Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierook Parels - Coco - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierook Parels - Coco

Wierook Parels - Coco

Ontdek de Hindoe wierookparels, een handgemaakte blend samengesteld uit traditionele Indiase houtsoorten, bloemen en harsen, prachtig gevormd tot kleine parels. Dit spiritueel opbeurende product is ontworpen om je vibratie te verhogen, je omgevingservaring te versterken en je bewustzijn te vergroten, zodat je in staat bent om je universele energie aan te boren.

Wierook kwaliteiten: Balancerend, Harmoniserend, Spiritueel.

€ 5,74

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierookparels - Coco

De kokosnoot, net als de kalebas, heeft gereisd via zeestromingen. Esoterisch gezien symboliseert het de reis door de dood, want drijvend in rivieren en oceanen heeft het talloze uitdagingen doorstaan maar heeft het zich over de hele wereld verspreid.

In veel culturen is de kokosnoot heilig, vooral in India waar de kokosnoot (bekend als kalpa vriksha) staat voor de vrucht die in staat is om in alle levensbehoeften te voorzien. In het noordelijke deel van het land symboliseert deze vrucht de Godin Sri (een andere naam voor Lakshmi), wiens eigenschappen zuiverheid, schoonheid, vrijgevigheid, overvloed, overwinning en succes omvatten. Net zoals we ons lichaam reinigen, is het zuiveren van onze huizen en werkruimtes van essentieel belang. De geur van deze aromatische parels helpt bij het herstellen van harmonie en evenwicht. Dit instrument is oud en behoudt de kracht van intentie en communicatie met kruiden, waardoor een verbinding ontstaat met de aarde, het universum en hun vernieuwingspotentieel, waardoor harmonie wordt hersteld in je verblijf, lichaam en ziel.

Het merk Sagrada Madre is toegewijd aan het leveren van authentieke producten van pure natuur, met gebruik van hoogwaardige grondstoffen en toegewijd aan natuur, ecologie en duurzaamheid.

Deze wierook bestaat uit liturgische houtskool, zout, kokosnoot en een kruidenbinder.

Toepassing van de Aromatische Parels

Start het proces door de parels in een olieverbrander te plaatsen, met of zonder water. Definieer je intentie (genezing, energetische zuivering, bescherming of afstemming op gidsen, enz.). Steek ze niet alleen aan om je omgeving te parfumeren. Er ligt een diepgaand spiritueel proces ten grondslag aan elk ritueel, dat respect verdient. Elke energie die je activeert met deze wierookparels is beschikbaar voor je verzoek. Ook de elementen van de natuur staan tot je dienst voor verbranding. Het is onze plicht om dit proces te eren.

- Gebruik in een goed geventileerde ruimte.

- Verwijder de resten in de natuur.

100% handgemaakt, natuurlijk, therapeutisch en origineel.

Deze aromatische kokosparels worden zorgvuldig met de hand vervaardigd in Argentinië met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, resulterend in een heerlijke, verfijnde geur. Omdat het volledig natuurlijk is, kan zelfs de as worden gebruikt in massages, oliën, om planten te versterken en zelfs om zeep te maken. Het kan worden opgenomen in devotionele rituelen of om helderziendheid te beschermen.