Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

Rauwe cacaoproducten die je nooit zult vergeten...

1517 Weergaven 0 Vind-ik-leuk
 

rauwe cacao

 

Alles wat je maar kunt wensen van ceremoniële kwaliteit rauwe cacao is eindelijk gearriveerd... Wij zijn verliefd geworden op onze nieuwste producten en we weten dat jij dat ook zult zijn. Rauw, puur, vol met kruiden, ceremoniële kwaliteit en klaar voor gebruik? Ja, graag! Deze rauwe cacaoproducten zullen je versteld doen staan, want ze brengen gemak en eenvoud in je leven. Een kop warme cacao maken of een ceremonie met rauwe cacao is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit is als 'instant noodle' versie van cacao maken, behalve zonder verlies van de kwaliteit van het product!

 

Waarom zijn deze Raw Cacao producten zo uniek?

Deze producten zijn niet zoals de gewone cacao uit de winkel. Dit is rauwe cacao die uitstekende gezondheidsvoordelen biedt. Behaal je voedingsdoelen met ruime hoeveelheden magnesium en ijzer, bescherm je cellen met antioxidanten, versterk je hart en verbeter je humeur. Het consumeren van rauwe cacao stimuleert de afgifte van endorfine en stemmingsverbeterende neurochemicaliën in de hersenen.

Niet alleen dat, deze rauwe cacaoproducten zijn ongelooflijk gemakkelijk te bereiden. Stel je voor dat je zin hebt in een hartverwarmend kopje cacao... en alles wat je hoeft te doen is water of melk naar keuze opwarmen, de rauwe cacao toevoegen, goed mengen, en voilà! Deze producten zijn ook fair-trade, veganistisch en verantwoord gemaakt door kleine boerderijen in Zuid-Amerika afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.

 

Introducing... Raw Cacao Mix Infused with Spices

Easy Instant Mix - Raw Cacao - Ceremonial Grade Powder

Gemaakt van Peruaanse koudgeperste cacaopasta en al verrijkt met verrukkelijke kardemom, kaneel, nootmuskaat, zachte chili, vanille en andere smaakprikkelende ingrediënten, zal deze mix van rauwe cacaopoeder je go-to drankje worden voor gezellige avonden thuis en cacaoceremonies wanneer eenvoud en gemak gewenst zijn. Je hoeft deze rauwe cacao met kruiden alleen maar te mengen met warme melk of heet water naar keuze en genieten maar!

 

Als het snijden van blokken rauwe cacao niet jouw ding is!

Rauwe cacaodruppels

Deze Raw Cacao Drops zijn een echte lifesaver als het snijden van enorme blokken rauwe cacaopasta niet je favoriete bezigheid is... Ze komen in schattige kleine rauwe cacaodruppels die gemakkelijk te doseren en te smelten zijn. Er zijn geen toegevoegde suikers, kruiden of iets anders dan pure rauwe cacao. Om ze te gebruiken, neem je gewoon zoveel kleine cacaodruppels als je nodig hebt en smelt je ze om in een kopje hartverwarmende rauwe cacao of je kunt er gezonde chocolaatjes te maken.

 

100% rauwe cacaodruppels - Ecuador 300 Gram

Deze rauwe cacaodruppels komen uit Ecuador en zijn gemaakt van de bonensoort Arriba Nacional, die bekend staat om zijn uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevangen in een romige textuur. Deze soort wordt beschouwd als een premium cacaoboon.

 

100% rauwe cacaodruppels - Bolivia 300 gram

Als je op zoek bent naar een zoete, nootachtige en fruitige smaak, dan zijn de in het wild groeiende Benianobonen uit Bolivia misschien wel jouw keuze. Dit is een unieke soort die al eeuwenlang bekend is en niet zo veel is gekruist als andere soorten en is meestal de favoriet van het publiek.

 

Raw Cacao voor elke behoefte

Naast de nieuwe producten hebben we een grote verscheidenheid aan rauwe cacao om uit te kiezen, afkomstig uit vele verschillende hoeken van de wereld, voor ieders behoefte en smaak!

Cacaopasta - Peru 500g - Native Criollo

100% rauwe ongebrande en koudgeperste cacaopasta van hoge kwaliteit uit Peru. De cacaopasta uit de Peruaanse amazone is gemaakt van de beste inheemse Criollo bonen, biologisch gecertificeerd, en koud verwerkt in rauwe voedselkwaliteit. Criollo bonen staan bekend als minder bitter en fruitiger, en zijn meestal moeilijk te vinden omdat deze plantensoort moeilijker te telen is en extra zorg vereist. Deze cacao wordt geleverd in de vorm van één groot pasta blok.

 

100% rauwe cacaopasta - Bolivia 450 / 1000g

De 100% rauwe cacaopasta uit Bolivia wordt gemaakt van cacaobonen die in het wild worden verzameld. In de provincie Beni, in het noordoosten van Bolivia, groeit de Beniano cacao, een unieke cacaosoort die al eeuwenlang groeit zonder invloeden van buitenaf of kruisingen met andere cacaosoorten. Dit is een zeer mooie rauwe cacao om te gebruiken voor cacaoceremonies. Deze cacao wordt geleverd in de vorm van één groot pasta blok dat in 10 kleinere delen kan worden verdeeld.

 

Ceremonieel Rauw Cacaopoeder - Ecuador 200g - Arriba Nacional

Deze ceremoniële rauwe cacaopoeder is ongebrand en koud geperst in Ecuador van Arriba Nacional-bonen, die bekend staan om hun uitzonderlijk volle smaak en fruitige en bloemige aroma's, gevangen in een romige textuur. Deze rauwe cacaopoeder van ceremoniële kwaliteit is zowel geschikt voor ceremoniële doeleinden als voor dagelijkse consumptie als warme chocolademelk. Het wordt geleverd in de vorm van rauwe cacaopoeder.

 

Hoe organiseer je een ceremonie met rauwe cacao

raw cacao ceremony

Als je eenmaal jouw rauwe cacao voorkeur hebt gekozen, ben je misschien enthousiast en nieuwsgierig naar het beste dat deze kan bieden.

Het houden van een cacaoceremonie voor jezelf of anderen is een prachtige manier om de positieve effecten van deze zachte en hartverwarmende cacaoboon ten volle te voelen. Als je wilt weten hoe je dat doet, hebben we het in gemakkelijk te volgen stappen uiteengezet en hier een ceremonieel cacaorecept gedeeld: 7 eenvoudige stappen voor het organiseren van een heilige cacaoceremonie voor jezelf + ceremonieel cacaorecept.

 
Tag: Cacao
Geplaatst in: Sjamanisme, Ceremoniele Cacao