Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filter By

Effect

Tincturen

bottom
bottom
Showing 1-6 of 6 item(s)

Active filters

Valeriaan Tinctuur - 50ml

Price  10,96

Valeriana Officinalis is een plant waarvan de wortel de slaap bevordert. Valeriaan tinctuur kan gebruikt worden voor het ondersteunen van de nachtrust, een bijdrage leveren bij het in slaap vallen en het kan tevens een gunstige invloed hebben op de mentale balans.

Effect
Ontspannend
Vorm
Tinctuur

Lekker Slapen Tinctuur - 50ml

Price  10,96

Lekker slapen tinctuur kan een bijdrage leveren aan een harmonieuze slaap en aangename dromen. Een samenstelling van bijzondere kruiden: passiebloem, slaapmutsje, hop, meidoorn, bergamot, valeriaan op basis van 35% Alcohol

Effect
Ontspannend
Vorm
Tinctuur

Sarsaparilla Tinctuur - 50ml

Price  10,96

Onze Sarsaparilla-Tinctuur is een natuurlijk supplement gemaakt van de sarsaparillawortel en wordt vaak gebruikt om haar mogelijk ontstekingsremmende eigenschappen, voor de gezondheid van de huid en ter ondersteuning van het immuunsysteem, een normaal hormonaal evenwicht en ontgifting. Elk flesje bevat 50ml tinctuur, gemaakt van alleen pure sarsaparilla en 35% alcohol voor maximale potentie en effectiviteit.

Effect
Detox
Vorm
Tinctuur

Energy Booster Tinctuur - 50ml

Price  10,96

Zoals de naam al aangeeft, is dit een pure energiebooster! Een zorgvuldig gekozen mix die je kan helpen om de dag door te komen. Steeds meer mensen kiezen voor andere kruiden in plaats van koffie als energiebron. De mix op basis van 40% alcohol bevat Siberische ginseng, guarana en rozemarijn. 

Effect
Energizing
Vorm
Tinctuur

Detox Tinctuur - 50ml

Price  10,96

Je lichaam ontgiften met kruiden! Het lichaam ontgiften is de laatste jaren steeds populairder en bekender geworden. Een zorgvuldig samengestelde mix van paardebloem, witte dovenetel, mariadistel op basis van 40% alcohol.

Effect
Detox
Vorm
Tinctuur

Passiebloem Tinctuur - 50ml

Price  10,96

Passiflora incarnata (passiebloem) is een prachtig en ongelooflijk nuttig kruid. Traditioneel wordt het al lang ingezet bij verschillende kwalen waaronder angst, hoge bloeddruk, ontstekingen en slapeloosheid. Onze passiebloemtinctuur is gemaakt van hoogwaardige Passiflora incarnata-bladeren en kan dagelijks worden gebruikt.

Effect
Ontspannend
Vorm
Tinctuur

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo