Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

HOE GEBRUIK JE CORDYCEPS?

2415 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

how to take cordyceps

 

Misschien heb je deze prachtige paddenstoel in huis, heb je over alle verbazingwekkende gezondheidsvoordelen gelezen, en vraag je je nu af wat nu de beste manier is om Cordyceps-paddenstoel te gebruiken? Lees hier alles over de dosering en de manieren om Cordyceps in te nemen!

 

Cordyceps-capsules

Een van de meest gangbare manieren om Cordyceps te nemen, is het één of twee keer per dag als capsule te gebruiken. Omdat Cordyceps een energieverhogend supplement is, raden sommige mensen aan om het alleen 's ochtends in te nemen, omdat het anders wellicht moeilijker kan zijn om 's avonds in slaap te vallen. Verschillende merken bevatten verschillende hoeveelheden Cordyceps per capsule, check daarom de aanbevolen dosering op de verpakking, want die kan variëren.

 

Cordyceps-poeder

Als capsules om wat voor reden dan ook moeilijk door te slikken zijn, kun je overwegen om Cordyceps-paddenstoelenpoeder te kopen of de capsule uit elkaar te halen en te mengen met je ochtenddrankje of een smoothie.

 

Vloeibaar Cordyceps-extract

Cordyceps-paddenstoel kan ook genomen worden in een vloeibare vorm die je gemakkelijk door je drankjes kunt mengen. Omdat het vloeibare Cordyceps-extract krachtiger kan werken, wordt het aangeraden de instructies op het flesje te lezen voor de beste dosering. In onze Next Level winkel verkopen we hoogwaardig Cordyceps Paddenstoel Vloeibaar Extract en raden we aan om 15 druppels per dag te nemen, of wanneer je het gevoel hebt dat je een energieboost nodig hebt. Je vindt onze Cordyceps-producten hieronder.

 

Cordyceps-thee

Als je Cordyceps als thee wilt gebruiken, lees dan hier hoe je een goede Cordyceps-thee kunt maken! Veel mensen beschrijven de smaak als umami (een hartige smaak die je niet helemaal kunt beschrijven of vergelijken met een andere smaak) met aardse en nootachtige accenten.

Als je geen hele Cordyceps-paddenstoelen hebt, kun je deze ook prima vervangen door Cordyceps Paddenstoelenpoeder in dit recept.

Het geheim van een goed werkende Cordyceps-paddenstoelenthee is de manier van laten trekken. Een langere trektijd leidt tot een betere extractie van de vitale bestanddelen die in deze bijzondere paddenstoelen voorkomen.

Kook 250 ml water, doe 6-8 vruchtlichamen of ongeveer 1 theelepel Cordyceps-paddenstoelenpoeder in een pot, dek die af en laat 15 minuten trekken. Voor extra smaak kun je verse gember en/of citroen aan de thee toevoegen. Drink de thee ‘s ochtends en geniet!

 

How to make Cordyceps Mushroom Tea

 

Cordyceps gebruiken kan helpen om je energieniveau te verhogen, je immuunsysteem te versterken, je lichaam te helpen zich aan te passen aan stress en mogelijk zelfs je lichaam te beschermen tegen schadelijke tumorgroei, want uit onderzoek is gebleken dat Cordyceps-paddenstoel anti-tumor-eigenschappen heeft. Het hoge gehalte aan antioxidanten zorgt ook voor anti-verouderingseffecten. We hopen dat dit artikel je geholpen heeft de beste manier te vinden om Cordyceps in je leven te integreren!

 

Zoek je kwalitatief hoogwaardige Cordyceps, kijk dan hieronder naar de Cordyceps-producten die we verkopen!

 
Geplaatst in: Nieuws