Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Palo Santo met Rozen - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Palo Santo met Rozen

Palo Santo met Rozen

Onthul de diepgaande eenheid van liefde en compassie door de fusie van Palo Santo, het zuiverende heilige hout, en het tijdloze symbool van liefde: rozen. In deze opmerkelijke blend omhult de delicate geur van gedroogde rozenblaadjes de zintuigen, waardoor de lucht wordt doordrenkt met een betoverende aura van romantiek en poëzie. Deze wierookstokjes van Sagrada Madre, gemaakt van niets anders dan pure ingrediënten en natuurlijke bindmiddelen, laten je genieten van de authentieke en pure geur.

€ 4,55

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Palo Santo en Roos Wierookstokjes

Deze heilige combinatie fungeert als een katalysator, ontsteekt de goddelijke essentie van liefde en nodigt de universele kracht van liefde die in elk wezen schuilt uit om te bloeien en te stralen. De roos, vereerd als een tijdloos en mooi embleem dat ons verbindt in het weefsel van het leven, dient als een herinnering aan de onderlinge verbondenheid en diepgaande banden die we delen. De Palo Santo wierookstokjes van Sagrada Madre worden vervaardigd en met de hand gerold in Argentinië volgens oude ambachtelijke tradities. De recepten zijn volledig veganistisch en gebruiken uitsluitend natuurlijke, ethisch geoogste Palo Santo.

Geurige Noten

  • Bloemig
  • Zacht
  • Houtachtig
  • Zoet

Inhoud

In de prachtige doos van Sagrada Madre vind je acht stevige wierookstokjes gemaakt van Palo Santo en rozenbloemen. Elk stokje brandt ongeveer 50 minuten, waardoor je ruim de tijd hebt om te genieten van de pure geur en de rustgevende sfeer die deze wierook met zich meebrengt.

Over Palo Santo

Een palo santo (heilig hout) wierookstokje aansteken is een heilig en zuiverend ritueel. Al eeuwenlang wordt Palo Santo door verschillende oude culturen gebruikt om een gevoel van vrede en welzijn te bevorderen, terwijl het positieve, helende en harmonieuze energieën aantrekt voor zowel ruimtes als individuen die het aroma ervaren.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland

Gerelateerde blogs:

Wat je er geweldig aan gaat vinden:

Geproduceerd in Argentinië
Handgerolde, hoogwaardige wierook
Brandt 50 minuten lang