Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Blog navigation

Laatste berichten

 
Sorteer op:
 • Etherische Oliën en Aromatherapie: De Essentie van de Natuur voor Jouw Gezondheid
  Etherische Oliën en Aromatherapie: De Essentie van de Natuur voor Jouw Gezondheid
  236 Weergaven Leuk gevonden

  Etherische oliën, hoewel soms gezien als een trend in de wellness- en gezondheidsindustrie, worden al eeuwenlang gebruikt om hun positieve effecten op onze fysieke en mentale gezondheid. Van de oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen tot aan de moderne wereld: essentiële oliën en aromatherapie hebben altijd een rol gespeeld in allerlei culturen. Deze blog duikt in de wereld van etherische oliën, legt uit hoe ze werken, en vertelt hoe je ze kunt gebruiken voor jouw welzijn.

  Inhoudsopgave
 • Magic Mushroom Grow Kit FAQ: Alle Vragen & Oplossingen
  Magic Mushroom Grow Kit FAQ: Alle Vragen & Oplossingen
  504 Weergaven Leuk gevonden

  Deze uitgebreide FAQ beantwoordt al je vragen over het kweken van magic mushrooms met een growkit, van het oplossen van veelvoorkomende problemen tot het creëren van de perfecte omstandigheden voor een optimale oogst.

  Inhoudsopgave
 • De Kracht van Dennenpollen Ontsluiten: Voordelen, Veiligheid en Effecten
  De Kracht van Dennenpollen Ontsluiten: Voordelen, Veiligheid en Effecten
  484 Weergaven Leuk gevonden

  Dennenpollen, een goudkleurig poeder geoogst uit de mannelijke kegels van dennenbomen, wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele geneeskunde, vooral in Azië. Het staat bekend om zijn talrijke gezondheidsvoordelen, variërend van het versterken van de vitaliteit tot het verbeteren van het algehele welzijn. In deze blogpost gaan we dieper in op de effecten en voordelen van dennenpollen, onderzoeken we de veiligheid ervan, en beantwoorden we belangrijke vragen zoals "Verhoogt dennenpollen...

  Inhoudsopgave
 • HHC vs THC: Alles over HexaHydroCannabinol
  HHC vs THC: Alles over HexaHydroCannabinol
  537 Weergaven Leuk gevonden

  Wat is HHC? Lees alles over de effecten van HHC, hoe HHC wordt gemaakt, HHC vs THC en nog veel meer in deze blog.

  Inhoudsopgave
 • Kun je een overdosis paddo's nemen? Wij zochten het uit
  Kun je een overdosis paddo's nemen? Wij zochten het uit
  720 Weergaven Leuk gevonden

  Magic mushrooms, ook wel paddo's genoemd, worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun psychoactieve effecten. Paddo's staan bekend om het opwekken van levendige hallucinaties en een gevoel van spirituele verlichting. Zoals bij elke stof die je perceptie verandert, zijn er echter ook risico's aan verbonden. Een veelgestelde vraag onder nieuwkomers in de wereld van psilocybine-paddenstoelen is: "Kun je een overdosis krijgen van magic mushrooms?" Deze blog heeft als doel die vraag te beantwoorden...

  Inhoudsopgave
 • De beste rapé voor focus en mentale helderheid
  De beste rapé voor focus en mentale helderheid
  594 Weergaven Leuk gevonden

  Rapé's zijn er in vele soorten en maten, elk met een eigen effect, intentie en doel. De meeste soorten rapé hebben een positief effect op je focus en mentale helderheid. Maar welke rapé is nu echt het beste voor dit doel? In deze blog gaan we in op de 5 beste rapé's voor het verbeteren van focus, concentratie en helderheid.

  Inhoudsopgave
 • Wat is rapé? Álles en meer over deze heilige snuff
  Wat is rapé? Álles en meer over deze heilige snuff
  625 Weergaven Leuk gevonden

  Rapé, uitgesproken als 'ha-peh' of 'rapay', is een fijngemalen sjamanistische snuff afkomstig uit de diepe oerwouden van het Amazonegebied. Het wordt al duizenden jaren gebruikt door inheemse stammen zoals de Kaxinawá, Nukini en Yawanawá voor rituele, medicinale en spirituele doeleinden. Rapé wordt beschouwd als een heilig medicijn dat zowel fysieke, psychologische als emotionele blokkades kan helpen overwinnen en inzicht kan geven in parallelle werelden. Lees alles over rapé in onze...

  Inhoudsopgave
 • De Kracht van Dagelijkse Rituelen: Hoe je je Spirituele Praktijk kunt Verdiepen
  De Kracht van Dagelijkse Rituelen: Hoe je je Spirituele Praktijk kunt Verdiepen
  427 Weergaven Leuk gevonden

  In onze drukke, moderne wereld is het makkelijk om de verbinding met onze spiritualiteit te verliezen. Dagelijkse rituelen kunnen echter een krachtig hulpmiddel zijn om onze spirituele praktijk te verdiepen en ons te helpen een gevoel van betekenis en verbinding te behouden.

  Inhoudsopgave
 • De tijdloze wijsheid van de Vedische astrologie: Een pad naar zelfontdekking en kosmische harmonie
  De tijdloze wijsheid van de Vedische astrologie: Een pad naar zelfontdekking en kosmische harmonie
  417 Weergaven Leuk gevonden

  Door de geschiedenis heen hebben talloze culturen naar de sterrenhemel gekeken, op zoek naar antwoorden en betekenis in het astrologische schouwspel. Tussen deze oude tradities springt Vedische astrologie, ook bekend als Jyotish, eruit als een wetenschap van wijsheid en inzicht. Geworteld in de heilige geschriften van India, de Veda's, biedt dit astrologiesysteem een unieke bril waardoor we onze plaats in de kosmos beter kunnen begrijpen en kunnen navigeren door de complexiteit van ons aardse...

  Inhoudsopgave
 • Gratis Geleide Meditaties • Audio
  Gratis Geleide Meditaties • Audio
  724 Weergaven Leuk gevonden

  Ontdek onze gratis geleide meditaties, geïnspireerd door de wijsheid van de Vedische astrologie en de maancycli. Verken thema's als innerlijke healing, zelfontdekking en creativiteit door middel van deze inspirerende audio-meditaties. De meditaties kunnen op elk moment worden beluisterd, ongeacht de huidige maanfase en zijn beschikbaar op verschillende platformen. Duik erin en stem je af op de transformerende energieën van de kosmos.

  Inhoudsopgave
 • Ontdek Mad Honey - De Hallucinogene Honing uit Nepal
  Ontdek Mad Honey - De Hallucinogene Honing uit Nepal
  808 Weergaven Leuk gevonden

  Stap binnen in de betoverende wereld van Mad Honey, een unieke en wilde honingsoort geoogst in de ongerepte hoogtes van de Nepalese Himalaya. Deze bijzondere honing, lokaal bekend als 'Mad Honey', heeft een avontuurlijke twist die gewone honing niet heeft. In deze blog vertellen we je alles over deze hallucinogene honing en zijn effecten.

  Inhoudsopgave
 • Cannabis voor creativiteit: Feit of fictie?
  Cannabis voor creativiteit: Feit of fictie?
  580 Weergaven Leuk gevonden

  De verwevenheid van cannabis en creativiteit is al lang een onderwerp van zowel anekdotes als wetenschappelijk onderzoek. Kunstenaars, muzikanten, schrijvers en creatievelingen uit verschillende disciplines hebben momenten van creatief inzicht en inspiratie toegeschreven aan het gebruik van cannabis. Maar ondersteunen wetenschappelijke bevindingen het idee dat cannabis de creativiteit daadwerkelijk kan verbeteren, of is dit slechts een rookgordijn?

  Inhoudsopgave
 • Buiten Wiet Kweken: Alles Wat Je Moet Weten
  Buiten Wiet Kweken: Alles Wat Je Moet Weten
  766 Weergaven Leuk gevonden

  Zelf wiet kweken buiten? Outdoor wiet kweken is niet moeilijk en wel heel leuk! Als je een paar dingen in de gaten houdt, is een mooie oogst van smakelijke toppen heel goed mogelijk. Van de kiemfase tot aan het oogsten en curen: deze blog neemt je mee door het gehele proces. Veel kweekplezier!

  Inhoudsopgave
 • Alles Wat Je Moet Weten Over Binnen Wiet Kweken
  Alles Wat Je Moet Weten Over Binnen Wiet Kweken
  671 Weergaven Leuk gevonden

  Overweeg je om zelf wiet te kweken binnen? Indoor wiet kweken is niet moeilijk, maar voor een succesvolle oogst is het erg aan te raden om vantevoren een paar belangrijke dingen te weten. Er zijn talloze factoren die bijdragen aan een mooie oogst, van de kiemfase tot aan de juiste kweekomstandigheden. In deze gids nemen we je mee door het gehele proces.

  Inhoudsopgave
 • Ontdek de voordelen van Shilajit voor mannen: Een natuurlijke krachtpatser voor de gezondheid van de man
  Ontdek de voordelen van Shilajit voor mannen: Een natuurlijke krachtpatser voor de gezondheid van de man
  763 Weergaven Leuk gevonden

  In de wereld van natuurlijke supplementen valt Shilajit op vanwege zijn unieke voordelen, vooral voor de gezondheid van mannen. In onze vorige blogpost bespraken we de voordelen van Shilajit voor vrouwen, maar deze blog richt zich op hoe deze krachtige substantie specifiek mannen ten goede kan komen. Van het verbeteren van vitaliteit tot het ondersteunen van algemene welzijn, we bespreken alle manieren waarop Shilajit een game-changer kan zijn voor de gezondheid van mannen.

  Inhoudsopgave
 • Ontdek de voordelen van Shilajit voor vrouwen: Een natuurlijke boost voor welzijn
  Ontdek de voordelen van Shilajit voor vrouwen: Een natuurlijke boost voor welzijn
  790 Weergaven Leuk gevonden

  Shilajit, een natuurlijke substantie gewonnen in de Himalaya, wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele geneeskunde. Bekend om zijn rijke voedingswaarde en potentiële gezondheidsvoordelen, heeft Shilajit recentelijk meer aandacht gekregen vanwege zijn unieke voordelen voor vrouwen. In deze blog duiken we in de wereld van Shilajit, onderzoeken we alle voordelen en hoe deze verschillen voor vrouwen in vergelijking met mannen.

  Inhoudsopgave
 • Waarom stoppen mijn paddo's met groeien? Een gids voor kwekers
  Waarom stoppen mijn paddo's met groeien? Een gids voor kwekers
  2264 Weergaven Leuk gevonden

  Het kweken van paddenstoelen kan een vruchtbare onderneming zijn, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Eén zo'n uitdaging is het voorkomen van mushroom aborts. Dit zijn paddenstoelen die stoppen met groeien voordat ze volledig ontwikkeld zijn. In deze blog duiken we in de oorzaken en geven we praktisch advies over hoe je ze kunt beheersen en voorkomen.

  Inhoudsopgave
 • De Kracht van Plantmuziek: de Wereld van Geluidstherapie op Basis van Planten
  De Kracht van Plantmuziek: de Wereld van Geluidstherapie op Basis van Planten
  975 Weergaven Leuk gevonden

  In een wereld waar de grenzen tussen natuur en technologie steeds meer vervagen, treedt een intrigerend concept steeds meer naar de voorgrond: plantmuziek en geluidstherapie. Deze nieuwe vorm van welzijnstherapie maakt gebruik van de subtiele elektrische signalen die planten uitzenden en vertaalt deze in geluid. Deze synthese van natuur en technologie is niet zomaar een nieuwe trend, maar opent daadwerkelijk nieuwe paden op het gebied van welzijn en therapie. Laten we dieper duiken in het...

  Inhoudsopgave
 • Cacaopoeder vs. Cacaopasta: Verschillen en Voordelen
  Cacaopoeder vs. Cacaopasta: Verschillen en Voordelen
  1762 Weergaven Leuk gevonden

  Heb je je ooit afgevraagd wat de verschillen zijn tussen rauwe cacaopasta en rauw cacaopoeder? Ontdek hoe ze worden geproduceerd, hun mystieke rol in ceremonies en hun effecten in deze blog!

  Inhoudsopgave
 • De Effecten van een Rauwe Cacao Ceremonie - Wat voel Je van Rauwe Cacao?
  De Effecten van een Rauwe Cacao Ceremonie - Wat voel Je van Rauwe Cacao?
  1377 Weergaven Leuk gevonden

  Als je nog nooit de tedere effecten van rauwe cacao hebt ervaren, is dit je uitnodiging voor een wereld van milde en kalmerende sensaties die fluisteren in plaats van schreeuwen. De effecten van rauwe cacao tijdens de ceremonie zijn net zo vriendelijk en zacht als de eerste zonnestraal van de ochtend, en bieden een milde, voedende reis die de geest troost. Neem een moment om de perfecte mix van wetenschap en natuur voor te stellen, een geschenk verpakt in de eenvoud van een cacaoboon, die de...

  Inhoudsopgave
 • Meet Next Level's Employees: Inge
  Meet Next Level's Employees: Inge
  1159 Weergaven Leuk gevonden

  Introducing Inge: a pillar in Next Level’s customer service, both from the lively streets of Zwolle and now, the tranquil scenes of Portugal. Inge's passion extends beyond her two and a half years with Next Level, embracing a profound connection with plant medicine, stemming from her ongoing study in Herbalism. Her narrative isn’t just about excellent service or her favourite products; it's a tapestry of personal transformation. From her days in a physical shop in Zwolle to her newfound...

  Inhoudsopgave
 • Terence McKenna: Mystic, Ethnobotanist, and Intellectual Provocateur
  Terence McKenna: Mystic, Ethnobotanist, and Intellectual Provocateur
  1170 Weergaven Leuk gevonden

  Terence McKenna (1946-2000) was a true Renaissance man of the 20th century. With a foot in both the empirical world of science and the mystical realms of the psyche, McKenna bridged the gap between the rational and the spiritual, presenting a captivating vision of human existence and the cosmos. This article dives into the life, ideas, and lasting impact of this thought-provoking individual.

  Inhoudsopgave
 • PSYCHEDELISCHE INTEGRATIE: ZORGEN VOOR POSITIEVE GROEI NA EEN TRIP
  PSYCHEDELISCHE INTEGRATIE: ZORGEN VOOR POSITIEVE GROEI NA EEN TRIP
  1051 Weergaven Leuk gevonden

  Psychedelische ervaringen kunnen transformerend zijn op een diepgaand niveau. Ze kunnen diepe inzichten bieden, sterke emoties oproepen en zelfs levensveranderende openbaringen teweegbrengen. Zodra de trip eindigt en de effecten afnemen, begint eigenlijk de echte uitdaging: de psychedelische ervaring integreren. Het begrijpen van je reis en het in je leven toepassen van de opgedane inzichten kan een mooi en belangrijk proces zijn voor positieve groei.

  Inhoudsopgave
 • De Mensen achter Next Level: Ontmoet Glenn
  De Mensen achter Next Level: Ontmoet Glenn
  1229 Weergaven Leuk gevonden

  Ontmoet Glenn: de diepe ademhaling achter de uitzonderlijke klantenservice van Next Level. Glenn heeft niet alleen drie jaar waardevolle ervaring bij Next Level, maar ook een leven vol spirituele en persoonlijke groei. Zijn reis van het zich verdiepen in de inheemse wijsheid van Rapé tot het worden van een ademhalingsfacilitator is zowel boeiend als inspirerend. In dit exclusieve interview deelt Glenn een stukje van zijn leven en geeft hij inzicht in zijn favoriete productkeuzes en de...

  Inhoudsopgave
 • LSA-zaden: Een alternatief voor LSD?
  LSA-zaden: Een alternatief voor LSD?
  924 Weergaven Leuk gevonden

  LSA-zaden zoals Baby Hawaiian Woodrose staan bekend om hun hallucinogene eigenschappen. Sommige gebruikers zeggen dat de effecten dicht in de buurt komen van de kwaliteiten van LSD. Ontdek alles wat je wilt weten over LSA-zaden in deze blog!

  Inhoudsopgave
 • Heilige Harmonie: De ethisch verantwoorde Kambo van de Matsés-stam
  Heilige Harmonie: De ethisch verantwoorde Kambo van de Matsés-stam
  990 Weergaven Leuk gevonden

  Lees hier alles over de herkomst van Kambo, een krachtig en heilig middel dat gebruikt en gemaakt wordt door de Matsés in de Amazone.

  Inhoudsopgave
 • De magie van Lemon Tek: Je psychedelische ervaring versterken
  De magie van Lemon Tek: Je psychedelische ervaring versterken
  1630 Weergaven Leuk gevonden

  De wetenschap en magie achter Lemon Tek - en hoe het je paddo-trip naar een hoger niveau kan tillen!

  Inhoudsopgave
 • Paddo's: Gedroogd vs. Vers - Wat is nou het beste?
  Paddo's: Gedroogd vs. Vers - Wat is nou het beste?
  3192 Weergaven Leuk gevonden

  Leer hier alles over Gedroogde vs. Verse Paddo's voor de beste trip!

  Inhoudsopgave
 • Magische Paddenstoelen & Truffels door de eeuwen heen
  Magische Paddenstoelen & Truffels door de eeuwen heen
  1503 Weergaven Leuk gevonden

  Deze fascinerende paddenstoelen, ook bekend als "Philosopher's Stones", kennen een magische geschiedenis geworteld in verschillende oude beschavingen. In deze blogpost duiken we in de boeiende reis van magische truffels door de tijd heen, onderzoeken we hun culturele betekenis en hoe ze worden gevierd om hun mystieke eigenschappen.

  Inhoudsopgave
 • The Mysterious Cordyceps: Captivating the Minds of Writers and Filmmakers
  The Mysterious Cordyceps: Captivating the Minds of Writers and Filmmakers
  1440 Weergaven Leuk gevonden

  In the expansive kingdom of fungi, Cordyceps is one unique species that continues to capture imaginations worldwide. Its unusual life cycle, fascinating characteristics, and ecological role have proved to be a rich source of inspiration for creatives across various mediums. In this blog post, we will explore some of these ideas as well as the likelihood of any of them happening in real life.

  Inhoudsopgave
 • Happy Caps: Waarom zijn ze populair - en werken ze echt?
  Happy Caps: Waarom zijn ze populair - en werken ze echt?
  4668 Weergaven Leuk gevonden

  Veel mensen zijn op zoek naar natuurlijke alternatieven voor populaire drugs of simpelweg naar veilige, natuurlijke manieren om hun stemming te verbeteren, energieniveaus te verhogen of ontspanning te bevorderen, zonder de schadelijke bijwerkingen die vaak gepaard gaan met synthetische drugs. Happy Caps bieden een unieke oplossing met hun zorgvuldig samengestelde natuurlijke formules met uitgebalanceerde effecten. In deze blogpost duiken we in de wereld van Happy Caps en leren we over hun...

  Inhoudsopgave
 • De meest gemaakte growkit-fouten
  De meest gemaakte growkit-fouten
  4795 Weergaven Leuk gevonden

  Je eigen paddo’s groeien is niet moeilijk of ingewikkeld en zelfs heel leuk. Als je begint met een van onze growkits is een goede start gegarandeerd, omdat je begint met een professioneel geprepareerd, steriel medium compleet met sporen, waardoor je al een paar stappen verder bent in het proces dan wanneer je met losse sporen begint. Zo kan er al veel minder mis gaan, maar toch zijn er een aantal veel gemaakte fouten die we hier bespreken zodat ook jij verzekerd kunt zijn van je eigen oogst...

  Inhoudsopgave
 • Elevating Consciousness: A Comprehensive Guide to the 9 Most Known Psychedelics
  Elevating Consciousness: A Comprehensive Guide to the 9 Most Known Psychedelics
  1908 Weergaven Leuk gevonden

  Many people seek for ways to expand their awareness as part of their journey toward self-realization and spiritual development. Psychedelics have been used by many different societies throughout time to achieve heightened levels of awareness and gain new spiritual perspective. In recent years, there has been an upsurge in the use of various psychedelics for therapeutic and exploratory purposes, and to many people’s surprise, there are way more psychedelic substances available to humanity than...

  Inhoudsopgave
 • De 5 beste medicinale paddenstoelen voor je immuunsysteem & tegen ziekte
  De 5 beste medicinale paddenstoelen voor je immuunsysteem & tegen ziekte
  1407 Weergaven Leuk gevonden

  Hoewel medicinale paddenstoelen de laatste jaren steeds populairder zijn geworden, worden ze al eeuwenlang gebruikt in traditionele geneeswijzen ter ondersteuning van het immuunsysteem en het bestrijden van ziekten. In deze blogpost onderzoeken we hoe de 5 krachtigste medicinale paddenstoelen precies werken en wat ze voor jou kunnen doen!

  Inhoudsopgave
 • Welkom, lente! 4 originele manieren om de Lente-Equinox te vieren
  Welkom, lente! 4 originele manieren om de Lente-Equinox te vieren
  2162 Weergaven Leuk gevonden

  Nu de dagen langzaamaan langer worden en het weer wat warmer, verheugen we ons op het begin van de lente, oftewel de Lente-Equinox: een tijd van nieuw leven. De lente-equinox wordt al duizenden jaren gevierd in vele culturen. In 2023 valt op het noordelijk halfrond het begin van de lente op 20 maart. In deze blogpost kijken we naar de geschiedenis van de Lente-Equinox en de verschillende manieren om het te vieren.

  Inhoudsopgave
 • Op natuurlijke wijze je libido verhogen | Valentijnsdag Special
  Op natuurlijke wijze je libido verhogen | Valentijnsdag Special
  2351 Weergaven Leuk gevonden

  Valentijnsdag is dé dag om liefde en intimiteit met je partner te vieren. Voor sommigen kunnen dingen als dagelijkse stress en verantwoordelijkheden helaas leiden tot een verminderd libido. Maar met een beetje extra hulp kun je hier gelukkig iets aan doen! Er zijn natuurlijke oplossingen die jou of je partner kunnen helpen om in de stemming te komen. In deze blogpost delen we onze top 3 natuurlijke libidoversterkers en verschillende voedingsmiddelen om je te helpen je liefdesleven een boost...

  Inhoudsopgave
 • 6 mythes over psychedelische drugs ontkracht
  6 mythes over psychedelische drugs ontkracht
  2931 Weergaven Leuk gevonden

  De laatste jaren is er steeds meer interesse in de mogelijke therapeutische voordelen van psychedelische drugs zoals LSD en psilocybine. Ondanks het groeiende aantal wetenschappelijke gegevens dat in hun voordeel spreekt, bestaan er nog vele mythen over psychedelische drugs. In deze blog zullen we de meest voorkomende psychedelische mythen onderzoeken. Dit artikel zal u een helder en nauwkeurig beeld geven van de waarheid over de meest voorkomende psychedelische mythen, of u nu meer wilt...

  Inhoudsopgave
 • Weinig puf? Met deze supplementen begin je je nieuwe jaar vol nieuwe energie!
  Weinig puf? Met deze supplementen begin je je nieuwe jaar vol nieuwe energie!
  2102 Weergaven Leuk gevonden

  Wil je in het nieuwe jaar doelen en dromen bereiken, maar werkt je energie niet mee? Het dagelijks leven kan soms veeleisend en vermoeiend zijn, en we kunnen allemaal weleens wat meer energie gebruiken! In dit artikel laten we de beste manieren zien om je energieniveaus op natuurlijk wijze te verhogen, zodat je geen nee hoeft te zeggen tegen de dingen die je graag wilt doen!

  Inhoudsopgave
 • Top 3 hartverwarmende rauwe cacaoproducten
  Top 3 hartverwarmende rauwe cacaoproducten
  2209 Weergaven Leuk gevonden

  Wat is een betere manier om deze kersttijd warmte en vreugde te verspreiden dan een kop warme cacao te delen met je geliefden? Verras je familie en vrienden met kwalitatieve rauwe cacao die niet alleen heerlijk is, maar ook boordevol voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten zit. Wij hebben onze 3 beste rauwe cacaoproducten op een rijtje gezet!

  Inhoudsopgave
 • Gebruik je de Valeriaanwortel verkeerd?
  Gebruik je de Valeriaanwortel verkeerd?
  1954 Weergaven Leuk gevonden

  Als je op mij lijkt, heb je waarschijnlijk één of twee keer in je leven Valeriaanwortel geprobeerd voor slaap of angst, om er vervolgens achter te komen dat het helemaal geen merkbare verlichting biedt. Dat was tenminste mijn ervaring. Ik wist niet dat Valeriaan een paar weken moet worden ingenomen om veranderingen te merken, en in feite kan het een vrij effectieve kruidenbehandeling zijn voor een aantal aandoeningen. Laten we leren hoe Valeriaan op de juiste manier te gebruiken!

  Inhoudsopgave
 • Hoe vermijd je een slechte paddenstoelentrip?
  Hoe vermijd je een slechte paddenstoelentrip?
  2582 Weergaven Leuk gevonden

  Bijna elke serieuze psychonaut weet dat slechte trips af en toe kunnen voorkomen, of je nu nieuw bent met een psychedelische ervaring of al ontelbare keren getript hebt. Slechte paddo trips kunnen moeilijk te doorstaan zijn en het kan voelen alsof je gek wordt, een gevoel van realiteit verliest, of niet meer kunt functioneren zoals je dat normaal zou kunnen. Als je doel met psychedelica is om je geest en de diepten van het bestaan op een goede en gelukzalige manier te verkennen, kan een bad...

  Inhoudsopgave
 • ONTGRENDEL DE HELENDE KRACHTEN VAN DRAGON’S BLOOD
  ONTGRENDEL DE HELENDE KRACHTEN VAN DRAGON’S BLOOD
  3425 Weergaven Leuk gevonden

  We herinneren ons nog de eerste keer dat we over de intrigerende eigenschappen van Dragon’s blood hoorden. We waren gebiologeerd. Het was zo'n uniek product dat we het zelf moesten proberen. Vrijwel alles trok ons aan, de naam, de donkerrode kleur, de helende eigenschappen en de verschillende toepassingen. Dragon's Blood kan zowel inwendig als uitwendig gebruikt worden, maar ook voor smudging en reiniging. Wat is Dragon's Blood precies en hoe kun je de voordelen ervan benutten? Laten we lezen...

  Inhoudsopgave
 • PROBEER EENS WAT NIEUWS MET HALLOWEEN DOOR EEN MICRODOSIS-PADDENSTOELENWANDELING TE MAKEN
  PROBEER EENS WAT NIEUWS MET HALLOWEEN DOOR EEN MICRODOSIS-PADDENSTOELENWANDELING TE MAKEN
  2023 Weergaven Leuk gevonden

  Er zijn zoveel manieren om Halloween te vieren. Enge kostuums, versieringen, trick or treat of pompoencreaties kunnen daar zeker bij horen! Maar misschien voel je de roep om iets anders te doen, iets dat betekenis, introspectie en een nieuw perspectief in je leven kan brengen... Als dat zo is, hebben wij een originele suggestie!

  Inhoudsopgave
 • Rauwe cacaoproducten die je nooit zult vergeten...
  Rauwe cacaoproducten die je nooit zult vergeten...
  1800 Weergaven Leuk gevonden

  Alles wat je maar kunt wensen van ceremoniële kwaliteit rauwe cacao is eindelijk gearriveerd... Wij zijn verliefd geworden op onze nieuwste producten en we weten dat jij dat ook zult zijn. Rauw, puur, vol met kruiden, ceremoniële kwaliteit en klaar voor gebruik? Ja, graag! Deze rauwe cacaoproducten zullen je versteld doen staan, want ze brengen gemak en eenvoud in je leven. Een kop warme cacao maken of een ceremonie met rauwe cacao is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit is als 'instant...

  Inhoudsopgave
 • DE BESTE 3 MEDICINALE PADDENSTOELEN OM JE IMMUUNSYSTEEM DEZE WINTER EEN TURBO-BOOST TE GEVEN
  DE BESTE 3 MEDICINALE PADDENSTOELEN OM JE IMMUUNSYSTEEM DEZE WINTER EEN TURBO-BOOST TE GEVEN
  2059 Weergaven Leuk gevonden

  De winter staat voor de deur en het is tijd om ons voor te bereiden! We weten allemaal dat ons immuunsysteem in deze periode aan het werk wordt gezet. Gelukkig zijn er dingen die we kunnen doen om ons lichaam flexibeler en sterker te maken, klaar om de kou te omarmen. Denk aan een goede nachtrust, voldoende lichaamsbeweging en gezond eten. Maar er is nog andere fantastische manier om je immuunsysteem in de winter te versterken; het consumeren van medicinale paddenstoelen. Ze geven de ultieme...

  Inhoudsopgave
 • Paddo's vs Magische Truffels | Wat je moet weten
  Paddo's vs Magische Truffels | Wat je moet weten
  4165 Weergaven Leuk gevonden

  Hoewel paddo's en truffels dezelfde psychoactieve ingrediënten bevatten en in veel opzichten op elkaar lijken, zijn er veel belangrijke verschillen die het waard zijn om te leren kennen voordat je ze koopt of consumeert. In dit artikel lees je alles over de legaliteit en herkomst van paddo's en truffels, hun effecten, potentie, veiligheid en dosering. Na het lezen hiervan weet je alles over de verschillen tussen magische paddestoelen en truffels, dus lees gauw verder!

  Inhoudsopgave
 • Hoe je magische truffelthee maakt in 5 eenvoudige stappen
  Hoe je magische truffelthee maakt in 5 eenvoudige stappen
  6755 Weergaven Leuk gevonden

  Als kauwen op magische truffels niet je ding is, is er gelukkig een andere en lekkerdere manier om ze te consumeren, die ook vriendelijker is voor je maag. Maak je smaakpapillen blij en vermijd misselijkheid, met behoud van de potentie van de truffels! Hier leer je de makkelijkste manier om magische truffelthee te maken zonder afbreuk te doen aan je trip. Volg onze tips en haal het meeste uit je reis!

  Inhoudsopgave
 • KRIJG DE SLAAP DIE JE VERDIENT MET MULUNGU-EXTRACT
  KRIJG DE SLAAP DIE JE VERDIENT MET MULUNGU-EXTRACT
  5698 Weergaven Leuk gevonden

  Heb je weleens moeite om 's nachts in slaap te vallen? Of ben je misschien een lichte slaper en word je wakker van elk geluid? Een goede nachtrust is een van de belangrijkste behoeften van de mens - en daar om welke reden dan ook niet aan toekomen kan erg vervelend zijn. Als je lekker in slaap wilt vallen, verlangt naar een goede nachtrust en uitgerust wakker wilt worden, lees dan gauw verder over Erythrina Mulungu. Deze boom, oorspronkelijk uit Brazilië, heeft een sterk ontspannende en licht...

  Inhoudsopgave
 • BESTE MAGISCHE TRUFFELS VOOR EEN PSYCHEDELIC PARTY + TIPS VOOR EEN GESLAAGD FEEST!
  BESTE MAGISCHE TRUFFELS VOOR EEN PSYCHEDELIC PARTY + TIPS VOOR EEN GESLAAGD FEEST!
  3757 Weergaven Leuk gevonden

  Of je nu een psychedelisch feest wilt organiseren (of dat je er heen gaat), een gezellige bijeenkomst wilt organiseren of gewoon een magische trip wilt beleven met een paar van je beste vrienden, wij hebben de beste tips voor je. Het is belangrijk om de juiste magische truffels te kiezen om het feestje fijn en easy-going te houden! We beschrijven hier alles over de beste manieren om fijn te trippen met vrienden. Of je nu een ervaren psychonaut bent of een nieuweling op het gebied van...

  Inhoudsopgave
 • Ashwagandha: unieke adaptogeen tegen stress
  Ashwagandha: unieke adaptogeen tegen stress
  4248 Weergaven Leuk gevonden

  Je hebt vast weleens gehoord van ashwagandha, een groenblijvende struik waarvan de wortels en bessen in de eeuwenoude Ayurvedische geneeskunde worden gebruikt vanwege hun geneeskrachtige eigenschappen. Dit krachtige Indiase kruid helpt het lichaam stress te bestrijden, maar het doet nog veel meer. In deze blog zetten we alles voor je uiteen: hoe je ashwagandha gebruikt en alle voordelen die het kan hebben! Ashwagandha is een veelzijdige adaptogeen en kan fungeren als een beschermend schild...

  Inhoudsopgave
 • De 3 belangrijkste gezondheidsvoordelen van de lion's mane-paddenstoel
  De 3 belangrijkste gezondheidsvoordelen van de lion's mane-paddenstoel
  2903 Weergaven Leuk gevonden

  De natuur geeft ons vele krachtige plantaardige middelen die ons kunnen helpen, en Lion’s Mane is daar zeker één van. Hoewel paddenstoelen zoals Lion’s Mane geen planten of dieren zijn - ze maken geen bladgroen aan zoals planten en ze nemen hun voedsel niet op zoals dieren, zijn ze hun eigen unieke levensvorm, die al honderden jaren gebruikt en gewaardeerd wordt door de mens. Lion’s Mane is een fascinerende paddenstoel en kan helpen op momenten dat we moeten studeren, ons moeten concentreren,...

  Inhoudsopgave
 • De lekkerste smoothie-recepten met geneeskracht – met ashwagandha, rauwe cacao, reishi en meer!
  De lekkerste smoothie-recepten met geneeskracht – met ashwagandha, rauwe cacao, reishi en meer!
  3047 Weergaven Leuk gevonden

  Je kent vast de uitspraak: “laat voedsel je medicijn zijn”. Hoe mooi is het dan als we verrukkelijke recepten kunnen combineren met medicinale planten en extracten? Of het nu zomer of winter is, het is altijd een goed idee om essentiële vitamines, mineralen, antioxidanten en al het goede dat de natuur ons kan bieden te gebruiken om onze energie, ons immuunsysteem en onze gemoedstoestand op een goed peil te houden. In deze blog laten we je nieuwe, verfrissende smoothie-recepten zien met...

  Inhoudsopgave
 • Vijf verrassende gezondheidsvoordelen van rauwe cacaopoeder
  Vijf verrassende gezondheidsvoordelen van rauwe cacaopoeder
  3679 Weergaven Leuk gevonden

  In tegenstelling tot een populair geloof dat elke soort chocolade ongezond is voor consumptie en alleen onregelmatig moet worden genuttigd, zijn er bepaalde vormen van chocolade die je niet alleen veilig dagelijks kunt consumeren, maar die je ook bepaalde gezondheidsvoordelen kunnen opleveren. Klinkt dat ongelooflijk? Nou, dat hoeft het niet te zijn! Laten we op deze dag van Wereld Chocolade Dag 5 wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen van rauw cacaopoeder delen!

  Inhoudsopgave
 • WERKEN REISHI PADDENSTOELEN ECHT TEGEN ALLERGIEËN? LEES HET HIER
  WERKEN REISHI PADDENSTOELEN ECHT TEGEN ALLERGIEËN? LEES HET HIER
  2490 Weergaven Leuk gevonden

  Velen weten hoe vervelend allergieën kunnen zijn - geïrriteerde en waterige ogen, een jeukende huid, een loopneus of voortdurend niezen. Het is al vervelend om dit af en toe te hebben, maar wat als je allergieën een constante last in je leven zijn? Hoewel antihistaminica enige verlichting kunnen bieden, hebben ze vaak ongewenste bijwerkingen of werken ze uiteindelijk niet meer... Maar wat als er een natuurlijk alternatief was voor antihistaminica? Wat als er een manier was om je immuunsysteem...

  Inhoudsopgave
 • EEN VEILIGE PADDENSTOELENTRIP IN 6 STAPPEN
  EEN VEILIGE PADDENSTOELENTRIP IN 6 STAPPEN
  3325 Weergaven Leuk gevonden

  Een eerste paddotrip kan een spannend iets zijn. Zelfs als je eerder psychedelica hebt gebruikt, kan de gedachte om je weer in het grote onbekende te begeven nog steeds spannend zijn. Maar de ervaring leert dat hoe beter je je trip voorbereidt, hoe meer ontspannen, veilig en klaar je je zult voelen. Samen onderzoeken we de beste manieren om je een goede en vruchtbare paddo-ervaring te bezorgen!

  Inhoudsopgave
 • HOE WORDT RAUWE CACAO GEMAAKT?
  HOE WORDT RAUWE CACAO GEMAAKT?
  5654 Weergaven Leuk gevonden

  Als chocolade je ding is, zul je zeker verder willen lezen. We delen het hele proces van rauwe cacao: van de groei van de cacaoboon tot het bijzonder voedzame en smakelijke eindproduct! Hieronder lees je over de zes stappen die hiervoor nodig zijn.

  Inhoudsopgave
 • DE KRACHT VAN BLAUWE LOTUS
  DE KRACHT VAN BLAUWE LOTUS
  7674 Weergaven Leuk gevonden

  Al sinds mensen bestaan, zijn we verbonden met planten en plantmedicijnen. De natuur voorziet ons al honderdduizenden jaren van plantaardige medicijnen en planten die ons geestelijk, lichamelijk en spiritueel kunnen helpen. Planten zijn door de hele menselijke geschiedenis heen onze beste bondgenoten geweest, en hoewel we in de westerse wereld deze connectie veelal zijn kwijtgeraakt, zijn er steeds meer mensen die deze oude wijsheid nieuw leven inblazen door middel van onderzoek en medicinaal...

  Inhoudsopgave
 • 4/20 – Internationale Cannabis-dag
  4/20 – Internationale Cannabis-dag
  2434 Weergaven Leuk gevonden

  Ben jij bekend met 420? Elk jaar op 20 april wordt wereldwijd het bestaan van cannabis gevierd. Internationaal komen mensen op deze datum samen om hun dankbaarheid voor marijuana te laten zien en te pleiten voor decriminalisering van wiet. Cannabis is een van de bekendste planten op aarde en voor vele mensen heeft wiet / hasj een medicinale en recreatieve waarde. Lees hier meer over deze intrigerende plant en over hoe 420 nou eigenlijk tot stand is gekomen!

  Inhoudsopgave
 • Bicycle Day, vier jij het al?
  Bicycle Day, vier jij het al?
  2941 Weergaven Leuk gevonden

  Ken jij Bicycle Day al? Elk jaar op 19 april wordt deze dag gevierd. Zoals je misschien kunt raden (of al wist), heeft deze dag te maken met zowel fietsen als met psychedelica, maar ook met wetenschap. Nieuwsgierig geworden? Lees gauw verder!

  Inhoudsopgave
 • 3 redenen waarom deze cbd-producten je leven kunnen veranderen
  3 redenen waarom deze cbd-producten je leven kunnen veranderen
  2768 Weergaven Leuk gevonden

  Als je al eerder hebt gehoord over de vele voordelen van CBD, maar het (nog!) niet echt in je leven hebt opgenomen, dan is deze blogpost voor jou! We bespreken hoe CBD je leven ten goede kan veranderen, uit welke CBD-producten je kunt kiezen, en hoe CBD verlichting kan bieden voor specifieke problemen. Het zijn vaak de kleine dingen die tot grote veranderingen kunnen leiden, dus laten we erin duiken!

  Inhoudsopgave
 • De amazonestammen achter onze rapé
  De amazonestammen achter onze rapé
  2298 Weergaven Leuk gevonden

  Heb je je ooit afgevraagd waar je rapé vandaan komt, wie hem maakt, en wat het verhaal erachter is? Elke stam die rapé maakt heeft zijn eigen geschiedenis en verhalen. En hoewel er verschillen zijn, hebben deze stammen veel dingen gemeen, zoals vergelijkbare waarden en manieren om het leven te begrijpen en te leiden. Misschien word je, door iets te leren over de mensen uit het regenwoud, geïnspireerd om een deel van hun kennis en wijsheid in je dagelijks leven toe te passen, en misschien...

  Inhoudsopgave
 • Maak kennis met reishi, de paddenstoel der onsterfelijkheid | Uit onze serie ‘Medicinale Paddenstoelen’
  Maak kennis met reishi, de paddenstoel der onsterfelijkheid | Uit onze serie ‘Medicinale Paddenstoelen’
  3755 Weergaven Leuk gevonden

  De reishi-paddenstoel heeft wereldwijd veel aan populariteit gewonnen en is een veelgebruikt 'superfood' geworden in allerlei vormen - tincturen, thee, capsules, cacaodranken en zelfs schoonheidsproducten en energierepen. Met twee indrukwekkende bijnamen als de 'paddenstoel der onsterfelijkheid' en de 'koning van de paddenstoelen', zal reishi je niet eeuwig doen leven, maar het kan zeker verscheidene gezondheidsvoordelen opleveren die we in dit artikel zullen onderzoeken.

  Inhoudsopgave
 • HOE KIES JE DE BESTE PADDO-GROWKIT
  HOE KIES JE DE BESTE PADDO-GROWKIT
  8006 Weergaven Leuk gevonden

  Overweeg je om een keer je eigen psychedelische paddenstoelen te kweken? Of ben je een ervaren kweker maar wil je eens een andere paddo kweken dan je gewend bent? Deze blog is voor iedereen die meer wil weten over de verschillende soorten growkits en paddo’s en helpt je om een keuze te maken in de juiste growkit en magische paddenstoel voor jou.

  Inhoudsopgave
 • 7 eenvoudige stappen voor het organiseren van een heilige cacaoceremonie + recept voor ceremoniële cacao
  7 eenvoudige stappen voor het organiseren van een heilige cacaoceremonie + recept voor ceremoniële cacao
  6727 Weergaven Leuk gevonden

  Als je thuis je eigen cacaoceremonie wilt houden, maar niet weet hoe, is deze blog voor jou. Je hoeft alleen maar de 7 eenvoudige stappen te volgen (inclusief recept!) die we hieronder delen, en je bent klaar voor een hartverwarmende en magische reis die je zal helpen dieper in je eigen hart en ziel te duiken.

  Inhoudsopgave
 • Kunnen psychedelische paddestoelen depressies behandelen? Onderzoek zegt van wel
  Kunnen psychedelische paddestoelen depressies behandelen? Onderzoek zegt van wel
  4027 Weergaven Leuk gevonden

  Een paar decennia geleden zou het gebruik van psilocybine voor de behandeling van depressies volkomen absurd hebben geleken. Na de jaren ’60 kwam een volledige stop op psychedelisch onderzoek ten goede van de geestelijke gezondheid. Het idee werd impopulair. Gelukkig heeft psychedelisch onderzoek, dankzij de push van bepaalde mensen en organisaties, zijn comeback gemaakt. Dit door baanbrekende resultaten die zelfs de stoutste verwachtingen overtreffen. Laten we in de laatste bevindingen duiken!

  Inhoudsopgave
 • BELOFTEN VAN DE TURKEY TAIL MUSHROOM (HET ELFENBANKJE - PADDENSTOEL) | SERIE MEDICINALE PADDENSTOELEN
  BELOFTEN VAN DE TURKEY TAIL MUSHROOM (HET ELFENBANKJE - PADDENSTOEL) | SERIE MEDICINALE PADDENSTOELEN
  4999 Weergaven Leuk gevonden

  Of je nu hier bent om meer te leren over de wonderen van het elfenbankje na het zien van de film 'Fantastic Fungi', of om meer te ontdekken over medicinale paddenstoelen, hoe dan ook, je bent aan het juiste adres! We behandelen veel vragen die je kan hebben over het fascinerende elfenbankje dat nu over de hele wereld veel aandacht trekt.

  Inhoudsopgave
 • Goede voornemens – hoe zorg je dat ze echt werken?
  Goede voornemens – hoe zorg je dat ze echt werken?
  2292 Weergaven Leuk gevonden

  De jaarwisseling kan een golf van nieuwe motivatie en inspiratie teweegbrengen wat betreft je leven en doelstellingen voor het komende jaar. Maar hoeveel mensen houden zich daadwerkelijk aan hun goede voornemens? Geef niet op! Bij Next Level delen we onze tips en inzichten over hoe je je nieuwjaarsvoornemens voor eens en voor altijd kunt realiseren + we vertellen over een product dat daarbij enorm kan helpen!

  Inhoudsopgave
 • Natuurlijke alternatieven voor party pills - Next Level gids
  Natuurlijke alternatieven voor party pills - Next Level gids
  2808 Weergaven Leuk gevonden

  Niemand vindt het leuk om de dag na een goed feest wakker te worden met spijt dat je teveel hebt genomen, of een verkeerde combinatie... Soms is de kater het gewoon niet waard, vooral als ‘ie lang duurt. Bij Next Level hebben we onze top 7 stimulerende partymiddelen voor je op een rij gezet, zodat je kunt genieten van natuurlijke manieren om high te worden of energie te krijgen zonder een enorme kater.

  Inhoudsopgave
 • Heeft de Kerstman iets te maken met paddo's? Wat de geschiedenis hierover zegt
  Heeft de Kerstman iets te maken met paddo's? Wat de geschiedenis hierover zegt
  2769 Weergaven Leuk gevonden

  Velen westerlingen kennen het verhaal van de Kerstman die eens per jaar van de Noordpool komt om met zijn rendieren over de hele wereld te vliegen en cadeautjes mee te brengen voor de kinderen die zich goed gedragen hebben. Net zoals vele Nederlandse kinderen in Sinterklaas geloven, geloven vele andere westerse kinderen in het verhaal van de Kerstman. Hoe prachtig het ook is, er komt een moment in onze kindertijd dat we ons realiseren dat dit magische verhaal waar we zo intens in geloofden...

  Inhoudsopgave
 • Hoe maak je magische paddenstoelenbonbons? De ultieme gids
  Hoe maak je magische paddenstoelenbonbons? De ultieme gids
  11350 Weergaven Leuk gevonden

  Wie houdt er niet chocolade? Het consumeren van paddo's alleen kan geweldig zijn, maar het combineren van chocolade en magische paddenstoelen je ervaring (en de smaak) naar een heel nieuw niveau brengen. Bovendien kan het ongelooflijk leuk zijn om zelf paddo-chocolade te maken, en het is verrassend eenvoudig!

  Inhoudsopgave
 • De juiste Rapé kiezen
  De juiste Rapé kiezen
  3523 Weergaven Leuk gevonden

  Wat is Rapé? Oude inheemse culturen gebruiken al heel lang heilige planten voor genezing en verbinding. Weten welke kruiden en planten je wanneer moet gebruiken is een kunst op zich. Rapé is een heilig medicijn dat al duizenden jaren door mensen in het Amazonegebied wordt gebruikt om fysieke, psychologische en emotionele blokkades te overwinnen; als middel om in meditatieve staat te komen en om inzichten te verkrijgen in andere, subtielere werelden. Er zijn tientallen, zo niet honderden...

  Inhoudsopgave
 • Onze Kratom Fabriek in Indonesië
  Onze Kratom Fabriek in Indonesië
  4389 Weergaven Leuk gevonden

  We zijn er enorm trots op dat we onze eigen Kratom produceren. Op deze manier kunnen we 100% kwaliteit en zuiverheid van onze producten garanderen en tevens een waardevolle bijdrage leveren aan de lokale boerengemeenschap in Indonesië. Lees hier over onze eigen Kratomplantages en Kratomfabriek!

  Inhoudsopgave
 • CBD & Eten: top 5 tips bij het koken met cbd (+ recepten)
  CBD & Eten: top 5 tips bij het koken met cbd (+ recepten)
  2761 Weergaven Leuk gevonden

  Koken met CBD kan intimiderend lijken, maar dat hoeft het niet te zijn! In dit artikel delen we onze 5 toptips bij het koken met CBD, zodat je de voordelen van deze geweldige cannabinoïde kunt plukken en tegelijkertijd kunt genieten van een verrukkelijke maaltijd (of een drankje!).

  Inhoudsopgave
 • 6 betekenisvolle manieren om Halloween/Samhain te vieren
  6 betekenisvolle manieren om Halloween/Samhain te vieren
  4050 Weergaven Leuk gevonden

  Vraag jij je ook af wat nou eigenlijk de bedoeling en betekenis van Halloween is? Wil je meer leren over de geschiedenis van Samhain en betekenisvolle (maar leuke) manieren leren kennen om Halloween dit jaar te vieren? Dan is deze blogpost echt iets voor jou! Leer hier over de oude tradities en de moderne versie van Halloween/Samhain, en vind het juiste ritueel of de juiste ceremonie voor "All Hallow's Eve".

  Inhoudsopgave
 • 3 KRUIDEN OM JE TE HELPEN ONTSPANNEN – LAAT STRESS EN ANGST VOORGOED LOS
  3 KRUIDEN OM JE TE HELPEN ONTSPANNEN – LAAT STRESS EN ANGST VOORGOED LOS
  3817 Weergaven Leuk gevonden

  Veel mensen worstelen met de hedendaagse uitdaging van het bestrijden van stress en angst. Door onze drukke levensstijl, overprikkeling en vaak gebrek aan ondersteuning, hebben we soms hulpmiddelen nodig om ons te helpen ontstressen en ontspannen. Gelukkig heeft moeder natuur ons voorzien van krachtige kruiden en planten om ons in dit proces te ondersteunen. Ontdek onze top 3: Mulungu, Copaiba en Ashwagandha! Leer hoe deze natuurlijke ontspannende kruiden je kunnen helpen dingen weer in...

  Inhoudsopgave
 • De verbazingwekkende mogelijke voordelen van psilocybine-microdosing
  De verbazingwekkende mogelijke voordelen van psilocybine-microdosing
  3337 Weergaven Leuk gevonden

  Micro-doseren van een psychedelische stof betekent dat je af en toe of regelmatig een zeer lage dosis lyserginezuurdiethylamide (LSD) of psilocybinehoudende paddenstoelen of truffels neemt. Heb je ooit willen microdosen, of ben je gewoon benieuwd wat de mogelijke voordelen van microdosing zijn? Vele ondernemers, creatievelingen, therapeuten en andere mensen zetten microdosing al jaren met succes in. Micro-doseren heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen bij het grote publiek, dus...

  Inhoudsopgave
 • DE ULTIEME MUZIEKGIDS VOOR MAGIC MUSHROOM TRIPS
  DE ULTIEME MUZIEKGIDS VOOR MAGIC MUSHROOM TRIPS
  16554 Weergaven Leuk gevonden

  Als je het over muziek hebt, zijn er zoveel verschillende genres, stijlen en vibes; dit kan het moeilijk maken om te kiezen welke muziek nu het meest geschikt is voor zoiets delicaats als een psychedelische trip op paddo’s of truffels. Moet je een bestaande afspeellijst kiezen voor je trip? Of moet je er zelf een maken, en zo ja, welke liedjes/muziek moet je dan kiezen en in welke volgorde? Geen zorgen, in deze blog staat alles dat je moet weten over de juiste muziek en de fijnste playlists...

  Inhoudsopgave
 • DE STERKSTE PSYCHEDELISCHE PADDENSTOEL - COPELANDIA CYANESCENS
  DE STERKSTE PSYCHEDELISCHE PADDENSTOEL - COPELANDIA CYANESCENS
  9904 Weergaven Leuk gevonden

  Copelandia Cyanescens, ook bekend als Hawaiian Copelandia, staat bekend om zijn potentie, levendige visuals en energieke psychedelische ervaring. Dankzij de andere verhouding tussen psilocybine en psilocine zal de trip anders zijn dan die van andere magic mushrooms. In deze blog leer je alles over de potentie en werking van deze kleine maar krachtige paddenstoel!

  Inhoudsopgave
 • HOE GEBRUIK JE CORDYCEPS?
  HOE GEBRUIK JE CORDYCEPS?
  2752 Weergaven Leuk gevonden

  Misschien heb je deze prachtige paddenstoel in huis, heb je over alle verbazingwekkende gezondheidsvoordelen gelezen, en vraag je je nu af wat nu de beste manier is om Cordyceps-paddenstoel te gebruiken? Lees hier alles over de dosering en de manieren om Cordyceps in te nemen!

  Inhoudsopgave
 • WAT IS 9/20? EEN KIJKJE IN DE WERELD VAN PSYCHEDELISCHE PADDENSTOELEN
  WAT IS 9/20? EEN KIJKJE IN DE WERELD VAN PSYCHEDELISCHE PADDENSTOELEN
  3039 Weergaven Leuk gevonden

  Net zoals cannabis haar eigen 4/20-dag heeft, besloot Nicholas Reville, een voorstander van paddenstoelen uit Providence, Rhode Island, dat psychedelische paddenstoelen hun eigen dag van aandacht verdienen, gezien de verbazingwekkende voordelen en het lopende psychedelische onderzoek. Zo ontstond de dag van 9/20, waarop mensen over de hele wereld samenkomen om inzichten te delen over de mogelijke voordelen van paddo's, en deze dag vaak gebruiken om deel te nemen aan een paddo-ceremonie.

  Inhoudsopgave
 • CORDYCEPS - DE GEZONDHEIDSVOORDELEN OP EEN RIJ - KOOP CORDYCEPS ONLINE
  CORDYCEPS - DE GEZONDHEIDSVOORDELEN OP EEN RIJ - KOOP CORDYCEPS ONLINE
  2582 Weergaven Leuk gevonden

  Cordyceps is een zeldzame combinatie van een rups en een paddenstoel die in de traditionele Chinese geneeskunde met name wordt gebruikt om vermoeidheid, long- en nieraandoeningen en een lage geslachtsdrift te behandelen. Er zijn studies gedaan naar het vermogen van Cordyceps om atletische prestaties en uithoudingsvermogen te verhogen, met behoorlijk positieve resultaten. Laten we eens kijken waar deze medicinale paddenstoel te vinden is en wat hij voor je kan doen voor een gezondere...

  Inhoudsopgave
 • Catuaba and Black Maca– Best Natural Libido Enhancers
  Catuaba and Black Maca– Best Natural Libido Enhancers
  4378 Weergaven Leuk gevonden

  Heb je je ooit afgevraagd hoe je je libido op natuurlijke wijze kunt verhogen? De afrodiserende kwaliteiten in deze natuurlijke plantenstoffen zullen niet alleen je romantische leven verbeteren, maar ook enkele extra gezondheidsvoordelen bieden die niet velen van deze planten zouden verwachten.

  Inhoudsopgave
 • Alles over onze Rapé
  Alles over onze Rapé
  44008 Weergaven Leuk gevonden

  De uitspraak voor Rapé is 'ha-peh' De naam Rapé komt van het Spaanse woord 'raspar' en betekent schaven of raspen. Het verwijst naar de productiemethode van de heilige amazone Rapé. Sinds de heilige geneeskrachtige planten hun weg naar het westen hebben gevonden, is Rapé ook populairder geworden. Sinds dat moment heeft het westen de mogelijkheid om op een ceremoniële manier opnieuw verbinding te maken met dit medicijn.

  Inhoudsopgave
 • Copelandia Grow Kit Guide
  Copelandia Grow Kit Guide
  31201 Weergaven Leuk gevonden

  Het kweken van Copelandia Paddo's is heel anders dan de methode die je gewend bent met een typische Cubensis kweekset! Wij begrijpen dat je een professionele paddo kweker bent. We willen dat je de best mogelijke handen en voeten hebt. Lees dus goed de onderstaande instructies om een maximaal resultaat te bereiken!

  Inhoudsopgave
 • De kracht van Shungiet!
  De kracht van Shungiet!
  12990 Weergaven Leuk gevonden

  Shungiet staat bekend om haar beschermende werking tegen schadelijke stralingen waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt. Deze stralingen kunnen komen uit mobiele telefoons, magnetrons en computers. Daarnaast heeft de Shungiet een reinigende en ontgiftende werking op het lichaam en de ruimte waar het zich in bevindt.

  Inhoudsopgave
 • Cacao Ceremonie: geschiedenis, recept & nieuwe Cacao!
  Cacao Ceremonie: geschiedenis, recept & nieuwe Cacao!
  18838 Weergaven Leuk gevonden

  “Save the earth, it’s the only place with chocolate”, is niet zomaar een pakkende uitspraak, want wees eerlijk, wie houdt er nu niet van chocola? Rauwe cacao is uitgeroepen tot een van de meest favorieten onder de Superfoods. En wie verlangt nou niet naar de intense smaak van pure chocola wanneer je even niet zo lekker in je vel zit. Al meer dan 3000 jaar wordt deze boon, die in de warmste gebieden van de aarde rondom de evenaar groeit, als heilig verklaard. Waar liggen de roots van de cacao...

  Inhoudsopgave
 • HET VERSCHIL TUSSEN RAW CACAO EN CHOCOLADE (EN WAT CACAO EEN SUPERFOOD MAAKT)!
  HET VERSCHIL TUSSEN RAW CACAO EN CHOCOLADE (EN WAT CACAO EEN SUPERFOOD MAAKT)!
  16411 Weergaven Leuk gevonden

  Laten we eerlijk zijn, voor velen van ons is er niets verleidelijkers dan een reep chocola. Er zijn maar weinig mensen die niet van chocola houden en de verleiding kunnen weerstaan. Maar veel mensen zijn ook op zoek naar een gezondere levensstijl. Hierdoor laten we steeds vaker melk- of witte chocolade liggen en gaan op zoek naar goede alternatieven. Tegenwoordig wordt cacao gezien als Superfood. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen cacao en chocolade (in het Engels cocoa genoemd)?

  Inhoudsopgave
 • New: Our new Premium Rapé productlijn
  New: Our new Premium Rapé productlijn
  4868 Weergaven Leuk gevonden

  Onze Premium Rapé-productlijn is een verzameling met Rapé rechtstreeks van de stammen, een sterk effect en ook de favoriete keuze van onze Rapé-specialisten die deel uitmaken van het Next Level-team.

  Inhoudsopgave
 • MAGISCHE TRUFFELS GIDS - HOE EET JE ZE EN WAT ZIJN DE EFFECTEN?
  MAGISCHE TRUFFELS GIDS - HOE EET JE ZE EN WAT ZIJN DE EFFECTEN?
  89234 Weergaven Leuk gevonden

  Ondanks de naam, is een magic truffel eigenlijk geen truffel en ook geen paddo. Magic truffels zijn sclerotia, een schimmel die tussen de zwamdraden onder de grond door groeit, ook wel mycelium genoemd.  Net als paddo’s bevatten truffels psilocybine, de stof die ervoor zorgt dat je gaat trippen.

  Inhoudsopgave
 • Het kweken van onze Paddo Grow Kits
  Het kweken van onze Paddo Grow Kits
  58575 Weergaven Leuk gevonden

  Hoe kweek je Magic Mushrooms nou met onze Magic Mushroom Growkits? Gebruik onze instructies en laat the flushes maar komen!

  Inhoudsopgave
 • Microdoseren met Truffels
  Microdoseren met Truffels
  16011 Weergaven Leuk gevonden

  Als je een microdosage Magic truffels neemt, ervaar je zeer subtiele effecten. Het komt niet in de buurt van de psychedelische effecten van een normale dosage Magic Truffels. Hallucineren is dan ook niet het doel als je microdose. In het algemeen is het effect van microdoseren  het verbeteren van iemands welzijn en prestaties op een subtiele manier. Dit zonder negatieve gevolgen. Je zult normaal kunnen functioneren in je dagelijkse leven, maar merkt misschien dat dingen die je wel voelt,...

  Inhoudsopgave
 • Back in stock: Crystal Grinded Cumaru!
  Back in stock: Crystal Grinded Cumaru!
  3343 Weergaven Leuk gevonden

  Nog nooit hebben wij zoveel vraag gehad voor een product dat niet meer voorradig is. Maar goed nieuws: één van onze favorieten is weer op voorraad! Cumaru is een nieuwe Rapé gemaakt volgens traditionele mix. De ingredienten zijn verpulverd met gebruik van kristallen/edelstenen. Rapé is een complexe mix van verpulverde planten. Let op: zeer sterk!! Krachtiger dan de Huni Kuin Cumaru. 

  Inhoudsopgave
 • Nieuw: NLNaturals Black Maca Extract!
  Nieuw: NLNaturals Black Maca Extract!
  4910 Weergaven Leuk gevonden

  NLNaturals Zwarte Maca Het geeft een sterk gevoel van euforie, ontspanning, scherpte en energie. Ment zegt dat de Libido en het geheugen enorm versterkt. Zwarte Maca is vooral goed voor de mannen onder ons. Het geeft een sterk gevoel van euforie, ontspanning, scherpte en energie. Een Next Level Favoriet! Verkrijgbaar in 50 en 100 gram.

  Inhoudsopgave
 • Nieuw: NLNaturals Kanna!
  Nieuw: NLNaturals Kanna!
  9940 Weergaven Leuk gevonden

  Kanna kan gebruikt worden op veel manieren. Een van de manieren is, om er thee van te zetten. Het kan ook gesnoven, gerookt of gekauwd worden. Vroeger werd Kanna veel gebruikt door strijders. Door de vele gevechten hadden ze last van veel stress, angst en depressie. Kanna werd gebruikt om deze problemen te verzachten of te laten verdwijnen.

  Inhoudsopgave
 • Nieuw: Copaiba Olie. De nieuwe CBD? Copaiba vs CBD
  Nieuw: Copaiba Olie. De nieuwe CBD? Copaiba vs CBD
  7798 Weergaven Leuk gevonden

  NLNaturals Copaiba Olie kan zowel uitwendig als inwendig worden gebruikt. De olie heeft een verzachtende werking op angstgevoelens. Intern ingenomen ondersteunt Copaiba de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem, de spijsvertering, het zenuwstelsel en de ademhalingswegen. Alleen verkrijgbaar in 10ml.

  Inhoudsopgave
 • NIEUW: NLNaturals Cebil & Yopo Zaden. Kleine zaadjes, grote psychedelische uitwerking!
  NIEUW: NLNaturals Cebil & Yopo Zaden. Kleine zaadjes, grote psychedelische uitwerking!
  12566 Weergaven Leuk gevonden

  De NLNaturals lijn is weer twee producten rijker: Cebil en Yopo zaden! Deze psychedelische zaden zit vol Bufotine, DMT en 5-Meo-DMT. Hierdoor zijn populaire zaden in de Psychedelische wereld van Psychonauten, trippers en andere reizigers. Lees hier meer over de twee zaadjes! 

  Inhoudsopgave
 • Sananga: Krachtige oogdruppels uit de Amazone
  Sananga: Krachtige oogdruppels uit de Amazone
  26305 Weergaven Leuk gevonden

  Sananga Eyedrops, tegenwoordig ook verkrijgbaar in 5ml! Traditionele Tribes uit de amazone gebruiken deze krachtige oog druppels om 's nachts beter te kunnen zien, bijvoorbeeld voor het jagen. Voor moderne bewandelaars van het pad van persoonlijke spirituele heling, doet sananga meer dan alleen maar helpen bij het jagen. Het heeft effect op vele eigenschappen. Next Level legt jou haarfijn uit waar deze krachtige oogdruppels voor gebruikt worden.   

  Inhoudsopgave
 • Mulungu Extract, een Braziliaanse bron van ontspanning en rust!
  Mulungu Extract, een Braziliaanse bron van ontspanning en rust!
  6877 Weergaven Leuk gevonden

  Nieuw bij Next Level: Mulungu Extract! NLNaturals brengt hiermee een zeer sterke Extract op de markt. Mulungu staat in Brazilië al sinds begin der dagen bekend om haar rustgevende krachten. Het helpt de gebruiker in onstuimige tijden balans te geven. Wat is Mulungu? Wij geven je alle details die je nodig hebt! Europa, maak kennis met Mulungu!

  Inhoudsopgave
 • NIEUW: Ceremoniële Rauwe Cacao Poeder en Pasta
  NIEUW: Ceremoniële Rauwe Cacao Poeder en Pasta
  7272 Weergaven Leuk gevonden

  NIEUW: Rauwe Cacao Poeder en Pasta uit Peru & Bali. Rauwe Cacao poeder wordt gemaakt van ongeroosterde cacaobonen koud te persen. Het proces houdt de levende enzymen in de cacao. Rauwe Cacao werd al door de Maya’s gebruikt op ceremoniële wijze. Het opent het hart en zorgt voor een enorme boost van energie. Hierdoor kan men een diepe(re) connectie met elkaar aangaan. Tevens is het een gezonde vervanger van koffie!

  Inhoudsopgave
 • Hoe kweek je Wietzaden voor Beginners
  Hoe kweek je Wietzaden voor Beginners
  5475 Weergaven Leuk gevonden

  Voordat je wietzaadjes koopt, is het belangrijk om te weten waar je aan begint. Een marihuana plant zal niet ouder zijn dan één jaar worden. Professionele kweek is ten strengste verboden en wordt zwaar bestraft! 

  Inhoudsopgave
Toont 1 tot 100 van 100 (1 pagina's)