Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

Copaiba Olie - Health - Next Level
Gezondheid Copaiba Olie 10ml   12,85 | Next Level Smartshop Webshop

Copaiba Olie

Onze Copaiba-olie wordt ethisch verantwoord gewonnen in Zuid-Amerika. Deze olie wordt geroemd om zijn vele toepassingen en wordt gewonnen uit de unieke Copaibaboom. Met meer dan 70 Copaiba- soorten in de regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika is de deze boom een symbool van de diversiteit van de natuur.

€ 9,13
5 ml
€ 9,13
10 ml
€ 16,06

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

De gebruikte extractiemethode garandeert de hoogste kwaliteit en een hoge concentratie werkzame stoffen in onze Copaiba-olie. Deze veelzijdige olie wordt gebruikt in talloze cosmetische producten zoals zeep, crèmes, lotions en parfums. De fijne aromatische componenten en natuurlijke eigenschappen maken het een geliefde toevoeging aan persoonlijke verzorgingsproducten.

Naast de cosmetische eigenschappen heeft Copaiba ook vele traditionele toepassingen. Helaas kunnen we vanwege Europese regelgeving geen melding maken van de mogelijke relatie tussen Copaiba-olie en bijvoorbeeld pijn, ontstekingen, infecties en wonden, het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en het zenuwstelsel. Het heeft echter een lange gebruiksgeschiedenis en wordt gekoesterd door de inheemse gemeenschappen. Copaiba-olie zit boordevol antioxidanten.

Hoe gebruik je Copaiba:

Voor de perfecte mix is het aan te raden om Copaiba olie voor gebruik te verdunnen. Combineer ½ Copaiba olie met ½ plantaardige olie naar keuze.

Op de huid (verdund gebruiken):

- Doe enkele druppels op het gewenste gebied (2-4 druppels).

- Gebruik een paar druppels op chakra- en vita flex-punten voor een aromatische ervaring.

Aromatherapie:

- Gebruik de onverdunde olie in een diffuser om je omgeving te vullen met het zachte aroma.

- Voeg 1-5 druppels toe aan je drankje (water, thee of sap).