Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Truffels Microdoseren

bottom

Microdoseren met Magic Truffels: Subtiele Verbetering van Welzijn en Prestaties

Wil je jouw dagelijks functioneren op een subtiele maar krachtige manier verbeteren? Microdoseren met magic truffels kan de oplossing zijn! Bij Next Level Smartshop bieden we speciaal samengestelde microdosing pakketten die je helpen om optimaal te profiteren van de voordelen van psilocybine, zonder de intense psychedelische effecten van een volledige dosis.

bottom
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Magic Truffles Microdosing 2 x 5g

Prijs € 8,22

Ontdek de potentie van Magic Truffles Microdosing 2 x 5g, speciaal samengesteld voor optimale microdosing-effecten. Microdoseren kan energie, productiviteit en focus verhogen en hartopenend werken. In tegenstelling tot een volledige dosis, heeft microdosen als doel je welzijn en prestaties subtiel te verbeteren zonder psychedelische effecten, waardoor je zoals gewoonlijk kunt functioneren maar activiteiten makkelijker en leuker worden.

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐

Microdosing - Magic Truffels Starter Pack

Prijs € 8,68
Niet op voorraad

Met onze Microdosing Starterkit, met 6 porties van 1 gram, neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdose Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐
  • Aanbieding!

Wat is Microdoseren?

Microdoseren betekent het regelmatig innemen van een zeer lage dosis psilocybine, de werkzame stof in magic truffels. Het doel is niet om te hallucineren, maar om je welzijn en prestaties op een subtiele manier te verbeteren. Veel ondernemers, creatievelingen en therapeuten hebben microdosing al jaren met succes ingezet.

Voordelen van Microdoseren

Hoewel de effecten subtiel zijn, kunnen ze een significante positieve invloed hebben op je dagelijks leven. Enkele mogelijke voordelen zijn:

  • Verbeterde focus en concentratie
  • Verhoogde alertheid en helderheid
  • Meer creativiteit en out-of-the-box denken
  • Verhoogde energie en productiviteit
  • Een gevoel van welzijn en positiviteit
  • Verbeterde sociale vaardigheden en openheid
  • Verhoogd bewustzijn van je omgeving

Onze Microdosing Producten

Om gemakkelijk en nauwkeurig te kunnen microdoseren, bieden we twee handige opties:

1. Magic Truffles Microdosing 2 x 5g: Deze set bevat twee porties van 5 gram, speciaal samengesteld voor optimale microdosing effecten. Perfecte optie om de voordelen zelf te ervaren.

2. Microdosing Starter Pack: Ideaal voor de beginner, deze starterkit bevat 6 zorgvuldig afgepaste porties van 1 gram. Hiermee neem je altijd de juiste hoeveelheid en vermijd je per ongeluk te veel.

In beide pakketten gebruiken we Psilocybe Mexicana truffels, bekend om hun milde maar effectieve werking. Uiteraard zijn ze van de premium kwaliteit die je van Next Level Smartshop gewend bent.

Als je meer wilt weten over microdoseren met magic truffels, bekijk dan zeker onze informatieve blogposts. In onze Gids voor Microdosering met Magic Truffels geven we een gedetailleerd overzicht van hoe je veilig en effectief kunt microdoseren. Daarnaast duikt onze post over De Verbazingwekkende Voordelen van Microdosering dieper in op de potentiële positieve effecten van microdosering op je welzijn, creativiteit en productiviteit.

Ervaar zelf de subtiele maar krachtige voordelen van microdosing met psilocybine truffels. Bestel gemakkelijk online en start jouw microdosing reis vandaag nog. Heb je vragen? Ons deskundige team staat klaar om je te helpen!

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo