Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

 • Aanbieding!
Microdosing - Magic Truffels Starter Pack - Magic Truffels - Next Level
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop
Microdosing - Magic Truffels Starter Pack
Magische Truffels Microdosing met Truffels € 13,50 | Next Level Smartshop Webshop

Microdosing - Magic Truffels Starter Pack

Met onze Microdosing Starterkit, met 6 porties van 1 gram, neem je altijd de juiste hoeveelheid voor een microdose Magic Truffels. Hierdoor kan je niet per ongeluk teveel nemen. De voordelen van microdoseren? Meer energie, productiever, betere focus, hart openend en ook meer inspiratie!

€ 8,68

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Microdoseren met Magic Truffels 6 x 1 gram

Als je een microdosage Magic truffels neemt, ervaar je zeer subtiele effecten. Het komt niet in de buurt van de psychedelische effecten van een normale dosage Magic Truffels. Hallucineren is dan ook niet het doel als je microdose.

In het algemeen is het effect van microdoseren het verbeteren van iemands welzijn en prestaties op een subtiele manier. Je zult normaal kunnen functioneren in je dagelijkse leven, maar kunt merken dat dingen die je moet doen, gemakkelijker en leuker zijn.

Hier volgt een lijst met enkele mogelijke effecten:

 • Betere focus
 • Verhoogde alertheid
 • Verbeterde creativiteit
 • Meer energie
 • Een gelukkig, verheven gevoel
 • Meer bewust van de omgeving
 • Meer open in sociale situaties

Bovendien heeft recent onderzoek aangetoond dat microdoseren van psychedelics mogelijk symptomen van depressie en angst kunnen verlichten. Hoewel dit verbazingwekkend nieuws is, is het belangrijk om te beseffen dat het onderzoek nog in volle gang is. Dus als je een depressie of angst hebt, ga dan niet medicijnen vervangen door psychedelica zonder het raadplegen van een arts.

Lees hier meer over het microdoseren met Magic Truffels.

Inhoud: 6 x 1 gram
Type: Psilocybe Mexicana

Mexicana Mushroom

De actieve stof Psilocybine is vernoemd naar het Psilocybe genus, wat "kaalkop" betekent in het Latijn. De lange geschiedenis van de paddenstoel met het Nahuatl-volk, ook bekend als de Azteken, heeft hem de traditionele naam van theonanacatl gegeven. Deze titel werd gegeven aan een groep gemeenschappelijke paddestoelen uit de regio, wat "vlees van de goden" betekent. Ze werden vers of gedroogd gegeten, gemengd met honing of soms geserveerd met chocolade tijdens feesten.

Mede dankzij de oorspronkelijke bekendheid die de paddenstoel kreeg door Albert Hofmanns boek "The Botany and Chemistry of Hallucinogens", is P. Mexicana een veel voorkomende en gemakkelijk te kweken soort. Hoewel de grootte en het drooggewicht van de actieve bestanddelen kan variërenn, wordt de Mexicana over het algemeen beschouwd als een krachtige paddenstoel.

Magische Truffels

Magische truffels zijn ondanks hun naam geen echte truffels maar Sclerotia: compacte formaties van verhard mycelium die voedselreserves opslaan, waardoor ze extreme omstandigheden kunnen weerstaan. Deze formaties ontstaan uit het mycelium van Psilocybe-paddenstoelen. In gecontroleerde laboratoriumomstandigheden zorgen bepaalde omgevingsomstandigheden voor de ontwikkeling van sclerotia onder de grond. In wezen resulteert dit in een schimmel die ondergronds gedijt. Zowel magische paddenstoelen als magische truffels zijn onderdelen van hetzelfde organisme, dat de psychoactieve stoffen psilocybine en psilocine produceert.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij gebruik van medicijnen, tijdens depressie of het besturen van gemotoriseerde voertuigen, en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Niet combineren met stimulerende middelen of alcohol.