Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Weinig puf? Met deze supplementen begin je je nieuwe jaar vol nieuwe energie!

1858 Weergaven 1 Vind-ik-leuk
 

How to boost energy levels naturally

 

Wil je in het nieuwe jaar doelen en dromen bereiken, maar werkt je energie niet mee? Het dagelijks leven kan soms veeleisend en vermoeiend zijn, en we kunnen allemaal weleens wat meer energie gebruiken! In dit artikel laten we de beste manieren zien om je energieniveaus op natuurlijk wijze te verhogen, zodat je geen nee hoeft te zeggen tegen de dingen die je graag wilt doen!

 

Beste supplementen om je energieniveau op natuurlijke wijze te verhogen

 

Guarana

Als je graag iets anders wilt proberen dan meerdere koppen koffie per dag voor energie, kan guarana een geweldig alternatief zijn. Het gebruik van de guarana-liaan (Paullinia Cupana) uit het Amazonegebied gaat terug tot duizenden jaren geleden. Mensen van de stammen gebruikten het vaak als hulpmiddel bij de jacht en om hun fysieke uithoudingsvermogen te vergroten. Naast cafeïne bevat guarana vele andere stimulerende stoffen om je energiek, actief en alert te houden. In vele onderzoeken heeft guarana ook andere voordelen aangetoond dan alleen het verhogen van het energieniveau - het kan de hersenfunctie verbeteren, helpen bij de gezondheid van het hart en bij gewichtsverlies door de eetlust te verminderen.

guarana supplement voor meer energie

Guayusa Extract

Guayusa, ook bekend als Ilex Guayusa, is een inheemse plant uit het Amazone-woud van Ecuador. De bladeren hebben stimulerende eigenschappen dankzij het cafeïnegehalte, theobromine (stimulerend middel dat ook gevonden wordt in rauwe cacao) en L-theanine (glutaminezuur aanwezig in groene thee). Guayusa wordt door de lokale bevolking veel gebruikt om de symptomen van vermoeidheid te verbeteren en stress te bestrijden. Niet alleen helpt het je het energieniveau op natuurlijke wijze te verhogen, Guayusa voorziet je ook van een grote hoeveelheid antioxidanten om je lichaam te helpen oxidatieve stress te bestrijden. Het zit ook boordevol magnesium, calcium, zink, kalium en vitamine D en C, en chlorogene zuren, zeer gunstig voor hart en bloedvaten. Als je guayusa nog niet kent, zul je zeer waarschijnlijk aangenaam verrast worden door deze krachtpatser!

guayusa supplement to boost energy levels

Zwarte Maca

Als je iets zoekt dat geen cafeïne bevat maar toch je energieniveaus verhoogt, zowel op korte als op lange termijn, dan is Zwarte Maca een geweldig supplement voor jou. Verschillende studies hebben aangetoond dat Zwarte Maca kan zorgen voor meer energie, een gunstig effect heeft op je stemming en zeer goed helpt om de hormoonhuishouding in balans te brengen, zowel bij mannen als bij vrouwen. Naast de duidelijke gezondheidsvoordelen staat Zwarte Maca ook bekend om zijn afrodiserende effecten en heeft het geen nadelige bijwerkingen. Een goed en veilig supplement om het energieniveau op natuurlijke wijze te verhogen!

supplement van zwarte maca om het energieniveau te verhogen

Energy Booster Tinctuur

Zoals de naam al zegt, is dit een pure energiebooster! Een zorgvuldig samengestelde mix die je op een makkelijke manier kan helpen de dag door te komen. Steeds meer mensen kiezen voor hun energiebron andere middelen dan koffie. Deze tinctuur bevat Siberische ginseng, guarana en rozemarijn. Deze geconcentreerde tinctuur levert merkbaar extra energie en draagt bij aan geestelijk welbevinden en energieke alertheid. Het ondersteunt een normale concentratie en een heldere geest.

energy boosting tincture

Zoals je kunt zien, geeft Moeder Natuur ons genoeg mogelijkheden om onze gezondheid elke dag te ondersteunen. We hopen dat je je favoriete supplement vindt om je energieniveaus op een natuurlijke manier een boost te geven en je nieuwe jaar te beginnen zoals je wilt! 

 

Alle producten staan hieronder vermeld en zijn direct te bestellen. Next Level levert alleen natuurlijke kruiden en planten rechtstreeks van de bron. Zorgvuldig verwerkt, puur en krachtig, zoals het hoort!

 
Geplaatst in: Nieuws