Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Effect

Sterkte (1-5)

Type

Paddo Kweekset

bottom

Paddo Grow Kits Kopen: Kweek Eenvoudig Je Eigen Magische Paddenstoelen Thuis

Bij Next Level maken we het kweken van je eigen paddo's tot een ongelooflijk eenvoudig proces. Onze state-of-the-art growkits zijn het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie. Elk grow kit bevat een perfect uitgebalanceerd, volledig natuurlijk substraat dat is geïnoculeerd met hoogwaardig 100% mycelium. Dit zorgt voor een optimale groei van je magic mushrooms en grote oogsten met maximale potentie.

✔ Ruim assortiment ✔ Makkelijk te groeien ✔ Hoogste kwaliteit ✔ Discrete verzending ✔ Expert support

Het kweekproces is verbazingwekkend simpel: voeg water toe aan je growbox, zorg voor de juiste omgevingscondities, en laat de natuur haar werk doen. Binnen 1 à 2 weken kun je al je eerste oogst verwachten! Dankzij onze geavanceerde techniek is het mogelijk om tot wel 7 keer te oogsten van één enkele kit, waardoor je langdurig kunt genieten van je eigen, vers gekweekte magische paddenstoelen. 

Alles wat Je Nodig Hebt voor een Succesvolle Paddo Grow

Al onze magic mushroom grow kits zijn ready-to-grow. Onze uitgebreide Paddo Growkit Guide geeft je gedetailleerde kweekinstructies voor een geslaagde oogst. Next Level's klantenservice heeft ervaring met het kweken van paddo's en staat klaar om je te helpen bij elke stap. En check ook zeker onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ en Magic Mushroom blogs voor antwoorden op al je vragen!

bottom
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Golden Teacher · Cubensis Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De paddo Golden Teacher Paddo is niet voor niets de meest gewilde soort en neemt jou mee naar ongekende dimensies. Wil jij op reis naar een spirituele plek vol wijsheid? Dan is deze Cubensis kweekset dé Grow kit voor jou!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Cubensis McKennaii · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De Psilocybe McKennaii is een zeer sterke Magic Mushroom die niet onderschat mag worden! Na het consumeren van de McKennaii kun je een kleurrijke en stevige visuele reis verwachten. Kijk er niet van op wanneer je in een grappige, maar bizarre en soms zelfs ongelooflijke, magische wereld belandt! De Psilocybe McKennai is een van de sterkste paddo's die je kunt nemen. 

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Copelandia Hawaiian Mushroom Grow kit

Prijs € 53,72

De Copelandia-paddenstoel (Panaeolus Cyanescens) is een speciale soort Magic Mushroom. Hoewel deze klein oogt, bevat de Copelandia-Paddo zeer grote hoeveelheden psilocybine en psilocine. Het is de op één na sterkste paddo ter wereld! Kweek ze zelf met onze growkit. De inhoud van de growkit is 1200cc. 

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Cubensis B+ · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De B+ paddenstoelen zijn één van onze meest geliefde soorten! Ze kunnen tot wel 30 cm hoog worden en zijn zeer gewild vanwege het feit dat misselijkheid aan het begin van de reis vaak veel minder aanwezig is dan bij andere magic mushrooms. 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Cambodian · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 26,86

Kweek je eigen Cambodjaanse Paddo’s. Deze Cambodjaanse Paddo-Growkit is zeer geschikt voor beginners en zorgt voor een grote oogst. Je kunt een unieke, visuele reis verwachten van deze paddo. Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc. Happy Growing!

 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Mexican · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

Kweek je eigen Mexicaanse Paddo’s (Stropharia Cubensis) met onze Mexican Growkit. Deze Mexican Magic Mushrooms zijn ideaal voor mensen die voor het eerst een paddotrip willen beleven, hoewel de sterkte van deze paddenstoelen niet onderschat moet worden. Mexicaanse paddo’s geven je een energieke en fantastische trip en laten je de zonnige kant van het leven zien. Een uniek, visueel spektakel. Happy Growing!

Gezien onze beperkte voorraad van 2100cc grow kits, kan het voorkomen dat je 2 x 1200cc ontvangt. 

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Ecuador · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De Ecuador Magic Mushroom is een unieke paddenstoelensoort, ontdekt op grote hoogte in de Ecuadoriaanse bergen. Veel kwekers kiezen voor deze Ecuadoriaanse magische paddenstoel omdat het een gemakkelijk te kweken paddo is die goed kan omgaan met verschillende groeiomstandigheden. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Cubensis Mazatapec · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De Mazatapec (Psilocybe Mayiescens) is een bijzondere Mexicaanse paddenstoelensoort. Als je op zoek bent naar een spirituele trip, is dit de juiste paddo voor jou! Met deze magic mushroom maak je een onvergetelijke spirituele en visuele reis. De Mazatepec staat bovendien bekend als een gemakkelijk te kweken paddo.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Thai · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De Psilocybe Cubensis Thai is de perfecte paddo voor een feestje! Als er nog geen feestje is, dan komt die er wel door deze Thaise krachtpatser. De Cubensis Thai wordt veel gebruikt tijdens Full Moon parties in Thailand. De Magic Mushroom zorgt voor een grote hoeveelheid energie en geweldige visuals. Het is erg makkelijk om deze soort te groeien en hij geeft tevens een grote oogst. Verkrijgbaar in 1200 cc en 2100 cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Cubensis Colombian · Easy Paddo Grow kit

Prijs € 28,93

De Colombiaanse magic mushroom (Psilocybe Colombiescens) zorgt voor een sterkere trip dan bijvoorbeeld de Mexican en de Thai. De Colombian-paddo geeft een intense beleving van de wereld om je heen, waarbij je vele nieuwe inzichten kunt verwachten. Daarnaast word je door de Colombian paddo naar hogere sferen gebracht! Verkrijgbaar in 1200cc en 2100cc.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Spray Bottle

Prijs € 2,89

Eenvoudige spuitfles om de binnenkant van de plastic zak van de Grow Kit te besproeien. Gemaakt van stevig plastic met een spuitmondje. Je ontvangt een willekeurige kleur.

Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Optimaliseer je paddenstoelenteelt met onze Verwarmingsmat voor Paddenstoelen Kweeksets. Ideaal voor het handhaven van de perfecte temperatuur van 20-24°C, zelfs tijdens koude dagen. Verkrijgbaar in medium (1200cc) en large (2100cc) formaten voor verschillende kweeksetgroottes.

Psilocybin Test Kit

Prijs € 14,83

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester

Grow Your Own Magic Mushrooms: Een Unieke Ervaring

Het kweken van je eigen psilocybine paddenstoelen is meer dan alleen een hobby. Het is een reis van verbinding met de natuur, persoonlijke groei, en het ontdekken van nieuwe perspectieven. Onze paddo kweeksets maken het proces eenvoudig en belonend, zodat je je volledig kunt focussen op de magische ervaring die je te wachten staat. Begin bijvoorbeeld met de Golden Teacher Grow Kit, deze zal je belonen met grote oogsten sterke paddo's. En wist je dat wij de eerste webshop waren die Copelandia growkits verkoopt? Ontdek nu zelf waarom deze sterkste paddo ter wereld zo populair is!

Populaire Magic Mushroom Grow Kits - Ontdek onze bestsellers

Waarom Next Level Smart de Beste Keuze is voor Je Magic Mushroom Grow Kit

  1. Expertbegeleiding: Gedetailleerde kweekinstructies voor een succesvolle grow. Check ook onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ voor antwoorden op al je vragen!
  2. Passie voor Kwaliteit: Ons team heeft persoonlijke ervaring met psychedelica en het kweken van paddo's, wat zich vertaalt in superieure growkits met grote oogsten van de sterkste paddo's.
  3. Snelle en Discrete Verzending: Je bestelling wordt snel en onopvallend verpakt verzonden, zodat je snel kunt beginnen met je eigen paddo's kweken.
  4. Uitstekende Klantenservice: Vragen over je growbox of grow kit? Wij staan altijd voor je klaar via WhatsApp of ons online contactformulier.
  5. Innovatie: Als eerste webshop met Copelandia growkits blijven we vooroplopen in de wereld van magische paddenstoelen. Bekijk onze speciale Copelandia Grow Kit Guide voor een succesvolle oogst!

Ontdek Ook Onze Magic Truffels

Zoek je een direct beschikbare psychedelische ervaring? Bekijk dan zeker onze selectie magic truffels, waaronder de populaire Psilocybe Shambhala. Perfect voor als je wilt trippen zonder te wachten op je oogst!

Op zoek naar de beste Paddo Kweekset?

Ontdek de fascinerende wereld van psilocybine paddenstoelen met onze premium magic mushroom grow kits. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, spirituele inzichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van psilocybine: onze zorgvuldig samengestelde paddo kweeksets bieden de perfecte start voor jouw reis in de wereld van magische paddenstoelen. Met onze makkelijk te gebruiken growkits en uitgebreide ondersteuning, is het kweken van je eigen magic mushrooms nog nooit zo toegankelijk geweest. Bestel vandaag nog en ontdek de transformerende kracht van zelfgekweekte magische paddenstoelen!ee

Begin Vandaag Nog Je Magische Reis met een Next Level Paddo Kweekset

Net als bij groente en fruit geldt ook voor paddo’s dat verse oogst altijd het beste is. Alleen dat is al een reden om ze zelf te kweken. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om een paddenstoelenkweekset te kopen om met eigen ogen te zien hoe de paddenstoelen elke dag weer een beetje groter worden.

Elke paddenstoelkweekset die je bij ons kunt kopen bevat alle noodzakelijke onderdelen om van het groeiproces een succes te maken. Uiteindelijk is het alleen nog maar een kwestie van regelmatig water geven, zodat de sporen van de paddenstoelen in de growbox beginnen te groeien. Wil je extra snel resultaten zien? Besluit dan om zowel een verwarmingsmat als een paddenstoelenkweekset te kopen. De combinatie van vocht en warmte zorgt er namelijk voor dat de paddenstoelen zich beter en sneller ontwikkelen, zodat je ze ook eerder kunt oogsten.

Profiteer van discrete verzending door bij ons je paddenstoelenkweekset te kopen

In onze smartshop kun je voor verschillende soorten paddo’s een paddenstoelkweekset kopen. In ons assortiment kom je onder meer sets tegen voor de Cubensis paddo en de Copelandia. Via ons een paddenstoelenkweekset kopen, betekent dat we deze altijd in een stevige, discrete verpakking verzenden. Bestel je voor € 25,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Uiteraard zijn al onze zendingen voorzien van een track & trace-code, zodat je precies ziet waar je bestelling is. Wil je voor je aankoop eerst nog wat extra informatie krijgen? Bel ons dan gewoon even via 038 20 01 004 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Anderen bekeken ook:

Kratom bestellen | Magic truffels Atlantis kopen | Magic mushrooms

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo