Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filter By

Price

  •  4,00 -  25,00

Houten Pijpjes

bottom

Onze houten pijpen zijn stevig, betaalbaar en geven een aangenaam rustieke esthetiek aan de rookervaring. Voor degenen die op zoek zijn naar moderne woningen met hun houten buizen, vind je tal van vernieuwende innovaties met dit klassieke ontwerp in de toekomst.

Waarom een houten pijp gebruiken?

Een houten pijp geeft een paar unieke elementen aan de rookervaring. Het voegt niet alleen een beetje klasse toe aan je roken, het heeft ook zijn eigen effect op je rookreis.

Houten pijpen geven een bepaald aards aroma wanneer de rook door het hout wordt getrokken. Omdat de houten schaal soms licht kan verbranden, voegen houten pijpen een zacht aroma toe aan uw rookmateriaal.

Deze soepele, natuurlijke smaak is gewild bij liefhebbers van houten pijpjes. Sommigen zweren erbij!

bottom
Showing 1-4 of 4 item(s)

Active filters

Metaal / Rozenhout Pijp

Price  6,20

Klein maar fijne driedelige pijp van kwalitatief zeer goed Rozenhout en metaal. De kop kan worden losgeschroefd voor eenvoudige reiniging. Lengte: 7,5 cm

Materiaal
Glas

Wooden Smoking Pipe - 13cm

Price  6,20

Handgesneden kleine pijp voor het roken van die mooie kruiden. Het hout geeft een leuk beetje extra smaak en geur aan wat je rookt. Geheel natuurlijk!

Materiaal
Wood

Wooden Smoking Pipe - 8.5cm

Price  4,55

Klein maar fijne houten tweedelige pijp van kwalitatief zeer goed Rozenhout. De kop kan worden losgeschroefd voor eenvoudige reiniging. Lengte: 8,5 cm

Materiaal
Wood

Hybrid Pipe Animal - Div. kleuren

Price  24,38

De mooiste exotische houten pijpjes uit Amerika met Braziliaans Tulpenhout, Braziliaans Kingwood, Honduras Rozenhout, Cocobolo hout, Ziracote hout en meer. Deze fantasierijke designpijpjes zijn volledig handgemaakt van hoogwaardig hout.

Materiaal
Glas

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo