Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Medical

bottom

Medical Soorten: Therapeutisch Potentieel voor Jouw Welzijn

Ontdek het therapeutisch potentieel van cannabis met de medical soorten van Inner Earth Seeds. Onze collectie bevat een reeks CBD-rijke variëteiten die een evenwichtige en holistische benadering van welzijn bieden. Met een hoog CBD-gehalte en lage THC-niveaus bieden deze soorten zachte verlichting zonder de uitgesproken psychoactieve effecten. Voor degenen die krachtigere medicinale eigenschappen zoeken, bieden onze soorten met een hoog THC-gehalte natuurlijke verlichting bij een scala aan problemen. Ervaar de natuurlijke geneeskracht van cannabis met onze zorgvuldig gekweekte medische soorten.

bottom
Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters

Charlotte's Dream Auto Feminized (Medical CBD...

Prijs € 18,18

Uit een combinatie van de 2 meest succesvolle CBD-soorten is deze prachtige kruising ontstaan. Ontzettend smaakvol, makkelijk om te groeien en via Inner Earth Seeds nu verkrijgbaar als autoflower. Een krachtige medicinale strain met hoge CBD-gehaltes. Charlotte's Dream Auto gaat je niet teleurstellen!

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

THC
0.3-0.6%
CBD
18-22%
CBG
1%

Charlotte's Dream Feminized (Medical CBD Strain)

Prijs € 18,18

Uit een combinatie van de 2 meest succesvolle CBD-soorten is deze prachtige kruising ontstaan. Ontzettend smaakvol, makkelijk om te groeien en via Inner Earth Seeds nu verkrijgbaar als feminized zaden. Een krachtige medicinale strain met hoge CBD-gehaltes. Charlotte's Dream gaat je niet teleurstellen!

Om ervoor te zorgen dat we iedereen de kans geven om onze zaden te kopen, is het maximum aantal zaden dat je per bestelling kunt kopen 25.

THC
0.3-0.6%
CBD
18-22%
CBG
1%

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo