Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Tibetaanse wierook Padmasambhava - Wensvervullend - Tibetaanse Wierook - Next Level
Tibetaanse wierook Padmasambhava - Wensvervullend

Tibetaanse wierook Padmasambhava - Wensvervullend

Maak kennis met de Padmasambhava Wierook, een bijzondere combinatie van spiritualiteit en vakmanschap, ontworpen om uw gebedservaring te verheffen. Met uiterste precisie handgemaakt, combineert deze wierook het rustgevende aroma van sandelhout, de helende eigenschappen van geneeskrachtige kruiden en de positieve energieën van edelstenen zoals turquoise, koraal en goud.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 3,10 Tot € 0,82
10 € 2,94 Tot € 3,26
€ 3,26
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 3,10
10+
- 10%
€ 2,94

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Tibetaanse Wierook Padmasambhava - Wensvervullend

Maak kennis met onze voortreffelijke Padmasambhava Wierook, een goddelijke combinatie van spiritualiteit en vakmanschap, ontworpen om uw gebedservaring te verheffen. Met uiterste precisie handgemaakt, combineert deze wierook het rustgevende aroma van sandelhout, de helende eigenschappen van geneeskrachtige kruiden en de positieve energieën van edelstenen zoals turquoise, koraal en goud.

Padmasambhava

Perfect om Guru Padmasambhava te eren tijdens uw dagelijkse gebeden, helpt deze wierook bij het verwezenlijken van uw verlangens en biedt het bescherming tegen negatieve energieën. Verrijk uw spirituele reis met de betoverende geur en krachtige essentie van onze Padmasambhava Wierook - een ware schat voor de zintuigen en ziel.