Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

De Mensen achter Next Level: Ontmoet Glenn

1012 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

Ontmoet Glenn: de diepe ademhaling achter de vriendelijke klantenservice van Next Level. Glenn heeft niet alleen al drie jaar waardevolle ervaring bij Next Level, maar ook een leven vol spirituele en persoonlijke groei. Zijn reis van het zich verdiepen in de inheemse wijsheid van Rapé tot het worden van een ademhalingscoach is zowel boeiend als inspirerend. In dit exclusieve interview deelt Glenn een stukje van zijn leven en geeft hij inzicht in zijn favoriete productkeuzes en de transformerende kracht van bewust ademhalen. Of je nu al lang een fan bent van Next Level of ons pas net kent, het verhaal van Glenn belooft een diepere verbinding met de essentie van wie wij zijn. Laten we het interview induiken!

Glenn

Stel jezelf voor en vertel ons over je rol bij Next Level!

Hallo! Mijn naam is Glenn. Ik ben 41 en heb het genoegen om nu 3 jaar bij Next Level te werken. In mijn rol ben ik intensief betrokken bij de klantenservice, wat onder andere bestaat uit het beantwoorden van telefoontjes, e-mails en het verwerken van betalingen. Ik schrijf ook de teksten voor onze Nieuwe en Volle Maan-nieuwsbrieven en af en toe help ik een handje mee met inpakken. Ik hou oprecht van het werk dat ik hier doe en heb een bijzondere band ontwikkeld met verschillende producten uit ons assortiment.

Kun je je top 3 favoriete producten van Next Level delen?

Rapé

Dit is een product waarmee ik al ongeveer 7 jaar sterk verbonden ben. Ik heb rapé leren kennen door inheemse stammen die me hebben geleerd hoe dit plantmedicijn werkt en hoe je het moet gebruiken. Het is niet makkelijk om favorieten te kiezen, omdat de beste keuze afhangt van het moment, maar enkele die voor mij opvallen zijn de Yawanawa Ruma Tsunu, Yawanawa Hukena en Pai Nani uit de Limited-Edition collectie. Oh, en ik mag de Huni Kuin Tsunu uit de Authentic collectie niet vergeten (lacht.) Die is echt fijn!

Rauwe Cacao Druppels

Mijn dag beginnen met deze druppels is een geliefde routine geworden. Ze geven me niet alleen energie, maar versterken ook mijn verbinding met mijn omgeving. Ik heb verschillende cacao-producten uitgeprobeerd, maar de druppels zijn absoluut mijn favoriet. Voor degenen die de kans hebben gehad om mijn cacao-ceremonies bij te wonen: ik maak vaak een unieke blend met haverdrank, water (zodat het niet te dik wordt), een mix van kruiden waaronder kardemom, kurkuma, kaneel en soms gemberpoeder. Ik ben een kruid vergeten, maar ik kan me de naam nu even niet herinneren. Ah, ja, een beetje cayennepeper! Ik voeg ook een vleugje agavesiroop toe voor een lichte zoetheid, maar niet te veel!

Blauwe Lotus Tinctuur

Ik gebruik de Blauwe Lotus vaak voordat ik naar bed ga; het staat bekend om het opwekken van levendige dromen en heeft een kalmerend effect op mijn zenuwstelsel. Daarnaast heb ik gemerkt dat het een diepere spirituele verbinding geeft, vooral in combinatie met cacao. Deze combinatie verrijkt mijn dagelijks leven en helpt me verbonden te blijven, meer vreugdevol te zijn, in het moment te leven en mee te gaan met de flow van het leven.

Wat is een interessant verhaal of een aspect van je leven dat je met de lezers zou willen delen?

Glenn in zijn ademhalingscirkel ruimte

Nou, ik heb in mijn leven behoorlijk wat meegemaakt en die ervaring dwong me om diep naar mezelf te kijken. Dit leidde me naar meditatie, wat uiteindelijk resulteerde in het bijwonen van workshops en zelfs het volgen van een studie hierin. Tijdens deze reis ontdekte ik de transformerende kracht van ademhalen. Zo'n fundamenteel, maar vaak over het hoofd gezien aspect van ons leven. Het beheersen van je ademhaling kan echt levensveranderend zijn. Ademhalen is als dat ene kind dat vaak wordt vergeten, maar is het allerbelangrijkste om dagelijks bewust aandacht aan te besteden – hoe je adem door je lichaam beweegt. Ik faciliteer nu ademhalingscirkels in Nederland. Hoewel ik ook het gebruik van andere plantmedicijnen ondersteun (ik gebruik vaak de blauwe lotus en rauwe cacao in mijn ademsessies voor een diepere verkenning), geloof ik echt dat alleen al het bewust ademhalen immense vreugde, zelfbewustzijn en een leven vol geluk kan brengen. Ik werk als ademcoach net even anders - in plaats van de focus te leggen op de eerste inademing, richten we ons eerst op het uitademen. Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje nemen op mijn website!

 
Geplaatst in: Nieuws