Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Zuiverende houtskoolschijven - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Zuiverende houtskoolschijven

Zuiverende houtskoolschijven

Ontdek de veelzijdigheid van onze Zuiverende Houtskool Schijven. Een set van 24 stuks biedt eindeloze mogelijkheden in combinatie met Sagrada Madre producten. Experimenteer met de verschillende Sagrada Madre wierookpoeders, geurparels, kruiden, bloemen en harsen.

€ 3,97

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Zuiverende Houtskoolschijven

Gebruik ze in combinatie met ons wierookpoeder, geurparels of de overgebleven kruiden, bloemen en harsen uit andere productdozen. De schijven absorberen de geur en verspreiden deze subtiel door de ruimte. Hierdoor kun je genieten van een heerlijk aromatisch effect dat je zintuigen zal prikkelen.

Je hebt ook de vrijheid om je eigen persoonlijke touch toe te voegen. Voeg naar eigen inzicht kruiden zoals Rozemarijn, Lavendel of Witte Salie toe aan de schijven en creëer zo je eigen geurcombinaties die perfect passen bij jouw voorkeuren en stemming.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk te zien aan het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, grof en handgemaakt is. Maar het is vooral de geur die opvalt: vol, authentiek en vergezeld van een prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met: Sagrada Madre Nederland