Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Nieuw: Copaiba Olie. De nieuwe CBD? Copaiba vs CBD

7623 Weergaven 5 Vind-ik-leuk
 

Wat is Copaiba?

Copaiba is een olie dat afkomstig is van de Copaiba boom.  De olie wordt gebruikt om te helpen bij de natuurlijk reactie van je lichaam bij irritatie en bij de spijsvertering.

Copaiba olie wordt verkregen door aftapping van de boom. Deze boom kan 30 meter groeien en groeit in het tropische Zuid Amerika. Copaiba wordt tegenwoordig ook vaak gebruikt in cosmetische producten zoals zeep, cremes, lotions en parfums.

Toepassing en werking van Copaiba

De olie kan zowel gebruikt worden uitwendig als inwendig. De olie heeft een verzachtende werking op angstgevoelens en nervositeit. Intern ingenomen, Copaiba essentiële olie ondersteunt de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem, de spijsvertering, het zenuwstelsel en de luchtwegenstelsel. De olie heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende effect.

Copaiba vergeleken met CBD

2 redenen waarom mensen denken dat Copaiba beter is dan CBD olie.

- Copaiba is effectief zonder toegevoegde bijwerkingen!

CBD-olie wordt vaker en vaker genbruikt omdat het een aantal gunstige effecten heeft op onze gezondheid, onderzoekers bepalen nog steeds hoe de CBD-olie onze Cannabinoïdreceptoren (CR) beïnvloedt. Copaiba-olie kan daarentegen veilig worden gebruikt zonder een negatief effect te hebben op onze CR's, terwijl de voordelen van andere cannabinoïden nog steeds dezelfde zijn. Veel mensen zullen zeggen dat Copaiba olie beter is dan CBD-olie.

- Copaiba olie is volledig legaal!

Terwijl verschillende landen debatteren over de legaliteit van marihuana en verwante CBD, is Copaiba-olie al volledig legaal! Dit betekent dat u het vandaag kunt krijgen en meteen de krachtige effecten van BCP's kunt ervaren! Dit betekent dat we allemaal kunnen genieten van het voordeel dat het overal ter wereld legaal is. Bij CBD-olie moet je eerst het land controleren dat je bezoekt. Meestal kunnen ze geen duidelijk antwoord geven. Dus gewoon om veilig te zijn: het is beter om Copaiba-olie bij je te hebben op je volgende avontuur!

Beta-Caryofylleen

Copaiba olie bevat één van de hoogste waardes van beta-caryofylleen. Beta-caryofylleen heeft het vermogen om de reactie van het lichaam op irritatie, te moduleren. Naast Copaiba olie zijn er ook andere oliën die beta-caryofylleen bevatten: helichrysum, kruidnagel, basilicum, oregano, zwarte peper, roosmarijn en kaneel. Vergeleken met alle andere oliën bevat Copaiba olie 5 tot 10 keer zoveel beta – caryofylleen.

Spirituele invloeden van Copaiba

Op spiritueel gebied helpt Copaiba on om onze emotionele wonden te zien en die te verhelderen en biedt spirituele bescherming. Wanneer wij ons vasthouden aan emotionele wonden die ons niet meer dienen, projecten wij onszelf als slachtoffer bewustzijn in onze toekomst. Hierdoor ontstaat er een conflict in de geest en zorgt ervoor dat we afdwalen van onze doel en geest. Copaiba helpt ons te gronden en om in het moment te leven.

Gebruik

De olie verdund gebruiken. Half om half mengen. Voor de helft de Copaiba olie en de andere helft olie op plantenbasis.

Uitwendig gebruik

-Enkele druppels aanbrengen op het gewenste gebied (2-4 druppels)

-Enkele druppels aanbrengen op chakrapunten en reflexpunten

Inwendig gebruik

-Diffuseren of inhaleren

-1-3 druppels toevoegen aan water, sap of thee.

 
Geplaatst in: Nieuws