Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

ONTGRENDEL DE HELENDE KRACHTEN VAN DRAGON’S BLOOD

2762 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

dragon's blood voor de huid

 

We herinneren ons nog de eerste keer dat we over de intrigerende eigenschappen van Dragon’s blood hoorden. We waren gebiologeerd. Het was zo'n uniek product dat we het zelf moesten proberen. Vrijwel alles trok ons aan, de naam, de donkerrode kleur, de helende eigenschappen en de verschillende toepassingen. Dragon's Blood kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden, maar ook voor smudging en reiniging. Wat is Dragon's Blood precies en hoe kun je de voordelen ervan benutten? Laten we lezen en erachter komen!

 

Wat Is Dragon’s Blood?

What is Dragon's Blood?

Dragon's Blood is een donkerrode, natuurlijke vloeibare hars die wordt geoogst uit altijd groene Dracaena cinnabari bomen in het Amazone regenwoud. Dit gebeurd op een vergelijkbare manier als natuurlijk rubber wordt gewonnen uit bomen. Er wordt een V-vorm in de boomschors gesneden, zodat het sap er uit stroomt en verzameld kan worden. Dragon's Blood heeft sterke ontstekingsremmende, antibacteriële, regeneratieve en beschermende eigenschappen dankzij de verschillende bestanddelen die erin voorkomen. Het kan daarom gebruikt worden voor verschillende aandoeningen.

 

Versnelt de genezing van de huid

De inheemse bevolking van het Amazonegebied gebruikt Dragon's Blood al eeuwenlang om wonden, huidzweren, schrammen, snijwonden, blaren, beten of steken te genezen en te verlichten. Het ondersteunt de wondgenezing, vermindert littekens, verbetert huidaandoeningen, versnelt de huidregeneratie en werkt antiseptisch om de huid te beschermen tegen bacteriële infecties. Het meest intrigerende deel van Dragon's Blood is misschien wel dat het een beschermende film over de huid creëert. Het werkt als een vloeibaar verband dat het bloeden van kleinere wonden en schrammen stopt.

 

Hoe gebruik je Dragon's Blood voor de huid?

Hoe gebruik je Dragon's Blood voor de huid?

Om een wond af te beschermen en het bloeden te stoppen, giet u gewoon een paar druppels over de wond. Gebruik uw vingers of een watje om het uit te smeren en laat het drogen. Wilt u de beschermende laag versterken, kunt u dit na 5 minuten herhalen. U zult versteld staan dat Dragon's Blood inderdaad werkt als een vloeibare pleister.

 

Om een wond, een beet, een schram, een blaar enz. te helpen genezen en verlichten, breng tweemaal per dag een kleine hoeveelheid aan op het getroffen gebied. Het versnelt de genezing en vermindert mogelijke littekens en het beschermt de huid meteen tegen mogelijke bacteriële infecties.

 

Dragon's Blood kan ook worden gebruikt voor huidverzorging. Tegenwoordig wordt Dragon's Blood toegevoegd aan gezichtscrèmes, moisturizers en lotions. In sommige gevallen kan het eczeem verlichten of verbeteren. Je kunt een druppel toevoegen aan een huidverzorgingscrème of lotion naar keuze en dit een paar dagen gebruiken om te kijken of de huid verbetert.

 

Hoe gebruik je Dragon's Blood voor gezond tandvlees?

Interessant genoeg is het gebruik van Dragon's Blood ook een natuurlijke en super effectieve behandeling voor terugtrekkend tandvlees. Er zijn veel getuigenissen online van mensen die zweren dat Dragon's Blood het wondermiddel is waar ze naar op zoek waren. Niet alleen kan het helpen bij terugtrekkend tandvlees, maar Dragon's Blood kan ook worden gebruikt als een krachtig anti-bacterieel middel om je mondhygiëne te bevorderen en te onderhouden. Verder kan het een wond of infectie in je mond te genezen. Voeg gewoon een paar druppels Dragon's Blood toe aan een glas water en spoel twee keer per dag je mond een aantal minuten.

 

Dragon's Blood voor inwendig gebruik

Dragon's Blood voor inwendig gebruik

Wat goed is om op de huid aan te brengen, kan meestal niet inwendig gebruikt worden, maar dat geldt niet voor Dragon's Blood. Het wordt al eeuwenlang gebruikt om maagzweren, gastritis, infecties van het maagdarmkanaal, colitis, diarree en bloedstollingsproblemen te behandelen en te verlichten. Onderzoek naar de anti-tumor eigenschappen van Dragon's Blood staat nog in de kinderschoenen, maar er zijn veelbelovende resultaten dat het kankergroei in het menselijk lichaam kan voorkomen. Dit dankzij het hoge gehalte aan antioxidanten in de olie. Geen wonder dat Dragon's Blood wordt toegevoegd aan verschillende farmaceutische producten, waarvan sommige gepatenteerd zijn. Dankzij de antibacteriële en antivirale eigenschappen en het hoge gehalte aan antioxidanten kan Dragon's Blood worden gebruikt om virussen en infecties te bestrijden en om gewoon gezond te blijven.

 

Hoe gebruik je Dragon's Blood inwendig?

Of het nu voor inwendig of uitwendig gebruik is, schud Dragon’s Blood Olie altijd goed voor gebruik. Voor inwendig gebruik voeg je tot 20 druppels toe aan 60 ml water, sap of koude thee, 1 tot 3 keer per dag. Dragon's Blood kan het beste tussen de maaltijden door worden ingenomen.

 

Voordelen van Dragon's Blood Salie

Onze Dragon's Blood smudgestick wordt gebruikt voor reiniging, revitalisering en kracht. Dragon's Blood staat ook voor liefde, bescherming en zuivering. De geur versterkt je innerlijke kracht en vergroot je zelfvertrouwen. Dragon's Blood je de energie en het doorzettingsvermogen om je doelen en dromen te bereiken. Het helpt natuurlijk ook om negatieve energieën te verdrijven en is daarom zeer geschikt voor het reinigen van een ruimte.

 

Dragon's Blood kopen

Bij Next Level verkopen we Dragon's Blood Extract dat rechtstreeks uit het Amazonewoud komt. Puur, onveranderd, precies zoals moeder natuur het bedoeld heeft. We hebben ook bundels Dragon Blood's Salie die je kunt gebruiken om je ruimte te reinigen en om frisse, positieve en schone energie binnen te halen.

 
Geplaatst in: Sjamanisme, Health