Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Wierook Parels - Queen of the Night - Sagrada Madre - Wierook - Next Level
Wierook Parels - Queen of the Night

Wierook Parels - Queen of the Night

Deze parels staan in de aromatherapie bekend om hun stimulerende eigenschappen; de Koningin van de Nacht wordt gezien als een krachtig afrodisiacum, een bron van energie en fysieke kracht en een stimulator van vreugde, die in staat is om geluk aan te trekken en zorgen te verdrijven. In essentie dienen onze aromatische parels niet alleen als een langdurige geur, maar ook als een katalysator voor positieve gedachten, innovatieve ideeën en spirituele openheid.

Wierookeigenschappen: Vrouwelijk, Vreugde, Spiritualiteit, Innovatie.

€ 5,74

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Wierook Parels - Queen of the Night

Ervaar de betoverende aantrekkingskracht van onze handgemaakte 'Koningin van de Nacht Sagrada Madre' aromatische parels. Deze parels, samengesteld uit geconcentreerde aromatische olie, essentiële oliën, houtmeel en een natuurlijk bindmiddel, geven een blijvende geur die elke omgeving verbetert. Ze zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt als een vaste essence voor kachels (met of zonder water), een verfrissende geur voor kasten en lades, of als een smudgehars wanneer ze op houtskool worden geplaatst, waardoor de geur wordt versterkt.

Geurnoten

  • Bloemig
  • Vrouwelijk
  • Hint van Citrus

Inhoud

Deze mix bevat ongeveer 30 sferische parels en bestaat uit houtsoorten, bloemen en populaire harsen uit India. Deze parels zijn gemaakt met onze toewijding aan de natuur, ecosystemen en duurzaamheid, en zijn daarom 100% natuurlijk.

Goed om te weten

Bevat geen chemicaliën of synthetische toevoegingen. *Plaats in een vuurvaste houder. Ontsteek in een geventileerde omgeving. Bewaar buiten bereik van kinderen of dieren. Niet voor consumptie. Houd weg van brandbare materialen.

Ontdek Sagrada Madre: Innovatieve Wierook en Smudge-producten

De producten van Sagrada Madre zijn uniek. Dit is duidelijk te zien aan het uiterlijk van de wierook zelf, die natuurlijk, een beetje ruig en handgemaakt is. Maar het is vooral de geur die opvalt: vol, authentiek en vergezeld van een prachtige witte rook. Sagrada Madre betekent "heilige moeder aarde" en is een Argentijns familiebedrijf dat zich bezighoudt met bewuste landbouw, biologische producten en eerlijk en duurzaam werk. Het bedrijf heeft ook een eigen project om Palo Santo bomen opnieuw te planten in hun natuurlijke vegetatie in Zuid-Amerika.

In samenwerking met Sagrada Madre Nederland