Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Sterkte (1-5)

Mcsmart Truffels

bottom

McSmart Magic Truffels: Premium Kwaliteit voor Onvergetelijke Ervaringen

Welkom bij de McSmart Magic Truffels categorie van Next Level Lifestyle Store! Hier vind je de meest populaire en hoogwaardige magische truffels, speciaal geselecteerd voor psychonauten die op zoek zijn naar onvergetelijke ervaringen.

McSmart Truffles staat al tientallen jaren bekend om zijn uitstekende kwaliteit en effectiviteit in de Smartshop wereld. Of je nu een beginner bent of een ervaren psychonaut, in ons assortiment vind je de perfecte truffel die bij jouw wensen en ervaringsniveau past.

bottom
Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Magic Truffels High Hawaiians - 25g

Prijs € 16,49

High Hawaiians stuurt je op een spannende en kleurrijke reis. Waan je in verschillende droomwerelden door je ogen te openen of te sluiten. Dit zijn één van de sterkste truffels in het assortiment van Next Level dus bereid je voor op een overweldigende ervaring. De High Hawaiians hebben extreem visuele effecten.

Effect
Psychedelisch
Hoeveelheid
22g
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Magic Truffels Dragon's Dynamite - 15 gram

Prijs € 13,64

De 'special edition' Dragon's Dynamite is één van onze allersterkste truffels. Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite, bevrijd je innerlijke draak, gooi jezelf in het kleurrijke diepe en ervaar een waanzinnige trip!

Type
Psilocybe Pajateros
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Prijs € 14,46

Beweeg jezelf door tijd en ruimte met de Mushrocks. Schiet als een komeet door het universum en reis naar het hart van ons sterrenstelsel om te zien waar het allemaal begon. Open je ogen en geniet van alle mysteries van onze melkweg. 

Type
Psilocybe Tampelandia
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Magic Truffles Microdosing 2 x 5g

Prijs € 8,22

Ontdek de potentie van Magic Truffles Microdosing 2 x 5g, speciaal samengesteld voor optimale microdosing-effecten. Microdoseren kan energie, productiviteit en focus verhogen en hartopenend werken. In tegenstelling tot een volledige dosis, heeft microdosen als doel je welzijn en prestaties subtiel te verbeteren zonder psychedelische effecten, waardoor je zoals gewoonlijk kunt functioneren maar activiteiten makkelijker en leuker worden.

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐

Microdosing - Magic Truffels Starter Pack

Prijs € 8,68
Niet op voorraad

Met onze Microdosing Starterkit, met 6 porties van 1 gram, neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdose Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐
  • Aanbieding!
Magic Truffels Mushrocks -...
Snel bekijken

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Type: Psilocybe Tampelandia
Effect: Psychedelisch
Sterkte (1-5): 🪐 🪐 🪐 🪐
Prijs € 14,46

Ontdek de Kracht van High Hawaiians

Als het gaat om krachtige magische truffels, zijn de High Hawaiians van McSmart een begrip in de wereld van psychonauten. Met maar liefst 25 gram per verpakking, sturen deze tropische pareltjes je op een spannende en kleurrijke reis vol overweldigende, extreem visuele effecten. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, maar let op: de High Hawaiians zijn niet voor beginners!

Laat de Draak los met Dragon's Dynamite

Voor degenen die op zoek zijn naar een nog intensere ervaring, presenteren we met trots de 'special edition' Dragon's Dynamite. Deze truffels behoren tot de allersterkste in ons assortiment. Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite, bevrijd je innerlijke draak en duik in een waanzinnige trip vol levendige kleuren en diepe inzichten.

Microdosering: Subtiele Verbetering van Welzijn en Prestaties

Naast de krachtigere varianten bieden wij de truffels van McSmart aan voor microdosering. Onze Magic Truffles Microdosing 2 x 5g en Microdosing Starter Pack zijn speciaal samengesteld voor optimale microdosing-effecten. Microdoseren kan energie, productiviteit en focus verhogen en hartopenend werken, zonder de psychedelische effecten van een volledige dosis. Hierdoor kun je zoals gewoonlijk functioneren terwijl activiteiten makkelijker en leuker worden.

Of je nu op zoek bent naar een intense psychedelische ervaring met High Hawaiians en Dragon's Dynamite, of de subtiele voordelen van microdosering wilt ontdekken, McSmart Magic Truffels biedt premium kwaliteit voor elke psychonaut. Laat jezelf meevoeren op magische en mystieke reizen met de beste magische truffels van McSmart, verkrijgbaar bij Next Level Lifestyle Store.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo