Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cannabis Wierook

bottom

Cannabis Wierook: Verrijk Je Rook met Sagrada Madre


Laat je betoveren door de rustgevende essentie van Sagrada Madre's Cannabis Wierook, verkrijgbaar in twee voortreffelijke blends: Purple Hindu Kush en Lemon Haze. Elk stokje is zorgvuldig samengesteld om een harmonieuze mix van zoete, aardse geuren te creëren, waarbij Purple Hindu Kush hints van kersen en amandelen biedt, terwijl Lemon Haze een levendige citrusgeur biedt.

Verrijkt met Terpenen


Onze Cannabis Wierook is doordrenkt met de natuurlijke terpenen die worden gevonden in Purple Hindu Kush en Lemon Haze strains, waardoor de aromatische ervaring wordt verbeterd met hun therapeutische eigenschappen.

bottom
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Lemon Haze - Cannabis Wierook

Normale prijs € 6,82 Prijs € 5,80

Onze Lemon Haze Cannabiswierook vangt de essentie van Lemon Haze in een licht en zuiver aroma, met zoetige, kruidige, en aardse tonen en subtiele hints van citrus, cannabis en groene thee. Dit zorgt voor een verfijnde geurervaring die niet alleen de ruimte vult met aangename aroma's, maar ook de creativiteit stimuleert en een gevoel van energie en sereniteit brengt.

  • Aanbieding!
  • -15%
  • Nieuw
  • -15%

Purple Hindu Kush - Cannabis Wierook

Normale prijs € 6,82 Prijs € 5,80

Ervaar de charme van onze Purple Hindu Kush Cannabiswierook, waarbij het aansteken ervan een evenwichtige mix van aardse en zoete aroma's vrijgeeft met tonen van kersen en amandelen. Dankzij de vakkundige samenstelling door Sagrada Madre met uitsluitend natuurlijke componenten, geniet je van een lichte rookervaring die rust en ontspanning bevordert.

  • Aanbieding!
  • -15%
  • Nieuw
  • -15%

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

Laatste berichten