Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Gram

Kratom Extract

bottom

Kratom Extract Kopen

Hier vind je onze selectie van kratomextracten. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige kratom aan door het volledige productieproces in eigen beheer te houden, van de groei in Indonesië tot de verwerking in onze fabriek. Elke batch wordt in ons testlab gecontroleerd op kwaliteit. We kunnen lage prijzen bieden door directe inkoop van de boeren, zonder tussenhandelaren. Kratom staat ​​niet op de lijst van goedgekeurde nieuwe voedingsmiddelen en nieuwe voedselingrediënten (Verordening (EG) nr. 258/97), daarom verkopen wij Kratom niet voor menselijke consumptie. Als je deze producten koopt, wees je er dan van bewust dat deze beperkingen van toepassing zijn.

bottom
Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Ultra Enhanced Kratom - Red (CHL)

Prijs € 15,29

Ultra enhanced Kratom - Red (CHL) wordt gemaakt met een Red Vein Kratomsoort.

Dit product wordt gemaakt door een vloeibaar full-spectrum kratomextract te combineren met kratompoeder. De vloeistof wordt vervolgens verdampt, waardoor een fijn, enhanced kratompoeder overblijft. Bij Next Level Smart staan we voor kwaliteit en puurheid. Ga er lekker voor zitten en dompel jezelf onder in de wereld van onze Ultra Enhanced Kratom - Red.

Vorm
Extract
Herkomst
Indonesië

Ultra Enhanced Kratom - Green (FCS)

Prijs € 16,97

Onze Ultra Enhanced Kratom Green (FCS) wordt gemaakt met als basis groene kratom. Dit product is een mix van een vloeibaar kratomextract met premium kratompoeder. Door een zorgvuldig verdampingsproces blijft er geen vloeistof over, wat resulteert in een krachtig verrijkt kratompoeder dat zelfs de meest veeleisende kenner aanspreekt.

Vorm
Extract
Herkomst
Indonesië

Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR)

Prijs € 16,97

Ontdek de potentie van onze Ultra Enhanced Kratom - Blue (PWR). Dit professioneel vervaardige extract is ontstaan uit een fusie van White Vein Kratom-extract en kratompoeder. Het resultaat? Een superieur, verbeterd kratompoeder dat zelfs de meest doorgewinterde liefhebber zal weten te waarderen.

Vorm
Extract
Herkomst
Indonesië

Kratom Extract - NRG 80mg (Extreme Gold)

Prijs € 10,33
Niet op voorraad

Ontdek het toppunt van potentie: ons Kratom Extract NRG 'Extreme Gold'. Met een zeer geconcentreerd Mitragynine-gehalte van 80 mg herbergt dit extract de essentie van 8 gram fijn verpulverd kratomblad.

Vorm
Extract

Kratom Extract - RLX 40mg (Blauw)

Prijs € 8,68

Maak kennis met ons pure kratomextract 'RLX 40mg (Blue)'. Dit extract uit premium rode kratom heeft een potente concentratie van 40 mg.

Vorm
Extract

Kratom Extract - LBD 30mg (Rood)

Prijs € 8,22

Ervaar de kracht van natuurlijke synergie met ons Kratom Extract 'LBD 30mg (Red)'. Deze uitgekiende mix is meer dan alleen een kratom-extract en combineert 30 mg Mitragynine met speciaal geselecteerde kruidenextracten.

Vorm
Extract

Kratom Liquid Extract 80mg

Prijs € 9,92

Ervaar de essentie van kratom met onze premium Kratom Liquid. Deze vloeistof zit in een handig flesje van 15 ml en bevat een krachtige concentratie van 80 mg mitragynine, geëxtraheerd uit kratombladeren van de hoogste kwaliteit.

Kratom Liquid Extract 80mg Citroengras &...

Prijs € 9,92

Ervaar de essentie van kratom met onze premium Kratom Liquid met citroengras en rozemarijn. Deze vloeistof zit in een handig flesje van 15 ml en bevat een krachtige concentratie van 80 mg mitragynine, geëxtraheerd uit kratombladeren van de hoogste kwaliteit.

Kratom + Kanna Single Shots 40mg + 5mg

Prijs € 9,92

Kratom + Kanna Single Shots zijn een unieke combinatie van de kracht van Kratom en de bijzondere eigenschappen van Kanna, verpakt in een 15ml flesje. Deze geconcentreerde mix bevat 40mg Mitragynine en 5mg Kanna-alkaloïden, geproduceerd met hoogwaardige extractiemethoden voor optimale zuiverheid en potentie.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

Laatste berichten