Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Specials

bottom

Specials Categorie: Buitengewoon Goede Wiet

Als je bijzondere wietsoorten wilt kweken, is de Specials-categorie van Inner Earth Seeds wat je zoekt. Hier vind je gewilde soorten die gewaardeerd worden om hun unieke genetica, uitzonderlijke harsproductie en onvergetelijke highs. Van de geliefde Cinderella 99 tot de legendarische Jack Herer, deze variëteiten vertegenwoordigen het hoogtepunt van cannabisveredeling. Grijp de kans om iets echt speciaals te kweken en ervaar de kracht van deze buitengewone soorten.

bottom
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

KillingFields Feminized

Prijs € 18,18

Als je op zoek bent naar iets speciaals dan is Killingfields de juiste soort voor jou. Complexe, ontzettend zoete smaken en aroma's. Een gemakkelijke groeier en een stevige sativa high, wat wil je nog meer? Killingfields Feminized zal je positief verrassen! Bestel nu deze kwaliteitszaden van Inner Earth Seeds.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

THC
18-20%
CBD
0%
CBG
1%

Jack Herer Feminized

Prijs € 18,18

Jack Herer, de soort die iedere kweker een keer moet proberen! Door jarenlange selecties naar de perfecte moeder, hebben we deze verse nieuwe zadenbatch beschikbaar kunnen maken voor iedereen. De uitkomst is een grote oogst die je zal verbazen wat betreft budopbouw & groeipotentie. Dit gecombineerd met haar heerlijke citrus-skunky smaken en sterke sativa high zal er voor zorgen dat je deze soort telkens opnieuw wilt kweken.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

THC
18-20%
CBD
0%
CBG
1%

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo

Laatste berichten