Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Smartshop

Smartshop

Welkom bij de smartshop van Next Level! In onze online smartshop zit je goed als je op zoek bent naar een euforisch gevoel, ontspanning, een energieboost of een psychedelische reis. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment smartproducten. We leveren onder andere Cubensis en Copelandia paddokweeksets, magic truffels, Salvia, Kanna en Peyote- en San Pedro cactussen.

Onze smartshop is dé Nederlandse kratomspecialist

Wij zijn specialist op het gebied van kratom. We produceren zowel de kratom(thee)bladeren als het poeder zelf in onze fabriek in Indonesië. We zijn rechtstreeks betrokken bij de aankoop van de beste kratom die boeren in die regio ons kunnen leveren. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van allerlei verschillende soorten kratom van topkwaliteit.

sjamanisme

Verbind je met traditie en natuur via onze Rapé

Onze Rapé categorie biedt een uitgebreide selectie van enkele van de beste en meest authentieke producten. Een groot assortiment is rechtstreeks afkomstig van Zuid-Amerikaanse stammen en medicijnmannen. Als een van de toonaangevende leveranciers van Rapé in Europa, zijn we trots om je een ongeëvenaarde variëteit aan Rapé soorten aan te bieden, elk met zijn eigen kenmerkende eigenschappen, ingrediënten en bereidingsmethoden. Of je nu een ervaren Rapé-kenner bent of nieuw in de wereld van Zuid-Amerikaanse tradities, je zult iets vinden dat bij je past in onze collectie.

Zorg ervoor dat je onze Next Level Exclusive Rapé range bekijkt. En blijf op de hoogte van onze aankomende Authentic Rapé range, met alleen de meest authentieke soorten rechtstreeks uit Zuid-Amerika.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

ethnobotanicals

Etnobotanische planten

Etnobotanie is de studie van complexe relaties tussen planten en culturen. In onze Etnobotaniekwinkel vindt je regenwoudplanten in verschillende vormen en maten uit landen als Brazilië, Peru en Ecuador. Etnobotanisten bestuderen hoe planten door mensen worden gebruikt voor bijvoorbeeld medicijnen, kleding en religieuze ceremonies. Door onze vele connecties kunnen we speciale plantmaterialen aanbieden zoals Chacruna, Chaliponga, Syrische Wijnruit, Mimosa en Banisteriopsis Caapi.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

sjamanisme

Sjamanisme

Als één van Europa's grootste Rapé-leveranciers zijn we er trots op je te mogen verwelkomen in onze Sjamanistische winkel! Met onze connecties met verschillende inheemse stammen en medicijnmannen over de hele wereld, hebben we een unieke collectie van handgemaakte sjamanistische producten. Hier vindt je producten zoals Rapé, Palo Santo, Witte Salie, ceremoniële Raw Cacao, Authentieke Tibetaanse Wierook, Florida Water, Chakapa's, Instrumenten, en Sananga Water.