ons in om jou kweeksets van topkwaliteit en een buitengewone klantervaring te bieden.

Of je nu de geheimen van het universum wilt ontrafelen, je creativiteit wilt verdiepen, of simpelweg de schoonheid en het wonder van deze verbazingwekkende paddenstoelen wilt ervaren, wij staan klaar om je bij elke stap te ondersteunen. Doe met ons mee op dit ongelooflijke avontuur en ontdek zelf de magie van Psilocybe Cubensis.

Ook interessant:

Magische Truffels | Copelandia Kweeksets | Kweekset Accessoires

bottom
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Premium McKennaii Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Beleef de kracht van de Psilocybe Cubensis McKennaii met onze ready-to-grow grow kit. Deze buitengewoon potente paddo, vernoemd naar de legendarische Terence McKenna, staat bekend om zijn intense effecten en is perfect voor ervaren psychonauten. Onze McKennaii kweekset bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle grow. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit McKennaii paddo's, klaar voor een onvergetelijke trip.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Premium Golden Teacher Paddo Grow Kit -...

Prijs € 28,93

Ontdek de wijsheid van de Golden Teacher met onze ready-to-grow paddo grow kit. Deze legendarische paddo, geliefd om zijn krachtige inzichten en zachte begeleiding, is de perfecte gids voor zowel beginnende als ervaren psychonauten. Onze premium kweekset biedt alles wat je nodig hebt voor een rijke oogst van deze iconische magic mushrooms. Bereid je voor op een transformerende reis vol zelfinzicht, spirituele verlichting en kosmische verbondenheid met de meest geliefde paddo onder psychedelische enthousiastelingen.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Premium Mexican Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Ontdek de zonnige kant van het leven met onze Psilocybe Cubensis Mexican grow kit. Deze legendarische paddo, ook wel bekend als "Flesh of the Gods", biedt een energieke en visueel rijke ervaring. Perfect voor zowel beginners als ervaren psychonauten, zorgt de Mexican voor een fantastische reis vol levendige visuals. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek van deze iconische magic mushrooms. Bereid je voor op een avontuurlijke trip die je de wereld in een heel nieuw licht laat zien!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium B+ Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Prijs € 28,93

Laat je positief verrassen door de Psilocybe Cubensis B+ met onze premium grow kit. Deze gigant onder de paddo's, geliefd om zijn indrukwekkende grootte tot wel 30 cm en milde begineffecten, biedt een unieke en aangename psychedelische ervaring. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige oogst. Kweek nu je eigen B+ paddo's en bereid je voor op een reis vol creativiteit, geluk en verhoogde zintuiglijke waarneming.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Ecuador Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Ontdek de veerkracht van de Psilocybe Cubensis Ecuador met onze premium grow kit. Deze unieke paddo, afkomstig uit de ruige Andes, staat bekend om zijn aanpassingsvermogen en consistent sterke trips. Onze ready-to-grow growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek, zelfs onder minder ideale omstandigheden. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit Ecuador paddo's, klaar voor een avontuurlijke en energieke psychedelische ervaring.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Premium Cambodian Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 26,86

Beleef de harmonieuze kracht van de Psilocybe Cubensis Cambodian met onze premium grow kit. Deze unieke paddo, ontdekt bij de iconische Angkor Wat-tempel, biedt een perfect uitgebalanceerde, warme en aangename ervaring. Ideaal voor beginners, maar ook geliefd door ervaren psychonauten. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige oogst. Kweek nu je eigen Cambodian paddo's en bereid je voor op een subtiele, visueel rijke reis vol euforie en inzicht.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Thai Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Prijs € 28,93
Niet op voorraad

Ontdek de energieke kracht van de Psilocybe Cubensis Thai met onze premium grow kit. Deze levendige paddo, bekend van de legendarische Full Moon parties in Thailand, geeft een bruisende en visueel rijke ervaring. Onze ready-to-grow growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige kweek. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit Thai paddo's, perfect voor een onvergetelijke, energieke trip.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Mazatapec Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Verken de spirituele diepten met onze premium Psilocybe Cubensis Mazatapec grow kit. Deze bijzondere Mexicaanse paddo, gekoesterd om zijn vermogen om intense visuele en spirituele ervaringen op te wekken, is een favoriet onder zoekers naar innerlijke wijsheid. Onze gebruiksvriendelijke growkit biedt alles wat nodig is voor een succesvolle kweek. In een mum van tijd oogst je je eigen topkwaliteit Mazatapec paddo's, klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis naar de kern van je bewustzijn.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Colombian Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Ontdek de kracht van de Psilocybe Cubensis Colombian met onze premium grow kit. Deze fascinerende paddo, bekend om zijn sterke effecten en filosofische inslag, biedt een unieke balans tussen sociale interactie en introspectie. Onze ready-to-grow growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit Colombian paddo's, klaar voor een intense en inzichtrijke psychedelische ervaring.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Optimaliseer je paddenstoelenteelt met onze Verwarmingsmat voor Paddenstoelen Kweeksets. Ideaal voor het handhaven van de perfecte temperatuur van 20-24°C, zelfs tijdens koude dagen. Verkrijgbaar in medium (1200cc) en large (2100cc) formaten voor verschillende kweeksetgroottes.

Psilocybin Test Kit

Prijs € 14,83

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo