Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Tibetan Incense Zambala - Wealth - Tibetaanse Wierook - Next Level
Tibetan Incense Zambala - Wealth

Tibetan Incense Zambala - Wealth

Maak kennis met de Padmasambhava Wierook, een bijzondere combinatie van spiritualiteit en vakmanschap, ontworpen om uw gebedservaring te verheffen. Met uiterste precisie handgemaakt, combineert deze wierook het rustgevende aroma van sandelhout, de helende eigenschappen van geneeskrachtige kruiden en de positieve energieën van edelstenen zoals turquoise, koraal en goud.

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 3,10 Tot € 0,82
10 € 2,94 Tot € 3,26
€ 3,26
Aantal
Staffelkorting
Nieuwe prijs
5+
- 5%
€ 3,10
10+
- 10%
€ 2,94

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Tibetaanse Wierook Zambala - Rijkdom

Zambala Wierook, een harmonieuze fusie van oude wijsheid en ambachtelijke meesterschap, ontworpen om je spirituele reis te verrijken. Deze wierook wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd, geïnspireerd door de diepgaande leringen van de Tantrische Boeddhistische Karavira tekst, een gerespecteerde bron van kennis over heilige medicinale planten en kruiden en hun gunstige effecten op menselijk welzijn en de omgeving.

Tibetaanse Wierook

Onze Himalaya Berg wierook is een premium kwaliteit handgemaakt product, ontworpen om stressgerelateerde symptomen die je pad naar gezondheid, sereniteit en innerlijke vrede belemmeren, te verlichten. De unieke mix van heilige medicinale planten en kruiden zuivert en ontspant niet alleen, maar verjongt ook, en helpt bij het loslaten van storende energieën.

Zambala

Ideaal voor het vereren van Zambala, de Boeddha van welvaart en voorspoed, in je dagelijkse rituelen, helpt deze wierook bij het verwezenlijken van je aspiraties en biedt het een schild tegen negatieve energieën.