Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Shungiet Hanger Drop - Real Shungiet - Next Level
Shungiet Hanger Drop

Shungiet Hanger Drop

Shungiet staat bekend om haar beschermende werking tegen schadelijke stralingen. Iedereen krijgt binnen onze samenleving te maken met deze schadelijke stralingen uit o.a. telefoons, magnetrons en computers. Deze elegante hanger is dus niet alleen één prachtig sieraad, maar heeft tevens vele andere voordelen.

€ 9,50

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Shungiet Hanger Drop

Shungiet biedt een reinigende en ontgiftende werking op het lichaam en de ruimte waar het zich in bevindt. Zó kan deze prachtige ketting gedragen worden ter ondersteuning van de weerstand en ter verlichting van hoofdpijn, buikpijn en koorts. Ook wordt de Shungiet vaak op het lichaam gedragen na traumatische gebeurtenissen, omdat het rust en troost zou bieden.

 

Onze Shungiet, de allerhoogste kwaliteit vindbaar, wordt gewonnen uit de Zazhoginsky-mijn in de republiek Karelië, Rusland. Deze enorm krachtige Shungiet bevat meer dan 30% koolstof, veel mineralen en een hoog energiepotentieel.

 

Deze elegante ketting is dus niet enkel een mooi sieraad om te dragen. De Shungiet is een onmisbaar item volgens ‘dé edelsteenkenners’. Zij staat bekend om haar geneeskunst: draagt bij aan innerlijk evenwicht, verlichting van chronische en acute problemen, corrigeert energieprocessen en beïnvloedt het sensorische systeem dat de productie van neuro-chemicaliën stimuleert.