Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Filteren op

Effect

Sterkte (1-5)

Type

Paddo Kweekset

bottom

Paddo Grow Kits Kopen: Kweek Eenvoudig Je Eigen Magische Paddenstoelen Thuis

Bij Next Level maken we het kweken van je eigen paddo's tot een ongelooflijk eenvoudig proces. Onze state-of-the-art growkits zijn het resultaat van jarenlange ervaring en innovatie. Elk grow kit bevat een perfect uitgebalanceerd, volledig natuurlijk substraat dat is geïnoculeerd met hoogwaardig 100% mycelium. Dit zorgt voor een optimale groei van je magic mushrooms en grote oogsten met maximale potentie.

✔ Ruim assortiment ✔ Makkelijk te groeien ✔ Hoogste kwaliteit ✔ Discrete verzending ✔ Expert support

Het kweekproces is verbazingwekkend simpel: voeg water toe aan je growbox, zorg voor de juiste omgevingscondities, en laat de natuur haar werk doen. Binnen 1 à 2 weken kun je al je eerste oogst verwachten! Dankzij onze geavanceerde techniek is het mogelijk om tot wel 7 keer te oogsten van één enkele kit, waardoor je langdurig kunt genieten van je eigen, vers gekweekte magische paddenstoelen. 

Alles wat Je Nodig Hebt voor een Succesvolle Paddo Grow

Al onze magic mushroom grow kits zijn ready-to-grow. Onze uitgebreide Paddo Growkit Guide geeft je gedetailleerde kweekinstructies voor een geslaagde oogst. Next Level's klantenservice heeft ervaring met het kweken van paddo's en staat klaar om je te helpen bij elke stap. En check ook zeker onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ en Magic Mushroom blogs voor antwoorden op al je vragen!

bottom
Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Premium Golden Teacher Paddo Grow Kit -...

Prijs € 28,93

Ontdek de wijsheid van de Golden Teacher met onze ready-to-grow paddo grow kit. Deze legendarische paddo, geliefd om zijn krachtige inzichten en zachte begeleiding, is de perfecte gids voor zowel beginnende als ervaren psychonauten. Onze premium kweekset biedt alles wat je nodig hebt voor een rijke oogst van deze iconische magic mushrooms. Bereid je voor op een transformerende reis vol zelfinzicht, spirituele verlichting en kosmische verbondenheid met de meest geliefde paddo onder psychedelische enthousiastelingen.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Premium McKennaii Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Beleef de kracht van de Psilocybe Cubensis McKennaii met onze ready-to-grow grow kit. Deze buitengewoon potente paddo, vernoemd naar de legendarische Terence McKenna, staat bekend om zijn intense effecten en is perfect voor ervaren psychonauten. Onze McKennaii kweekset bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle grow. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit McKennaii paddo's, klaar voor een onvergetelijke trip.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Premium Copelandia Hawaiian Paddo Grow Kit -...

Prijs € 53,72

Verken de diepgaande krachten van de Copelandia (Panaeolus Cyanescens) met onze premium grow kit. Deze speciale magic mushroom, bekend als de op één na sterkste paddo ter wereld, biedt een intense en diepgaande psychedelische ervaring. Ondanks zijn kleine formaat bevat de Copelandia zeer hoge concentraties psilocybine en psilocine. Onze gebruiksvriendelijke 1200cc growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek van deze unieke en potente paddo. Bereid je voor op een buitengewone reis met de Copelandia Hawaiian.

Type
Copelandia cyanescens
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐 🪐

Premium B+ Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Prijs € 28,93

Laat je positief verrassen door de Psilocybe Cubensis B+ met onze premium grow kit. Deze gigant onder de paddo's, geliefd om zijn indrukwekkende grootte tot wel 30 cm en milde begineffecten, biedt een unieke en aangename psychedelische ervaring. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige oogst. Kweek nu je eigen B+ paddo's en bereid je voor op een reis vol creativiteit, geluk en verhoogde zintuiglijke waarneming.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Cambodian Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 26,86

Beleef de harmonieuze kracht van de Psilocybe Cubensis Cambodian met onze premium grow kit. Deze unieke paddo, ontdekt bij de iconische Angkor Wat-tempel, biedt een perfect uitgebalanceerde, warme en aangename ervaring. Ideaal voor beginners, maar ook geliefd door ervaren psychonauten. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige oogst. Kweek nu je eigen Cambodian paddo's en bereid je voor op een subtiele, visueel rijke reis vol euforie en inzicht.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Mexican Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Ontdek de zonnige kant van het leven met onze Psilocybe Cubensis Mexican grow kit. Deze legendarische paddo, ook wel bekend als "Flesh of the Gods", biedt een energieke en visueel rijke ervaring. Perfect voor zowel beginners als ervaren psychonauten, zorgt de Mexican voor een fantastische reis vol levendige visuals. Onze gebruiksvriendelijke growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek van deze iconische magic mushrooms. Bereid je voor op een avontuurlijke trip die je de wereld in een heel nieuw licht laat zien!

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Ecuador Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Ontdek de veerkracht van de Psilocybe Cubensis Ecuador met onze premium grow kit. Deze unieke paddo, afkomstig uit de ruige Andes, staat bekend om zijn aanpassingsvermogen en consistent sterke trips. Onze ready-to-grow growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek, zelfs onder minder ideale omstandigheden. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit Ecuador paddo's, klaar voor een avontuurlijke en energieke psychedelische ervaring.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Premium Mazatapec Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Verken de spirituele diepten met onze premium Psilocybe Cubensis Mazatapec grow kit. Deze bijzondere Mexicaanse paddo, gekoesterd om zijn vermogen om intense visuele en spirituele ervaringen op te wekken, is een favoriet onder zoekers naar innerlijke wijsheid. Onze gebruiksvriendelijke growkit biedt alles wat nodig is voor een succesvolle kweek. In een mum van tijd oogst je je eigen topkwaliteit Mazatapec paddo's, klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis naar de kern van je bewustzijn.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Thai Paddo Grow Kit - Psilocybe Cubensis

Prijs € 28,93

Ontdek de energieke kracht van de Psilocybe Cubensis Thai met onze premium grow kit. Deze levendige paddo, bekend van de legendarische Full Moon parties in Thailand, geeft een bruisende en visueel rijke ervaring. Onze ready-to-grow growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle en overvloedige kweek. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit Thai paddo's, perfect voor een onvergetelijke, energieke trip.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐

Premium Colombian Paddo Grow Kit - Psilocybe...

Prijs € 28,93

Ontdek de kracht van de Psilocybe Cubensis Colombian met onze premium grow kit. Deze fascinerende paddo, bekend om zijn sterke effecten en filosofische inslag, biedt een unieke balans tussen sociale interactie en introspectie. Onze ready-to-grow growkit bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvolle kweek. Met minimale inspanning oogst je in no-time je eigen topkwaliteit Colombian paddo's, klaar voor een intense en inzichtrijke psychedelische ervaring.

Type
Psilocybe cubensis
Effect
Psychedelisch
Sterkte (1-5)
🪐 🪐 🪐 🪐

Spray Bottle

Prijs € 2,89

Eenvoudige spuitfles om de binnenkant van de plastic zak van de Grow Kit te besproeien. Gemaakt van stevig plastic met een spuitmondje. Je ontvangt een willekeurige kleur.

Grow Kit Verwarmingsmat

Prijs € 11,16

Optimaliseer je paddenstoelenteelt met onze Verwarmingsmat voor Paddenstoelen Kweeksets. Ideaal voor het handhaven van de perfecte temperatuur van 20-24°C, zelfs tijdens koude dagen. Verkrijgbaar in medium (1200cc) en large (2100cc) formaten voor verschillende kweeksetgroottes.

Psilocybin Test Kit

Prijs € 14,83

Als je van plan bent om te gaan trippen, of om welke reden dan ook magische truffels of paddo’s gaat gebruiken, kan het fijn zijn om precies te weten hoe sterk de truffels, paddo’s of extracten zijn die je in handen hebt.

Effect
Tester

Grow Your Own Magic Mushrooms: Een Unieke Ervaring

Het kweken van je eigen psilocybine paddenstoelen is meer dan alleen een hobby. Het is een reis van verbinding met de natuur, persoonlijke groei, en het ontdekken van nieuwe perspectieven. Onze paddo kweeksets maken het proces eenvoudig en belonend, zodat je je volledig kunt focussen op de magische ervaring die je te wachten staat. Begin bijvoorbeeld met de Golden Teacher Grow Kit, deze zal je belonen met grote oogsten sterke paddo's. En wist je dat wij de eerste webshop waren die Copelandia growkits verkoopt? Ontdek nu zelf waarom deze sterkste paddo ter wereld zo populair is!

Populaire Magic Mushroom Grow Kits - Ontdek onze bestsellers

Waarom Next Level Smart de Beste Keuze is voor Je Magic Mushroom Grow Kit

  1. Expertbegeleiding: Gedetailleerde kweekinstructies voor een succesvolle grow. Check ook onze Magic Mushroom Grow Kit FAQ voor antwoorden op al je vragen!
  2. Passie voor Kwaliteit: Ons team heeft persoonlijke ervaring met psychedelica en het kweken van paddo's, wat zich vertaalt in superieure growkits met grote oogsten van de sterkste paddo's.
  3. Snelle en Discrete Verzending: Je bestelling wordt snel en onopvallend verpakt verzonden, zodat je snel kunt beginnen met je eigen paddo's kweken.
  4. Uitstekende Klantenservice: Vragen over je growbox of grow kit? Wij staan altijd voor je klaar via WhatsApp of ons online contactformulier.
  5. Innovatie: Als eerste webshop met Copelandia growkits blijven we vooroplopen in de wereld van magische paddenstoelen. Bekijk onze speciale Copelandia Grow Kit Guide voor een succesvolle oogst!

Ontdek Ook Onze Magic Truffels

Zoek je een direct beschikbare psychedelische ervaring? Bekijk dan zeker onze selectie magic truffels, waaronder de populaire Psilocybe Shambhala. Perfect voor als je wilt trippen zonder te wachten op je oogst!

Op zoek naar de beste Paddo Kweekset?

Ontdek de fascinerende wereld van psilocybine paddenstoelen met onze premium magic mushroom grow kits. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, spirituele inzichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van psilocybine: onze zorgvuldig samengestelde paddo kweeksets bieden de perfecte start voor jouw reis in de wereld van magische paddenstoelen. Met onze makkelijk te gebruiken growkits en uitgebreide ondersteuning, is het kweken van je eigen magic mushrooms nog nooit zo toegankelijk geweest. Bestel vandaag nog en ontdek de transformerende kracht van zelfgekweekte magische paddenstoelen!ee

Begin Vandaag Nog Je Magische Reis met een Next Level Paddo Kweekset

Net als bij groente en fruit geldt ook voor paddo’s dat verse oogst altijd het beste is. Alleen dat is al een reden om ze zelf te kweken. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om een paddenstoelenkweekset te kopen om met eigen ogen te zien hoe de paddenstoelen elke dag weer een beetje groter worden.

Elke paddenstoelkweekset die je bij ons kunt kopen bevat alle noodzakelijke onderdelen om van het groeiproces een succes te maken. Uiteindelijk is het alleen nog maar een kwestie van regelmatig water geven, zodat de sporen van de paddenstoelen in de growbox beginnen te groeien. Wil je extra snel resultaten zien? Besluit dan om zowel een verwarmingsmat als een paddenstoelenkweekset te kopen. De combinatie van vocht en warmte zorgt er namelijk voor dat de paddenstoelen zich beter en sneller ontwikkelen, zodat je ze ook eerder kunt oogsten.

Profiteer van discrete verzending door bij ons je paddenstoelenkweekset te kopen

In onze smartshop kun je voor verschillende soorten paddo’s een paddenstoelkweekset kopen. In ons assortiment kom je onder meer sets tegen voor de Cubensis paddo en de Copelandia. Via ons een paddenstoelenkweekset kopen, betekent dat we deze altijd in een stevige, discrete verpakking verzenden. Bestel je voor € 25,- of meer? Dan betaal je geen verzendkosten. Uiteraard zijn al onze zendingen voorzien van een track & trace-code, zodat je precies ziet waar je bestelling is. Wil je voor je aankoop eerst nog wat extra informatie krijgen? Bel ons dan gewoon even via 038 20 01 004 of maak gebruik van ons online contactformulier.

Anderen bekeken ook:

Kratom bestellen | Magic truffels Atlantis kopen | Magic mushrooms

Klantenservice

Advies nodig? Wij staan voor je klaar!

Telefonisch bereikbaar op: 038-2001004

Aanbieding

Alle Budget Truffels 3 voor 2

Nieuw in ons assortiment

Heilig hout Palo Santo