Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Cola nut - 60 Capsules - Kruiden & Zaden - Next Level
Kruiden & Zaden Cola nut - 60 Capsules € 12,95

Cola nut - 60 Capsules

De Kola Noot (Cola Nut) is de vrucht van de Kola boom, bomen die hun oorsprong in de tropische regenwouden van Afrika hebben. De zaden kunnen je concentratie verbeteren, fungeren als een lichte afrodisiacum, verhoogt de fysieke uithoudingsvermogen en het kan een 'high' gevoel geven. Inhoud: 60 capsules

€ 10,70

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

De cafeïne-houdende vrucht van de boom werd gebruikt als een ingrediënt van bekende softdrink. Het is de oorsprong van de term "cola". De 20 meter hoge bomen kunnen worden gevonden in Afrika, Jamaica en Brazilië. Je kunt het rauw kauwen of in een drankje doen als warme thee of koffie.

Gebruik & effecten

De Cola Nut kan worden gebruikt in koffie, thee, frisdrank of warme chocolademelk. Cola Nut bevat 1,5% - 2% cafeïne, plus theobromine, hierdoor stijgt de cerebrale circulatie. Deze combinatie van cafeïne en theobromine kunnen een milde effect geven van euforie na het kauwen van de noten. Cola Nut kan de zuurstof in het bloed verhogen en kan je concentratie verhogen. Tevens kan het gebruikt worden als een seksuele stimulant.
Je kunt de cola Nut gebruiken voor gewichtsverlies op aanvulling van een dieet. De effecten van de Cola Nut zijn vergelijkbaar met die van koffie wanneer je 's ochtends een extra energieboost zou willen. 

Specificaties

Content:
60 Capsules

Ingredients:
Cola Nut