Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Tibetan Incense Tara - Healthy Living - Tibetaanse Wierook - Next Level
Tibetan Incense Tara - Healthy Living

Tibetan Incense Tara - Healthy Living

Tara Wierook, een unieke samensmelting van oude wijsheid en vakkundig vakmanschap, ontworpen om je spirituele beoefening te verheffen. Met uiterste precisie handgemaakt, combineert deze wierook het zuiverende aroma van heilige medicinale planten en kruiden samen met de positieve energieën van verlichte activiteit en actieve compassie.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 3,10 Tot € 0,82
10 € 2,94 Tot € 3,26
€ 3,26
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 3,10
10+
- 10%
€ 2,94

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Tibetaanse Wierook Tara - Verlichting

Maak kennis met Tara Wierook, een sublieme mix van oude wijsheid en vakkundig vakmanschap, ontworpen om je spirituele beoefening te verheffen. Deze wierook wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd, geïnspireerd door de diepgaande leringen van de Tantrische Boeddhistische Karavira tekst, een gerespecteerde bron van kennis over heilige medicinale planten en kruiden en hun gunstige effecten op de menselijke gezondheid, welzijn en de omgeving.

Tibetaanse Wierook

Onze Himalaya Berg wierook is een premium kwaliteit handgemaakt product, gecreëerd om stressgerelateerde symptomen die je reis naar gezondheid, geluk en gemoedsrust belemmeren, te verlichten. De unieke mix van heilige medicinale planten en kruiden zuivert en ontspant niet alleen, maar verjongt ook, en helpt bij het loslaten van storende energieën.

Tara

Perfect voor het eren van Tara, de godheid van verlichte activiteit en actieve compassie, in je dagelijkse rituelen, helpt deze wierook bij het verwezenlijken van je aspiraties en biedt het bescherming tegen negatieve energieën. Geschikt voor gebruik tijdens yoga, meditatie, ontspanning, en offer- en zuiveringsrituelen, laat deze wierook je leiden naar een staat van rust en verlichting.