Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Heilige rookkit: Zuivering - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Heilige rookkit: Zuivering

Heilige rookkit: Zuivering

Maak kennis met de "heilige rookset" - ervaar de boeiende geuren die de lucht vullen en omarm de revitaliserende essentie van salie, de helende eigenschappen van copalhars, en de uitnodigende geur van jasmijn. Deze combinatie creëert een betoverende sfeer die je toestaat om je over te geven aan de gewenste zuivering.

Wierook kwaliteiten: Zuivering, Genezing, Revitalisatie.

€ 7,02

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Heilige Rookset: Zuivering

Ervaar revitalisatie en omarm liefde met de ingrediënten uit deze Heilige Rookdoos. De revitaliserende eigenschappen van jasmijn nodigen een gevoel van genegenheid uit, terwijl olibanum zuivert en bevrijdt. Copal heeft ook een krachtig zuiverend effect en bevordert genezing. Witte salie verfrist en harmoniseert, terwijl Palo Santo reinigt en je energie oplaadt.

Geurige Noten

  • Bloemig
  • Aromatisch
  • Aards
  • Zoet

Inhoud

De inhoud van deze doos bevat 4 smudge-schijven, aromatische parels, kruiden, hars, essentiële olie, een natuurlijke binder, en gedetailleerde informatie over de inhoud van de doos. De afmetingen van de doos zijn 5,5 cm bij 5,5 cm.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge Producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk zichtbaar in het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar vooral de geur springt eruit: vol, authentiek en vergezeld van prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook zijn eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland