Filteren op

Sterkte

Type

Magic mushrooms

bottom

Wil je je eigen magic mushrooms kweken? Dan helpen we je bij Next Level graag verder. Zo maak je op ieder gewenst moment een avontuurlijke trip naar een wereld vol met schitterende kleuren en eindeloos veel dimensies. Welke optie je ook kiest, je mag er altijd zeker van zijn dat Next Level je producten van topkwaliteit levert.

Meer dan alleen maar magic mushrooms

We richten ons met ons aanbod overigens niet alleen maar op de gebruikers van magic mushrooms. Je kunt ook bij ons terecht als je bijvoorbeeld graag kratom of psychedelische truffels wilt kopen. In veel gevallen zijn we van begin tot eind betrokken bij de productie van dit soort natuurproducten. Hierdoor kunnen we goed in de gaten blijven houden of ons aanbod ook echt aan de hoge kwaliteit voldoet die zowel wij alsook onze klanten verlangen.

Profiteer van snelle en discrete verzending door direct te bestellen

Ongeacht of je nu aan magic mushrooms gerelateerde producten in onze online smartshop koopt of dat je voorkeur uitgaat naar een van onze andere producten, we zorgen er altijd voor dat je je bestelling snel thuisbezorgd krijgt. Voor de verzending gebruiken we discrete blanco enveloppen en dozen. Wil je voordat je iets bij ons koopt meer informatie? Neem dan telefonisch op via 038 20 01 004.

Anderen bekeken ook:

Truffelkweekset | Paddokweekset | Kratompoeder

bottom
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Magic Truffels High Hawaiians - 22 gram

Prijs  16,49

De High Hawaiians stuurt je op spannende en kleurrijke reis. Waan je in verschillende droomwerelden door je ogen te openen of te sluiten. Dit zijn de sterkste truffles in het assortiment van Next Level dus bereid jezelf voor op een overweldigende ervaring. De High Hawaiians hebben extreem visuele effecten. Verkrijgbaar in 22 gram.

Effect
Psychedelisch
Hoeveelheid
22g
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Magic Truffels Dragon's Dynamite - 15 gram

Prijs  13,64

De 'special edition' Dragon's Dynamite is één van onze allersterkste truffels. Voor een goede trip zit je dus goed bij de Dragon’s Dynamite! Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite, bevrijd je innerlijke draak en gooi jezelf in het kleurrijke diepe en ervaar een waanzinnige trip!

Type
Psilocybe Pajateros
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Prijs  14,46

Waan jezelf door tijd en ruimte met de Mushrocks. Als een komeet schiet je door het universum en reis je naar het hart van ons sterrenstelsel om te zien waar het allemaal begon. Open je ogen en geniet van alle mysteries van onze melkweg. IN DE AANBIEDING WEGENS KORTE HOUDBAARHEID TOT MID APRIL 2021

Type
Psilocybe Tampelandia
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Magic Truffels Atlantis - 15 gram

Prijs  13,64

Door onze magic truffels Atlantis te kopen, ben je in het bezit van een van de sterkste truffels uit het assortiment van Next Level. Het is vooral een goede aankoop als je erop uit bent om mooie visuele ervaringen te beleven. De verboden vrucht uit een verloren wereld zorgt er namelijk voor dat de omgeving om je heen extreem kleurrijk wordt en je een avontuur door talrijke dimensies beleeft. Dit krachtige product levert je een trip op die je gegarandeerd door je heel lichaam voelt stromen. De truffels zijn verkrijgbaar in verpakkingen van tien, vijftien en twintig gram.

Type
Psilocybe Atlantis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Magic Truffels Tampanensis - 15 gram

Prijs  10,95

De Tempanensis Philosopher's Stone is de ideale truffel voor iedere nieuwkomer in de wereld van de psychedelica. Ervaar een filosofische reis door je gedachten en gevoelens. ontrafel de mysteries rond de Philosopher's Stone. Reis door jezelf en ontdek nieuwe inzichten. IN DE AANBIEDING WEGENS KORTE HOUDBAARHEID TOT MEI 2021

Type
Psilocybe Tampanensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️

Magic Truffels Mexicana - 15 gram

Prijs  11,53

De magic truffels Mexicana zijn zeer geschikt voor een kleurrijke gemoedstoestand. Open de piñata en ervaar een heerlijke, visuele trip naar de zonnige kant van het leven. De reis na het eten van deze magic truffels voelt aan als een tropische vakantie: warm, gloeiend en levendig. Next Level verkoopt dit magische natuurproduct in verpakkingen van tien, vijftien en twintig gram.

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️

Psilocybe Pacha Mama Magic Truffels

Prijs  10,70

De Pacha Mama Tampanensis staat bekend als de vriendelijkste en vrolijkste truffel onder de magische truffels. Verkrijgbaar per 15 gram.

Type
Psilocybe Atlantis
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Psilocybe Maestro Magic Truffels

Prijs  11,98

De Psilocybe Maestro Magic Truffels bevat een grote hoeveelheid psilocybine en staat bekend als één van de sterkere truffels! Verkrijgbaar in 15 grams verpakking.

Type
Psilocybe Utopia/Nirvana
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Psilocybe Great Spirit Magic Truffels

Prijs  12,19

De Psilocybe Great Spirit Truffels bevat een grote hoeveelheid psilocybine en staat bekend als één van de sterkere truffels! Verkrijgbaar in 15 grams verpakking.

Type
Psilocybe Hollandia
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️

Psilocybe 4 Elements Magic Truffels

Prijs  10,70

Psilocybe mexicana is perfect voor beginners omdat het een van de mildste Magic Truffels is.

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️

Psilocybe Vision Quest Magic Truffels

Prijs  11,53

Psilocybe Vision Quest neemt je mee op een prachtige reis die je nooit zult vergeten. Het bevat de Psilocybe Utopia die bekend staat als een van de sterkste truffels!

Type
Psilocybe Utopia
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Psilocybe Wakan Tanka Magic Truffels

Prijs  11,53

De Wakan Tanka Truffel geeft jou de tools om contact te komen met jezelf en de natuur. Het zorgt voor een diepgaande en intense reis. Het neemt je mee op een prachtige reis die je nooit zult vergeten.

Type
Psilocybe Utopia
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Magic Truffles Microdosing 2 x10gr

Prijs  16,12

De Magic Truffles Microdosing 2 x10 is een mix van verschillende truffels en bevat natuurlijke psilocybine. Speciaal geselecteerd op de beste eigenschappen voor de microdosering. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte
⭐️⭐️
Psilocybe Maestro Magic...
Snel bekijken

Psilocybe Maestro Magic Truffels

Type: Psilocybe Utopia/Nirvana
Effect: Psychedelisch
Sterkte: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prijs  11,98

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo