Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Shungiet hanger Breeze - Real Shungiet - Next Level
Shungiet hanger Breeze

Shungiet hanger Breeze

Shungiet staat bekend om haar beschermende werking tegen schadelijke stralingen. Iedereen krijgt binnen onze samenleving te maken met deze schadelijke stralingen uit o.a. telefoons, magnetrons en computers. Deze stijlvolle hanger is dus niet alleen een prachtig sieraad, de hanger heeft vele andere positieve eigenschappen.

€ 14,46

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Shungiet Hanger Breeze

Shungiet biedt een reinigende en ontgiftende werking op het lichaam en de ruimte waar het zich in bevindt. Zó kan deze prachtige ketting gedragen worden ter ondersteuning van de weerstand en ter verlichting van hoofdpijn, buikpijn en koorts. Ook wordt de Shungiet vaak op het lichaam gedragen bij traumatische gebeurtenissen, omdat het rust en troost zou bieden.

Onze Shungiet, de allerhoogste kwaliteit vindbaar, wordt gewonnen uit de Zazhoginsky-mijn in de republiek Karelië, Rusland. Deze enorm krachtige Shungiet bevat meer dan 30% koolstof, veel mineralen en een hoog energiepotentieel. 

Deze stijlvolle ketting is dus niet enkel een mooi sieraad om te dragen. De Shungiet is een onmisbaar item volgens ‘dé edelsteenkenners’. Zij staat bekend om haar geneeskunst: draagt bij aan innerlijk evenwicht, verlichting van chronische en acute problemen, corrigeert energieprocessen en beïnvloedt het sensorische systeem dat de productie van neuro-chemicaliën stimuleert.