Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

Top 3 hartverwarmende rauwe cacaoproducten

1914 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

rauwe cacao voor kerstmis

 

Als je deze kerst warmte en gezelligheid wilt delen met de mensen om wie je geeft, is een kop warme chocolademelk wel een van de beste manieren. Verras je familie en vrienden met onze hoogwaardige rauwe cacao die niet alleen heerlijk is om te drinken, maar ook boordevol voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten zit. Daar kan iedereen wel wat meer van gebruiken!

Rauwe cacao is een van de beste plantaardige bronnen van magnesium, een mineraal waar de meeste mensen tegenwoordig een tekort aan hebben. Rauwe cacao zit ook boordevol zink, ijzer, calcium, bètacaroteen en omega-6 vetzuren, en bevat 40x meer antioxidanten dan 100 gram bosbessen!

Van een warm kopje rauwe cacao is ook bekend dat het de stemming merkbaar verbetert, omdat het helpt bij de aanmaak van serotonine, een natuurlijke 'geluksstof' die helpt ons gelukkiger en simpelweg beter te voelen. Goed voor lichaam en geest!

 

De 3 populairste rauwe cacaoproducten van Next Level

1. 100% Raw Cacao Drops - Ecuador 300 Gram

Deze gecertificeerd biologische Raw Cacao Drops maken het makkelijker dan ooit om heerlijke cacaodrankjes te bereiden. Ze zijn gemakkelijk af te wegen en lossen snel op, én je hoeft geen tijd te besteden aan het breken of snijden van de cacao. Biologisch, koud verwerkt en gemaakt van de unieke Arriba Nacional cacaoboon. Deze druppels lossen gemakkelijk op in warme (plantaardige) melk, terwijl ze nog steeds al het goede van rauwe cacao bevatten. De Arriba Nacional cacaoboon waarvan deze druppels zijn gemaakt is een unieke variëteit, bekend om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevangen in een romige textuur.

 

2. Cacao Paste - Peru 500g • Native Criollo

Hoogwaardige ongebrande en koudgeperste rauwe biologische cacaopasta uit Peru. Deze cacao wordt gemaakt van de fijnste inheemse criollo-bonen, is uitzonderlijk hartopenend en geeft kracht en energie. De Maya's noemden rauwe cacao het 'voedsel van de goden', voor hen was het een heilig medicijn dat betrokken was bij hun rituelen en ceremonies. Als je de volle potentie wilt ervaren van rauwe cacao, is dit de beste keuze voor jou.

beste rauwe cacaoproducten

3. Easy Instant Mix - Raw Cacao - Ceremonial Grade Powder

Deze Raw Cacao mix is perfect voor mensen die van gemak en smaak houden! Deze uitgebalanceerde blend is heerlijk eenvoudig te bereiden en bevat hartverwarmende ingrediënten die perfect met cacao samengaan, zoals kaneel, nootmuskaat, kardemom, vanille en een heel klein snufje chili. Om een kopje te bereiden hoef je alleen maar water of melk naar keuze op te warmen, de mix erbij te doen, et voilà. Perfect voor kerst, instant hartverwarming in een kop!

 

beste rauwe cacaoproducten

Rauwe cacao als geschenk

Als je er zin in hebt gekregen en een cacaoproduct hebt gezien dat je graag wilt proberen, is een rauwe cacaoceremonie misschien een goed idee voor deze feestdagen! Cacaoceremonies kunnen mensen op een bijzondere, hartverwarmende manier bij elkaar brengen, hartopenend werken en een gevoel van liefde en saamhorigheid teweegbrengen. Als je wilt weten hoe je een rauwe cacaoceremonie kunt organiseren, hebben we hier een handige blogpost voor je - 7 eenvoudige stappen voor het organiseren van een heilige cacaoceremonie voor jezelf + ceremonieel cacaorecept.

 
Tag: Cacao
Geplaatst in: Sjamanisme, Ceremoniele Cacao