Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Sterkte (1-5)

Magic Truffels

bottom

Magische truffels online kopen? Bij Next Level Lifestyle Store vind je precies wat je zoekt. Ontdek de wereld van Magic Truffles en beleef fantastische trips, van diepzinnige ervaringen tot kleurrijke en visionaire toestanden. Onze truffels bevatten dezelfde werkzame stoffen als paddo's (psilocine en psilocybine). Vind hier de beste magische truffels online en laat jezelf meevoeren op magische en mystieke reizen.

bottom
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Psilocybe Shambhala | Next Level Truffels

Prijs € 11,36

Ben je klaar voor een wonderlijke reis naar de kosmos en terug? Mooi, want dat is waar de Shambhala je mee naartoe zal nemen! Verwacht intense visuals, geweldige euforische gevoelens en hele bijzondere reis!

Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Psilocybe Nirvana | Next Level Truffels

Prijs € 10,74

Speciaal voor hardcore psychedelische liefhebbers: Psilocybe Nirvana. Deze truffelsoort is een must-have voor elke ervaren psychonaut die op zoek is naar een nieuwe, spannende en unieke trip.

Type
Psilocybe Utopia/Nirvana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Psilocybe Utopia | Next Level Truffels

Prijs € 10,54

Psilocybe Utopia Magic Truffels zijn een van de sterkste truffels die er zijn! De truffel wordt meer dan 10 maanden ondergronds gekweekt, zodat de sclerotia zoveel mogelijk psilocybine en psilocine kan ontwikkelen. Geniet van de utopische show! 

Type
Psilocybe Utopia
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Psilocybe Atlantis | Next Level Truffels

Prijs € 10,33

De Atlantis truffel werd ontdekt in de buurt van Atlanta in Fulton County, Georgia in de VS. Deze truffel kan gezien worden als een neef van de Psilocybe Mexicaanse A, maar heeft veel meer potentie dan de Mexicana of de Tampanensis truffel.

Type
Psilocybe Atlantis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Psilocybe Tampanensis | Next Level Truffels

Prijs € 9,71

De meest subtiele onder onze magische truffelsoorten, Psilocybe Tampanensis onderscheidt zich door zijn zachte maar diepgaande ervaring.

Type
Psilocybe Tampanensis
Sterkte (1-5)
🪐

Psilocybe Mexicana | Next Level Truffels

Prijs € 9,92

De psilocybe mexicana veroorzaakt euforische en gelukkige gevoelens tijdens een reis. De kleurwaarneming neemt toe en lichte hallucinaties zorgen voor een ontspannen en relaxte trip. De perfecte entheogene stof als je nieuw bent in de wereld van de psychedelica.

Sterkte (1-5)
🪐 🪐

Microdosing - Magic Truffels Starter Pack

Prijs € 8,68

Met onze Microdosing Starterkit, met 6 porties van 1 gram, neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdose Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐

Magic Truffels High Hawaiians - 25g

Prijs € 16,49

High Hawaiians stuurt je op een spannende en kleurrijke reis. Waan je in verschillende droomwerelden door je ogen te openen of te sluiten. Dit zijn één van de sterkste truffels in het assortiment van Next Level dus bereid je voor op een overweldigende ervaring. De High Hawaiians hebben extreem visuele effecten.

Effect
Psychedelisch
Hoeveelheid
22g
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Magic Truffels Dragon's Dynamite - 15 gram

Prijs € 13,64

De 'special edition' Dragon's Dynamite is één van onze allersterkste truffels. Voel je onoverwinnelijk door de kracht van Dynamite, bevrijd je innerlijke draak, gooi jezelf in het kleurrijke diepe en ervaar een waanzinnige trip!

Type
Psilocybe Pajateros
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Prijs € 14,46

Beweeg jezelf door tijd en ruimte met de Mushrocks. Schiet als een komeet door het universum en reis naar het hart van ons sterrenstelsel om te zien waar het allemaal begon. Open je ogen en geniet van alle mysteries van onze melkweg. 

Type
Psilocybe Tampelandia
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Next Level Bulk Truffels | 250 gram

Prijs € 107,44

Wij bieden de fijnste kwaliteit truffels aan in bulkaantallen van 250 gram. Onze bulktruffels worden vers gekweekt en geoogst en het duurt minimaal 7 werkdagen om ze te verzenden nadat je je bestelling hebt geplaatst. Wij vragen je vriendelijk om bulktruffelbestellingen te plaatsen vóór donderdag 12 uur 's middags om levering de volgende week te garanderen.

Magic Truffles Microdosing 2 x 5g

Prijs € 8,22

Ontdek de potentie van Magic Truffles Microdosing 2 x 5g, speciaal samengesteld voor optimale microdosing-effecten. Microdoseren kan energie, productiviteit en focus verhogen en hartopenend werken. In tegenstelling tot een volledige dosis, heeft microdosen als doel je welzijn en prestaties subtiel te verbeteren zonder psychedelische effecten, waardoor je zoals gewoonlijk kunt functioneren maar activiteiten makkelijker en leuker worden.

Type
Psilocybe Mexicana
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐

Psilocybin Test Kit

Prijs € 14,83

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester
Magic Truffels Mushrocks -...
Snel bekijken

Magic Truffels Mushrocks - 15 gram

Type: Psilocybe Tampelandia
Effect: Psychedelisch
Sterkte (1-5): 🪐 🪐 🪐 🪐
Prijs € 14,46

Eigenschappen van Magic Truffels

Niet alle magische truffels zijn hetzelfde! De ervaring die ze bieden kan variëren van rustig en subtiel tot intens en diepgaand. Om je te helpen bij het kiezen van de juiste truffelsoort voor jouw wensen en ervaringsniveau, hebben we een overzicht ontwikkeld van de verschillende soorten truffels en hun effecten.

Sterkte

Bij de keuze van magische truffels speelt de sterkte een cruciale rol in het vormgeven van jouw psychedelische reis. Van subtiele perceptuele veranderingen tot diepgaande visionaire ervaringen, de intensiteit van de truffel bepaalt de aard van je trip. In onze collectie vind je een breed scala aan truffelsoorten, elk met een unieke sterkte en bijbehorende effecten. Of je nu een beginner bent die zachtjes de wereld van psychedelica wilt verkennen, of een ervaren psychonaut op zoek naar diepgaande inzichten, wij hebben de juiste truffel voor jou. Om de perfecte match voor jouw psychedelische avontuur vinden, is de sterkte van de truffels een van de belangrijkste aspecten, deze zijn als volgt verdeeld: 

 • Eén Ster * - Mild en Subtiel: Ideaal voor beginners. Deze truffels bieden een subtiele introductie tot de wereld van psychedelica, met milde veranderingen in perceptie en gevoel.
 • Twee Sterren ** - Ontspannen en Comfortabel: Geschikt voor diegenen die een stap verder willen gaan. Deze truffels bieden milde psychedelische effecten, zonder overweldigend te zijn.
 • Drie Sterren *** - Gematigde Intensiteit: Voor de bekende gebruikers. Deze truffels bieden een evenwichtige psychedelische ervaring, ideaal voor diegenen die al enige ervaring hebben.
 • Vier Sterren **** - Sterk en Diepgaand: Ervaren gebruikers zullen deze truffels waarderen om hun krachtige effecten en diepere introspectie.
 • Vijf Sterren ***** - Intens en Krachtig: Voor diegenen die bekend zijn met psychedelica en op zoek zijn naar een intensere ervaring.
 • Zes Sterren ****** - Extreem Krachtig: Alleen aanbevolen voor zeer ervaren psychonauten. Deze truffels bieden een extreem intense psychedelische ervaring.

De effecten van magische truffels kunnen sterk variëren. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals persoonlijke gevoeligheid, omgeving en stemming. Begin altijd met een lage dosering om je reactie te testen, en zorg ervoor dat je je in een veilige en comfortabele omgeving bevindt.

Doseringen

De juiste dosering van magische truffels is cruciaal voor een veilige en aangename psychedelische ervaring. Hieronder vind je een gids voor de verschillende doseringen, ingedeeld in diverse niveaus van ervaring met magische truffels.

Microdosing

Bij het microdoseren van truffels worden kleine, sub-perceptuele hoeveelheden met enige regelmaat ingenomen, van tussen de 0,2 tot 2 gram. 

Deze methode wordt vaak gekozen om haar voordelen, zonder de intensiteit van een volledige trip. Veel gebruikers zeggen verbeterde creativiteit, focus en stemming te ervaren. Het is belangrijk om met zorg te doseren en bewust te voelen wat je ervaart.

Voor wie geïnteresseerd is in microdosering, zijn er producten op de markt zoals onze "Magic Truffles Microdosing Kit". Deze kit bevat nauwkeurig gedoseerde truffels voor een gecontroleerde en consistente microdosing-ervaring. Win altijd professioneel advies in voordat je begint met microdosering om de juiste aanpak voor jouw situatie te bepalen.

Trip Dosering voor Beginners

Voor beginners is het aan te raden om met een lage dosering te beginnen om de gevoeligheid van je lichaam en geest voor psilocybine te testen. Een dosis tussen de 2 en 10 gram wordt vaak aanbevolen voor een mildere ervaring. Deze lagere dosering stelt je in staat om de effecten te leren kennen zonder overweldigd te raken.

Trip Dosering voor Gevorderden

Als je al ervaring hebt met psychedelica, kun je experimenteren met hogere doseringen. Onderschat echter nooit de kracht van magic truffels. Doseringen boven de 15 gram worden als zeer intens beschouwd en zijn alleen geschikt voor ervaren gebruikers die bekend zijn met de effecten van psychedelica.

Het is belangrijk om te onthouden dat de effecten van magische truffels kunnen variëren door persoonlijke gevoeligheid en omstandigheden. We raden altijd aan om met een lagere dosering te beginnen en deze geleidelijk te verhogen naarmate je meer ervaring krijgt. Zorg ervoor dat je je in een veilige en vertrouwde omgeving bevindt en overweeg een tripsitter als je van plan bent een hogere dosering te gebruiken.

Soorten truffels

Magic truffels zijn er in verschillende variëteiten, elk met hun eigen concentratie aan psilocybine. Enkele bekende soorten zijn:

 • Psilocybe Mexicana: Deze truffelsoort staat bekend om zijn milde effecten en wordt vaak aanbevolen voor beginners. De ervaring is vaak ontspannen en visueel, met een licht psychedelisch karakter. **
 • Psilocybe Shambhala: Deze truffelsoort is bekend om zijn buitengewone kracht en diepgaande ervaringen. Het wordt vaak aangeduid als een truffel voor de meer ervaren gebruiker, vanwege de intensiteit van zowel de visuele als mentale effecten. ******
 • Psilocybe Atlantis: Deze truffel wordt gewaardeerd om zijn intense visuele effecten en wordt vaak geassocieerd met levendige kleurwaarnemingen en diepe, introspectieve gedachten. ***
 • Psilocybe Utopia: Een bijzondere magic truffle. Deze truffel staat bekend om zijn milde visuele vervormingen, een verhoogd gevoel van verbondenheid met de omgeving en een diepere introspectie. ****
 • Psilocybe Tampanensis: Deze truffel staat bekend om zijn hoge psilocybinegehalte, wat resulteert in een krachtige en intense ervaring. Het is essentieel om voorzichtig te doseren, vooral voor beginners. ***

Het is essentieel om te weten welke variëteit je hebt, omdat dit de doseringsvereisten kan beïnvloeden. Raadpleeg altijd betrouwbare bronnen voor informatie over de specifieke eigenschappen van de truffel die je in bezit hebt.

Magic truffels Gebruiken 

Als je nog niet bekend bent met magic truffels, is het belangrijk om je bewust te zijn van het juist doseren van dit krachtige middel. Daarnaast vind je hier onze richtlijnen en tips voor een veilige en aangename ervaring.

Voedsel en Hydratatie

Eet licht op de dag van consumptie en vermijd zware maaltijden. Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent en vermijd inname van alcohol en overmatige inname van cafeïne. Een gebalanceerde voeding en hydratatie bevorderen een gezonde lichamelijke toestand tijdens de trip en verminderen mogelijke ongemakken.

Weeg je Dosering Zorgvuldig af

Een nauwkeurige dosering is van het grootste belang voor een veilige en gecontroleerde ervaring. Gebruik altijd een digitale weegschaal om de hoeveelheid magic truffels te meten. Het verschil in gewicht kan aanzienlijke variaties in de intensiteit van de ervaring veroorzaken.

De Juiste Omgeving

Naast de dosering is de omgeving waarin je magic truffels consumeert van groot belang. Creëer een comfortabele ruimte waar je je veilig en ontspannen voelt. Minimaliseer externe prikkels en richt de omgeving in met elementen die positieve gevoelens bevorderen en vermijd openbare ruimtes of onbekende omgevingen. Een relaxte setting draagt bij aan een fijnere en gecontroleerde ervaring.

Verder kan de juiste muziek belangrijk zijn voor een truffeltrip omdat het de sfeer kan beïnvloeden en de psychedelische ervaring verdiepen. Het fungeert als een emotionele gids, waardoor de tripper zich gemakkelijker kan overgeven aan de reis en beter door moeilijkere momenten heen kan navigeren. Muziek creëert een ondersteunende omgeving, waardoor de truffelgebruiker zich dieper kan verbinden met zijn innerlijke zelf en de transcendentie van bewustzijn kan verkennen. Het is een krachtig hulpmiddel om de reis te sturen en te verrijken met betekenisvolle gevoelens.

Tripsitter

Overweeg het hebben van een nuchtere tripsitter, vooral als je nieuw bent in het gebruik van psychedelica. Een tripsitter kan ondersteuning bieden en helpen om de ervaring positief te begeleiden. Kies iemand die je vertrouwt en die ervaring heeft met psychedelische reizen. Een betrouwbare tripsitter kan geruststellend werken en eventuele angsten helpen verminderen.

Positieve Mindset

En het laatste belangrijke punt:, ga de ervaring in met een positieve mindset. Truffels reageren sterk met je gemoedstoestand, dus probeer ontspannen en positief te zijn. Creëer een mentale ruimte voor introspectie en accepteer de mogelijkheid van diverse emoties. Positieve gedachten kunnen de reis verrijken en de kans vergroten op een waardevolle, fijne ervaring.

Wil je nog meer informatie over het gebruik van Magic Truffels, lees onze uitgebreide Magic Truffel gids!

Volledig legaal magic truffels kopen

Het fijne aan online magic truffels kopen, is dat je ze in een discrete, neutrale verpakking krijgt thuisbezorgd. Op die manier komen nieuwsgierige pakketbezorgers en buren dus niet te weten dat je binnenkort de psychedelische trip van je leven gaat maken. Volgens de Nederlandse wet zijn magische truffels legaal om te verkopen. We bieden allerlei opties voor het bestellen van kant-en-klare Magic Truffels.

Twijfel niet om hier je magic truffels te bestellen

In onze webshop kun je verschillende soorten magic truffels kopen en andere kwaliteitsproducten, zoals rauwe cacao, paddo-growkits, kratom, kanna en vele soorten psychedelica. Lees voordat je je magische truffels bestelt de productbeschrijving aandachtig door, want elk type truffel heeft zijn eigen effecten en intensiteit. Ben je na het lezen van deze info nog steeds niet helemaal zeker van je zaak? Geen probleem: je kunt altijd een beroep doen op de experts van Next Level om je te helpen een goede keuze te maken. Je bereikt ons via 038 20 01 004, WhatsApp of vul ons contactformulier in.

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo