Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Nieuwe Producten

bottom

Hier vind je de nieuwste aanwinsten uit onze collectie. Zo houden we je op de hoogte van onze nieuwste producten en innovaties. Duik in ons aanbod en misschien ontdek je iets unieks dat bij jouw wensen past!

bottom
Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Pure Shilajit - Nepal

Normale prijs € 35,32 Prijs € 31,32

Ontdek de kracht van Shilajit, het eeuwenoude natuurwonder. In de wereld van natuurlijke supplementen staat Shilajit bekend om zijn unieke samenstelling en gezondheidsvoordelen en wordt het gezien als een bron van vitaliteit en welzijn. Deze krachtige hars, geoogst in de ruige Himalaya, is een een bijzonder rijke bron van geconcentreerde voedingsstoffen en natuurlijke verbindingen die essentieel zijn voor het behouden van een goede gezondheid. Everest Shilajit is de puurste en zuiverste Shilajit die verkrijgbaar is.

  • -€ 4,00
  • -€ 4,00

Passion - Love Goody Chocolate Aphrodisiac Bon...

Prijs € 8,22

Laat je verleiden door de kracht van onze "Passion" Love Goody Chocolade Bonbons, een luxe traktatie die net zo verleidelijk is voor de smaakpapillen als voor het hart. Elke ambachtelijke Bonbon is een meesterwerkje, gemaakt met de fijnste chocolade en met de exotische aantrekkingskracht van Damiana en Muira Puama – twee van de krachtigste natuurlijke afrodisiaca.

  • Nieuw

Extacy - Love Goody Chocolate Bon Bons with...

Prijs € 9,05

Beleef intieme momenten van geluk met onze "Extacy" Love Goody Chocolade Bonbons. Deze bijzondere chocolaatjes brengen de verleidelijke krachten van Damiana en Muira Puama samen met de mystieke Blauwe Lotus en gaan dus nog een stapje verder dan onze andere Love Goody bonbons. Geniet van elke hap die leidt naar nieuwe dimensies van plezier.

  • Nieuw

Meditatie Kussen Flower of Life - Zwart / Goud

Prijs € 30,99

Een prachtig wit gouden meditatiekussen met de Flower of Life. Dit kussen wordt gebruikt om het lichaam in een comfortabele zittende positie te ondersteunen tijdens het mediteren. Het kan helpen bij het minimaliseren van afleiding en het helpt bij het behouden van een comfortabele houding voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd.

  • Nieuw

69 Authentic Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era...

Prijs € 18,18

De Authentieke Rapé - Huni Kuin Tuim Nova Era Katsarau is een ceremoniële rapé, vervaardigd door Chief Tuim Nova Era van het dorp Boa Sorte in het Amazonewoud van Brazilië. Deze unieke rapé, gemaakt van natuurlijke tabak en Katsarau-as, staat bekend om zijn aardende eigenschappen en het vermogen om de focus te verbeteren. Deze rapé belichaamt de diepe cultuur en spiritualiteit van de Huni Kuin-tribe, en de aankoop ervan ondersteunt hun initiatieven voor cultureel behoud en milieueducatie.

Tribe
Huni Kuin
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐
Thema
Aarding

70 Authentic Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda

Prijs € 18,18

De Authentieke Rapé - Yawanawa Tsunu de Samanda is een krachtige en opbeurende rapé, gemaakt door Yawanawa-leider Samanda, een expert rapé-maker uit de Humaita-rivier in Acre. Gemaakt van Moi-tabak (geteeld in haar dorp) en Tsunu-as, staat deze rapé bekend om zijn helende eigenschappen en wordt bereid na lange diëten en heilige liederen, wat een transformerende ervaring biedt.

Tribe
Yawanawa
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐
Thema
Kalmte

71 Shanenawa Katsarau Rapé LIMITED EDITION

Prijs € 22,31

De Shanenawa Katsarau Rapé Limited Edition is een speciale blend van de Shanenawa-stam, ook bekend als de Katukina do Juruá. Deze rapé, gemaakt met Moi-tabak en Katsarau-as, wordt vereerd om zijn krachtige medicinale eigenschappen en aardende effecten. De Shanenawa uit Acre, Brazilië, staan bekend om hun rijke culturele erfgoed en diepgaande kennis van medicinale planten, gebruikt in traditionele genezing en ceremonies.

*Limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

72 Shanenawe Tsunu Rapé LIMITED EDITION

Prijs € 22,31

De Shanenawe Tsunu Rapé Limited Edition, vervaardigd door de Shanenawa-stam, ook bekend als de Katukina do Juruá, is een unieke mix van Moi-rope en Tsunu-as. Deze rapé wordt gemaakt met gebeden en liefde en bijzonder gewaardeerd om zijn opbeurende effecten. *Deze limited edition Rapé kan niet worden toegevoegd aan de Rapé Combipack

Microdosing - Magic Truffels Starter Pack

Prijs € 8,68

Met onze Microdosing Starterkit, met 6 porties van 1 gram, neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdose Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐

Palo Santo met Frankincense

Prijs € 4,55

Verhef je leefruimte met de serene en zuiverende aura van onze Frankincense & Palo Santo Harmony Wierook.

Thema
Aantrekkingskracht
Balans
Healing
Zuiverend
  • Nieuw
Pure Shilajit - Nepal
Snel bekijken

Pure Shilajit - Nepal

Normale prijs € 35,32 Prijs € 31,32
  • -€ 4,00
  • -€ 4,00

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo