Je moet 18+ zijn om onze webshop te bezoeken

Je moet minstens achttien jaar oud zijn om gebruik te maken van onze webshop. Ben je ouder dan achttien jaar?

  • Aanbieding!
  • -€ 15,00
Pine Pollen 1:5 Extract met Ashwagandha - voor mannen - Mood - Next Level
Pine Pollen 1:5 Extract met Ashwagandha - voor mannen

Pine Pollen 1:5 Extract met Ashwagandha - voor mannen

Ervaar de kracht van Dennenpollen 1:5 Extract met Ashwagandha, speciaal voor mannen. Deze geavanceerde formule ondersteunt niet alleen een natuurlijke hormonale balans en verhoogt de vitaliteit, maar bevordert ook spiergroei en een algeheel gevoel van welzijn door het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid.

€ 57,85 € 42,85
30 ml
Aantal
Aanbieding
Nieuwe prijs

discrete_verzending snelle_levering gratis_verzending track_en_trace veilig_betalen

Boost hormonale balans en vitaliteit Bevordert spiergroei en immuunsterkte Verbetert stemming en mentale welzijn

Dennenpollen 1:5 Extract met Ashwagandha - voor mannen

Een Eeuwenoud Superfood

Ons Dennenpollen 1:5 Extract met Ashwagandha is speciaal ontworpen voor mannen. Ashwagandha staat bekend om het verbeteren van de vruchtbaarheid, het bestrijden van stress, angst en depressie, en het ondersteunen van spiergroei door het reguleren van de functie van de bijnieren en schildklieren. Dennenpollen staan bekend om hun vermogen om het immuunsysteem te versterken, ontstekingen te verminderen en de hormoonbalans te ondersteunen, waardoor ze een krachtig superfood zijn voor het algehele welzijn.

Dennenpollen bevatten van nature 14 vitamines, waaronder vitamine A, B-complex (B1, B2, B3, B6), vitamine C, E, P, en K, alsook 24 essentiële mineralen zoals calcium, fosfor, magnesium, ijzer, kalium, koper, zink, mangaan, natrium en selenium, en meer dan 20 aminozuren, waardoor ze een complete eiwitbron vormen.

Fyto-androgenen en Plantensterolen

Dit krachtige extract biedt een geconcentreerde bron van fyto-androgenen en bioactieve plantensterolen zoals androstenedione, testosterone, DHEA, en androsterone, die bijdragen aan een verhoogd libido en spiergroei. Dit extract reguleert niet alleen het immuunsysteem als een natuurlijke antihistamine maar verbetert ook de gemoedstoestand door de regulatie van neurotransmitters zoals serotonine en dopamine.

De kracht van Ashwagandha

Door de toevoeging van Ashwagandha-wortel, zwarte peper en kaneelbast wordt de opname van voedingsstoffen en van het extract zelf verhoogd, worden energieniveaus verbeterd door insulineniveaus te balanceren en wordt de functionaliteit van bijnieren en schildklieren gereguleerd. De gebruikte combinatie ondersteunt de mannelijke vruchtbaarheid, bestrijdt stress, angst en depressie door cortisol- en insulinegevoeligheid te behouden, activeert ijzeropslag en reproductiehormonen voor uithoudingsvermogen, en verhoogt testosteronniveaus, wat spiergroei kan stimuleren. Dankzij de toevoeging van Ashwagandha, zwarte peper en kaneelbast verbetert dit extract verder de circulatie en bloedgezondheid door het verlagen van bloedplaatjes en cholesterol en het verhogen van hemoglobineniveaus, wat bijdraagt aan een verbeterde cardiovasculaire gezondheid.

Geavanceerde Extractietechnologie

Dit extract maximaliseert de biologische beschikbaarheid en potentie van de actieve stoffen door gebruik te maken van spagyrische alchemie en ultrasonische frequentietechnologie. Deze methoden zorgen ervoor dat elk aspect van de gebruikte planten in harmonie wordt gebracht en geconcentreerd, wat resulteert in een extract van ongeëvenaarde puurheid en werkzaamheid.

Dankzij deze technieken behouden en concentreren we het volledige spectrum van bioactieve stoffen in het pollen, waaronder antioxidanten zoals resveratrol, SOD (superoxide dismutase) en glutathion, zeer krachtige antioxidanten die bijdragen aan de vermindering van oxidatieve stress en ontstekingen in het lichaam.

Natuurlijke Ondersteuning voor Jouw Welzijn

Als natuurlijke antihistamine reguleert dit extract het immuunsysteem en voorkomt het overreacties die tot ontstekingen leiden, wat het bijzonder waardevol maakt voor mensen met allergieën. Het draagt bij aan een evenwichtige immuunrespons.

Door de regulatie van serotonine- en dopamineniveaus in de hersenen, ondersteunt het extract een positieve gemoedstoestand en draagt het bij aan een verbeterd emotioneel welzijn. Dit maakt het een natuurlijke stemmingsverbeteraar die helpt bij het reguleren van eetlust en slaappatronen.

Op het vlak van circulatie en bloedgezondheid levert het extract voordelen door het verlagen van bloedplaatjes en cholesterol, en het verhogen van hemoglobineniveaus. Het verbetert zo de cardiovasculaire gezondheid door de hartbelasting te verminderen en de bloeddruk te stabiliseren.

Dit alles maakt het Dennenpollen 1:5 Extract met Ashwagandha een uitzonderlijk supplement voor iedereen die zijn dagelijkse voedingsinname wil verrijken en zijn gezondheid op natuurlijke wijze wil ondersteunen.

Ingrediënten: 100% Dennenpollen Extract, Zwarte Peper, Kaneelbast en Ashwagandha-wortel, met daarin natuurlijk voorkomende antioxidanten, bioactieve plantensterolen, vitamines en mineralen.

Contra-indicaties: Raadpleeg een gezondheidsexpert alvorens dit product te gebruiken in combinatie met medicatie, vooral bij antidepressiva en bloedverdunners.

Dosering: Mannen: 1-3 druppelaars dagelijks. Het is aanbevolen de dosering aan te passen aan persoonlijke gezondheidsdoelen en levensstijl voor optimale resultaten. Cyclisch gebruik (3 maanden gebruiken, dan 3 maanden pauze) wordt geadviseerd voor langdurige voordelen.