Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Shungiet Elite Sleutelhanger - Real Shungiet - Next Level
Shungiet Elite Sleutelhanger

Shungiet Elite Sleutelhanger

De elite Shungiet is een zeer zeldzaam mineraal en heeft sterkere eigenschappen dan de originele Shungiet. Dit krachtige mineraal staat bekend om haar beschermende werking tegen schadelijke stralingen. Iedereen krijgt binnen onze samenleving te maken met deze schadelijke stralingen uit o.a. telefoons, magnetrons en computers.

€ 12,81

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Shungiet elite sleutelhanger

Shungiet biedt een reinigende en ontgiftende werking op het lichaam, product en de ruimte waar het zich in bevindt. De elite Shungiet heeft een kwaliteit die maar liefs zeventig tot honderd procent sterker is. Hierdoor kan deze sleutelhanger gebruikt worden voor intensere doeleinden.

De elite Shungiet steen is gebruikt in experimenten en heeft met succes bepaalde tests in de klasse van EMV-straling doorstaan. Hierdoor biedt de Elite Shungiet veel bescherming voor degene die werken in een straling gerelateerd veld zoals de stralingsafdelingen in een ziekenhuis. Ook de eerder opgeslagen EMV stralingen in het lichaam worden gereinigd door de steen.

Onze Shungiet, de allerhoogste kwaliteit vindbaar, wordt gewonnen uit de Zazhoginsky-mijn in de republiek Karelië, Rusland.

Deze robuuste, prachtige sleutelhanger kan overal aan bevestigd worden d.m.v. de kliksluiting. Op deze manier kun je dagelijks, optimaal profiteren van de enorm krachtige werking van deze elite Shungiet waar je ook bent.