Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

Hoe je magische truffelthee maakt in 5 eenvoudige stappen

6119 Weergaven 1 Vind-ik-leuk
 

hoe maak je magische truffelthee

 

Als kauwen op magische truffels niet je ding is, is er gelukkig een andere en lekkerdere manier om ze te consumeren, die ook vriendelijker is voor je maag. Maak je smaakpapillen blij en vermijd misselijkheid, met behoud van de potentie van de truffels! Hier leer je de makkelijkste manier om magische truffelthee te maken zonder afbreuk te doen aan je trip. Volg onze tips en haal het meeste uit je reis!

 

Hoe maak je magische truffelthee

magische truffelthee maken

Stap nr. 1: Hakken, hakken en nog eens hakken!

De eerste stap die je kunt nemen is je magische truffels in kleine stukjes snijden. Hoe kleiner je je magische truffels snijdt, hoe krachtiger je magische paddenstoelenthee zal zijn. Niet alleen dat, maar de psychedelische verbindingen zullen ook sneller vrijkomen.

 

Stap nr. 2: Kook wat water en laat het even afkoelen

Gebruik voor het zetten van de truffelthee geen kokend water maar wacht een paar minuten. De stof die verantwoordelijk is voor een magische truffeltrip heet psilocybine, en die kan gemakkelijk vernietigd worden door kokend water. Om alle potentie te behouden, kook je het water apart en laat je het een paar minuten afkoelen voordat je het toevoegt aan je vers gehakte magische truffels. Zo behoud je al het goede!

 

Stap nr. 3: Het water met de Magic Truffels combineren en laten trekken

magische truffelthee maken

Giet het hete water over je Magic Truffels, roer een beetje, en laat je thee 15-20 minuten trekken. Het kan verleidelijk zijn om het na een paar minuten op te drinken, maar je geduld zal beloond worden. Ondertussen kun je de tijd goed gebruiken om je voor te bereiden op de komende reis door in de juiste geestesruimte te komen. Vertraag, mediteer, doe wat lichamelijke oefeningen, of zet wat muziek op - doe wat op dat moment goed voelt terwijl je thee klaarstaat!

 

Stap nr. 4: Je thee zeven

magische truffelthee

Als de tijd voorbij is, kun je je thee zeven met een theezeef of bolzeef. Druk op de stukjes truffel om alle extra thee (en psilocybine!) eruit te halen, zodat alle kracht in je kopje komt. De stukjes truffel die overblijven kun je weggooien.

 

Stap nr. 5: Opdrinken!

Hou het puur of voeg een lepel honing toe voor de zoetheid, hoe dan ook - je thee is klaar om gedronken te worden! Houd hem in je handen, stel je intenties voor de magische reis die komen gaat, en drink hem op.

 

Bonus: 'Easy Peasy, Lemon Squeezy' - Magische Truffel Citroen Thee Recept

Magische Truffel Citroen Thee Recept

Als magische truffels je weleens misselijk hebben gemaakt, is er een manier om een magische truffelthee kunt maken die de kans op misselijkheid nog verder vermindert of misschien helemaal wegneemt. Het is heel eenvoudig - je hoeft alleen maar citroensap toe te voegen. Citroensap zet psilocybine om in psilocine, je maag hoeft dus minder werk te doen. De trip kan daardoor sneller en sterker op gang komen maar iets minder lang duren dan normaal. Als dat voor jou geen probleem is, ga dan je gang en probeer dit recept eens uit!

 

Stap 1: Snijd de magische truffels in kleine stukjes, zoals we in het eerste recept hebben beschreven. Hoe kleiner, hoe beter!

 

Stap 2: Doe de vers gesneden truffels in een kopje en voeg wat vers geperst citroensap toe.

 

Stap 3: Roer goed door en laat de truffels en het citroensap 10 minuten samen staan.

 

Stap 4: Kook het water en laat het vervolgens een paar minuten afkoelen.

 

Stap 5: Voeg het water toe aan de magische truffels, roer het nogmaals door en laat het nog eens 20 minuten trekken.

 

Stap 6: Zeef de thee en druk op de truffelstukjes om de overgebleven thee eruit te persen.

 

Stap 7: Voila! Je magische truffelthee is klaar, en je kunt hem nu opdrinken.

 

Als je verse kwaliteitstruffels wilt kopen, hebben we er hieronder een aantal voor je opgesomd om door te bladeren. Voor welke manier van inname je ook gaat, we wensen je een heel bijzondere en magische reis!